Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna !

#11
Hello .ʟɨռǟ multumesc de primire >;d< . Da, fana SHINee . Cel mai mult imi place de Jong . Si eu sunt sigura ca o sa gasesc multe persoane cu care o sa am ce vorbi si o sa ma distrez .
Sunt nascuta pe 22 aprilie si nu ma deranjeaza ca ma intrebi ;x . Hobby-uri : aruncatul cu privirea [ cel mai tare :]]] ], sa citesc, sa ascult muzica, sa ies cu prietenii, shopping [asta cred ca trebuia sa fie prima :]] ] . Acum cand e perioada tezelor urasc scoala in rest e bine ;d . Scriu si desenez insa in ultimul timp nu am mai avut deloc timp .

Hi Firefly imi pare bine sa te cunosc >;d< . Cum am spus si mai sus inca nu am o carte preferata [ defapt in ultimul timp nu citesc decat cartile care imi trebuie pentru scoala ] iar scriitori, pai cam la fel :]]] . Nu de mult timp am pasiunea asta pentru carti si deocamdata inca nu stiu spre ce sa ma orientez si ce scriitori .
[Imagine: 15cmu01_zps404e61e8.gif]

#12
Annie ღ: Ooouu mă bucur că nu te-a deranjat întrebarea mea, fiindcă mai găsesc persoane care nu vor să dea anumite informaţi(like... i was gonna steal their data... Nop.), dar în fine nici eu nu sunt genul care să dea prea multe înformaţii, dar dacă cineva mă întreabă răspund.
În fin`. And your not the only one that like JongHyun. :3 Mâârrr.... E un cute şi un smexy şi are o voce faină. : x
Deci eşti mai mică sau mai mare ca mine cu câteva luni? Deci mereu mă încurc.
Oricum suntem de aceiaşi vârstă ceea ce este foarte fain. :3
Ooo aruncarea cu privirea, cred că ai ochi de vultur, vezi şi prin pereţi deci... Aha. *laughs*
Eu am obiceiul de a întoarce privirea mai mereu când este ceva interesant sau doar mă holbez. xD
Nu mereu, câci nu-mi pasă aşa de tare despre cauză. Doar atunci când e rost de bătaie. : ))))
Dacă eşti aşa de bună la shopping, te rog teach me. Căci eu sunt cam slab pregătită în astea.
Soro, nu eşti singura. Eu deasemenea nu mai prea - rectific - nu am timp de desenat digital, sub nici o formă şi nici tradiţional, iar dacă mă leg şi de săracele mele ficuri, nici acolo nu am mai scris de o lună la unele. Şcoala asta mă devastează. Cred că şi pe tine.

#13
.ʟɨռǟ nu sunt genul care se supara cand cineva ma intreaba ci dimpotriva ma bucur ca face asta [ asa cunosti o persoana nu ? ] . Sunt de accord cu tine in privinta lui Jong si cel mai mult imi place vocea lui [ de fiecare data cand sunt nervoasa, il ascult si ma calmeaza : x ] .

Aaa . . . sunt mai mare ca tine cu cateva luni : p .
Fac cumparaturi aproape in fiecare weekend :]] dar nu ma consider asa de buna in privinta asta : d [ imi plac hainele cat mai originale ] .
abia astept vacanta !!!
[Imagine: 15cmu01_zps404e61e8.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)