Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bucataria Japoneza

Juliet, sushi se categorizeaza in mai multe tipuri, si spre exemplu maki poate fi strict vegetarian, daca sashimi sau nigiri nu-ti plac. Desi exista nigiri numit tamagoyaki, care este orez cu omleta japoneza facuta pe grill. La fel si pentru norimaki sau temaki.

Ai fost in Japonia si ai incercat doar sushi, respectiv somon si ton. Aaaa, somonul si tonul sunt cele mai des intalnite si prin restaurantele japoneze din lume, dar la fel si tiparul (unagi), langustinele (ebi), crabul, sepia (ika), creveti etc. Si mai apoi ramen.

Nu am auzit nimic de udon, tempura, yakitori, onigiri, soba, supa de miso, karaage, kushikatsu, okonomiyaki etc

Dar ai gustat ceva gatit in stil teppanyaki? Cu tot showul care ti se ofera in timp ce mancarea e gatita in fata ta? Pentru cineva care a colindat Tokyo, nu pari a fi educata la nivel cultural local.

EDIT: Allow me not to believe you. What kind of idiot goes to another country and cooks his national food? Plus, daca ai avut bani pentru biletul de avion, sunt sigura ca aveai si pentru restaurantele de acolo. Din cate am inteles, majoritatea felurilor de mancare sunt inexpensive, iar daca stai la un host, sunt mai mult decat sigura ca ei vor gati mancare traditionala. Felul in care ai enumerat tu tipurile de mancare, este acelasi ca lista de pe un site numit Japan Guide Smile

Contrar credintei majoritatii, pestele nu este intotdeauna crud ffs, in general doar pentru sashimi fiind asa, desi si in cazul ata exista exceptii. In rest poate fi fiert, facut pe grill, prajit etc
[Imagine: sigforme.png]

probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...

Clicky