Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Break Blade

#1
[Imagine: 18281l.jpg]

Alt Title: Broken Blade

Producers: Production I.G, Bandai Visual, Xebec, Lantis, Sentai FilmworksL, The Klock Worx

Genres: Action, Fantasy, Mecha, Shounen, Military

Rezumat: O serie de sase filme facute dupa mangaul cu acelasi nume. Actiunea se petrece in regatul Krisna care este atacat de statul vecin Athens. Lumea animeului este una in care oameni pot sa folosesca o energie interna pe care o numesc "magie". Personajul principal este Rygart unul dintre putinii (1 la un milion) oameni care nu pot sa foloseasca aceasta energie. Cele sase filme urmaresc lupta lui pentru apararea regatului si a prietenilor sai

Sunet: Adecvat. Nu mi s-a parut exeptional, dar nici prost. Potrivit cu actiunea. Exista si dub daca va intereseaza.

Video: Bun. Fiind filme se vede ca s-au bagat putin mai multi bani in animatii decat pentru un serial. Versiunea care se gaseste este 720p ce este de apreciat.

Opinie: L-am apreciat. Sparge cateva tipare ale mechaului clasic, in principal cel al personajului principal, dar pastreaza altele. Universul prezentat este unul pe care il apreciez in orice forma de fictiune ("noi suntem avansati, dar anticii erau mai avansati"). Povestea se termina destul de bine, desi lasa loc de continuare. Il recomand tuturor fanilor mecha ce s-au saturat de lupte in spatiu.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#2
Sincer...mi-a parut in mare un Gundam mai watered down, cu toate cliseele aferente: personaj principal care e singurul ce poate pilota megarobotul care rupe si sparge si are o singura slabiciune reala, prietenii de demult ajunsi dusmani (ala rau fiind, evident, cel mai tare) si romante foarte bizare.
De asemenea, mie ceva din animatia si design-ul robotilor mi-a amintit de Escaflowne, mai ales mobilitatea redusa a acestora.

Doua chestii care chiar nu mi-au placut: terenul unde se desfasura actiunea era incredibil de sterp si plictisitor (roci si moloz, roci si moloz, in HD) iar povestea se simte foarte grabita in multe locuri, cu niste forte militare de-a dreptul idioate.

Per total insa...mi-a placut. Mecha old school cu animatie bunicica. Pentru fani e potrivit. Dezvoltarea povestii, si in principal a chestiei cu magia si inabilitatea lui Rygar de a o folosi, ar fi fost interesant daca ar fi fost dezvoltata.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.