Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna .

#1
Buna . Mi-am mai deschis un topic și am observat greșelile mele care au fost cu sutele . Acum .. îmi cer scuze ca în topicul anterior [ cel vechi , și închis ] am făcut reclama . Eram noua pe forumuri și nu știam ca e greșit . Acum însă știu și sunt conștientă de treaba asta , la fel cum sunt conștientă și de interzicerea spam-ului , deoarece arata oribil [ părerea mea ] în posturi și face forumul sa arate dezordonat , deci .. eu promit ca nu o sa fac spam . Acum sa ma prezint .. din nou .. Ma numesc Demia , am 12 ani jumătate , sunt din Cluj , ador anime-urile : Naruto , Chrono Crusade , Nana , Lovey Complex [ sper ca asa se scrie ] , Bleach ,Romeo și Julieta [ de pe Animax ] și poate mai sunt și altele 39 . Acum .. as vrea sa răspund la câteva întrebări care mi-au fost puse în topicul precedent , deci sper ca nu supăr pe nimeni . Mai întâi .. în postul meu .. chestia cu trupa BLAST .. era un vis din trecut și sincera sa fiu nici nu știam ca a mai existat încă o trupa cu acest nume , deci îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva . Reclama .. scuze nu am știut ca este interzisa .. ignorați acel aspect . Zuppy .. mulțumesc mult ca mi-ai urat " Bine ai venit " .. și da am sa ma distrez deoarece este un site minunat . Kashim .. da știu ca nu e frumos sa fac reclama .. îmi cer scuze din nou .. " tuilait " .. nu am auzit niciodată cuvântul asta și nici nu știu ce înseamnă sau dacă este sinonim cu ceva .. și da poate mi-ar plăcea sa am ceva legături de prietenie cu vampirii [ deși asta ar fii teoretic și practic imposibil -_-" ] .. ascult muzica rock , metal , dance , pop și altele .. Nu știu dacă o sa avem succes cu trupa .. dar nu are nici un rost sa renunț .. mai bine încerc .. încă nu știu ce gen vom cânta .. și nu .. nu vreau ban Smile . Baraha5.6 .. răspunsul la prima întrebare este : suntem doua în trupa și nu .. îmi cer scuze de reclama din nou .. Si cum am aflat de Animezup .. am vazut vechi membri de pe forumul meu ca tot vorbesc de acest site asa ca m-am gandit sa intru si eu sa vad cum e , și impresia a fost una chiar foarte buna . Da Aly acum știu ca nu am voie .. voi fii atenta pe viitor , promit . Inca ceva .. nu am știut ca mai este o trupa cu acest nume , și da .. deși am numai 12 ani și am visuri imposibile , eu cred încă în ele . Lori . .. da .. mersi .. și nu știam ca erai cel mai bun prieten cu MJ .. wow .. îmi aduci autograf de la el 5 ? .. [ pentru mama nu pentru mine ] . Asa .. sper ca nu deranjez cu topicul meu în care am răspuns la întrebările de pe cel vechi .. Daca aveți întrebări .. puneți-mi-le . Bye bye .
[Imagine: soad1.jpg]

Keep calm and listen to System of a Down ^v^

#2
Bine ai venit pe Animezup, BLEYN!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Ohayo BLEYN !!!
Ei bine, nu stiu ce sa mai zic, tu ai raspuns la multe intrebari inainte sa le primesti 21 tare.
Welcome on AnimeZup. I hope you'll have a lot of fun, my dear.
Sper sa te distrezi, cum ai spus si tu.
Ce vreau sa te intreb in mod 'deosebit': Ai un personaj masculin preferat dintr-un anime?
Ai urmarit Kuroshitsuji? Citesti manga? Ai o manga preferata, daca citesti normal 21 eu iti recomand Loveless.
Ei bine, cum am mai spus, sa te distrezi si spor la postat. Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
Mulțumesc , DeDal Notorius hug . Personajul meu masculin preferat este Chrono , din Chrono Crusade [ sper ca am scris bine >.< ] . Nu am urmărit Kuroshitsuji dar o sa ma interesez și am sa revin cu un edit sa iți spun părerea mea despre asta 4 . Nu citesc nicio manga dar am sa caut Loveless , fiindcă mi-ai recomandat-o . Multumesc inca o data de " Welcome " .. și mulțumesc la fel hug .
[Imagine: soad1.jpg]

Keep calm and listen to System of a Down ^v^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)