Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bridge to Terabithia (2007)

#1
Bridge to Terabithia

Bazat pe populara carte pentru copii, Bridge to Terabithia este un film fantastic despre prietenie si puterea imaginatiei, creat de producatorii Cronicilor din Narnia. Jess Aarons (Josh Hutcherson) este un neadaptat la scoala si chiar si in numeroasa lui familie. Jess s-a antrenat toata vara pentru a deveni cel mai rapid alergator din scoala sa, dar gloria ii este brusc spulberata cand cursa "doar pentru baieti" este castigata de o nou-venita, Leslie Burke (Annasophia Robb).

In ciuda bizarei circumstante, cei doi intrusi devin repede cei mai buni prieteni. Lui Leslie ii place sa spuna povesti fantastice, pline de magie. Iar lui Jess ii place sa deseneze, desi pana atunci isi pastrase talentul pentru el. impreuna, cei doi incep sa creeze regatul secret al Terabithiei, un loc magic in care poti ajunge sarind cu o franghie peste un parau din apropierea caselor celor doi prieteni. Aici, Leslie si Jess conduc regatul, lupta impotriva Stapanului intunecat si a creaturilor lui, si comploteaza impotriva derbedeilor de la scoala. Multumita prieteniei lui cu Leslie, Jess e schimbat pentru totdeauna. O lume plina de creaturi fantastice, castele si minunate paduri, Terabithia este adusa la viata de uimitorii specialisti in efecte vizuale de la Weta Digital, compania din spatele unor filme ca Stapanul Inelelor sau King Kong.
– cinemagia.ro

Trailerul filmului:
Poster:
[Imagine: btt-movie.jpg]
[Imagine: l_398808_8f968028.jpg]


Am urmarit filmul asta recent, noaptea trecuta. Cineva mi-a spus ca se merita vazut, chiar asa si este. Are tot ce-i trebuie: actiune, supranatural, drama, suspans si toate cele. Si nu, nu e film de copii sau ce v-ar mai trece prin cap, nu tot ce e produs de Disney inseamna ca se adreseaza doar celor care-si mai sug degetul inca. Bridge to Terabithia e una dintre acele productii iesind din tiparul de varsta, poate fi vazut de la prescolari pana la oameni care acum se bucura sau nu de pensie.

Mi-a placut mult cum au jucat actorii si locurile unde s-a filmat. In plus de asta, efectele speciale sunt foarte reusite si realistice, aproape impecabile. Cu toate ca actiunea degenereaza la un momentdat si iti aduce lacrimi in ochi, atmosfera generala predominanta nu se leaga de drama. E genul de film care se urmareste duminica cu toata familia, as putea spune. Il recomand cu incredere tuturor, mai ales ca se gaseste pe Youtube in intregime, intr-un singur video. Cautati putin si-l gasiti.

Ati vazut filmul? Ce v-a placut cel mai mult la el? Personajul preferat?

#2
Am vazut filmul asta vara trecuta din cate imi amintesc, intr-o seara, imediat dupa ce am citit cartea. Mie una mi-a placut mult, m-a surprins imaginatia lui Leslie, chiar mi-a parut rau atunci cand a murit, era preferata mea, iar Annasophia a reprezentat perfect personajul. Mai mult, filmul mi-a adus aminte de copilarie, asa ma jucam si eu cu verisoarele mele, desi noi nu aveam o intreaga padure la dispozitie. *hehe* Eu ador in general tot ceea ce e legat de fantasy, deci nu am putut sa nu vad filmul. <3
Vi-l recomand cu caldura, precum si cartea.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jump In! [2007] Zach 1 2.970 04-07-2011, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Chlo


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)