26-10-2008, 08:13 PM 

Este un Anime care se incadreaza perfect la categoria de Romance.
E vorba de o fata saraca ; parintii ei s-au straduit enorm sa o trimita la un liceu de bogatasi, dar acolo, primeste un bilet rosu in dulapul ei : tot in acea zi, 4 baieti, cei mai bogati din liceu, au umilit-o pe cat posibil: au aruncat cu oua in ea.
Dar, in acest timp, ea se indragosteste de unul din ei, cel mai timid si mai dragut ; dar tine asta doar pentru ea.
Liderul grupului se indragosteste de ea si o saruta cu forta ( nu dau detalii) dar acesta pierde din simpatie in fata fetei : ea incepand sa-l urasca.
Un vechi prieten din scoala primara se transfera acolo iar ea vrea sa-l protejeze de bataia pe care avea s-o ia: impreuna, sunt umiliti in fata intregii scoli, doar ca baiatul pe care ea il place o salveaza.
Nu mai zic nimic, dar va asigur ca sunt unele seriale pline de romantism ( ex. 28-30 - merg in vacanta la munte, iar ea e trimisa pe pista falsa, si pleaca : doar ca ingheata in zapada. Dar nu va faceti griji, o salveaza liderul grupului :d )
Nu mai tin minte bine numele personajelor : am vizionat anime-ul in urma cu mult timp, dar ca in majoritatea anime-urilor ea e prinsa intre 2 baieti.
Ramane de vazut cu cine va ramane ea.

E vorba de o fata saraca ; parintii ei s-au straduit enorm sa o trimita la un liceu de bogatasi, dar acolo, primeste un bilet rosu in dulapul ei : tot in acea zi, 4 baieti, cei mai bogati din liceu, au umilit-o pe cat posibil: au aruncat cu oua in ea.
Dar, in acest timp, ea se indragosteste de unul din ei, cel mai timid si mai dragut ; dar tine asta doar pentru ea.
Liderul grupului se indragosteste de ea si o saruta cu forta ( nu dau detalii) dar acesta pierde din simpatie in fata fetei : ea incepand sa-l urasca.
Un vechi prieten din scoala primara se transfera acolo iar ea vrea sa-l protejeze de bataia pe care avea s-o ia: impreuna, sunt umiliti in fata intregii scoli, doar ca baiatul pe care ea il place o salveaza.
Nu mai zic nimic, dar va asigur ca sunt unele seriale pline de romantism ( ex. 28-30 - merg in vacanta la munte, iar ea e trimisa pe pista falsa, si pleaca : doar ca ingheata in zapada. Dar nu va faceti griji, o salveaza liderul grupului :d )
Nu mai tin minte bine numele personajelor : am vizionat anime-ul in urma cu mult timp, dar ca in majoritatea anime-urilor ea e prinsa intre 2 baieti.
Ramane de vazut cu cine va ramane ea.

![[Imagine: chibi_1547.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_1547.gif)
![[Imagine: b24945.png]](http://public2.tektek.org/img/av/0811/d09/0244/b24945.png)

Dar stiu ca asa ceva ar fi imposibil, asa ca ma multumesc cu cat a fost. Who knows, poate ca intr-o zi (peste cativa ani sau asa) il voi revedea. 
 Povestea chiar a fost draguta si nu ma asteptam la atatea intamplari, unele neobisnuite, altele extrem de sweet, oricum, acest anime a avut din toate sau, cel putin, tot ce as fi putut eu sa cer si chiar mai mult.
 Si el era indragostit, dar nu mi se parea ca face prea multe ca sa o castige (mai tarziu sa o recastige) pe Shizuka. Avea nevoie sa fie impulsionat de altii sau chiar sa vina ea tocmai din Franta dupa el. Ce mi-a placut a fost ca o citea pe Makino si incerca sa o faca sa fie sincera cu propria persoana.

![[Imagine: kys_by_brunhilde22-dbauirb.png]](http://orig05.deviantart.net/ba6b/f/2017/149/5/0/kys_by_brunhilde22-dbauirb.png)