Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

BoA

#1
Boa Kwon 권보아 s-a nascut la 05/11/1986 .Este o cantareata coreeana activa in Coreea de Sud, Japonia si Statele Unite.
Ea s-a nascut la Gyeonggi-do ,Coreea de Sud, si a fost descoperita de SM Divertisment.In 2000,dupa doi ani de antrenament,a lansat Pace B , albumul de debut, in colaborare cu SM Entertainment.
Dupa sound-ul electro-crunk al piesei “Game” si succesul baladei “Person Beside Me (Stand By)”, BoA revine cu un nou single, intitulat “Hurricane Venus” fiind considerata cea mai buna piesa semnata BoA de pana acum. Sound-ul e inspirat din stilul dance-pop, aflat la mare cautare in America.
Pe Boa o stiam pe de la ending-urile si opening-urile din Inuyasha si credeam ca este japoneza la inceput.


Deci,ce parere aveti despre BoA?
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#2
Ceee ? E coreeana ? Wow ...eu am crezut ca e jap. . :O Ce ciudat xD Deci chiar imi e rusine ca am crezut atata timp ca este jap. Deci e asa frumoasa , o frumusete rara :X O ador , o iubesc :X Se misca exceptional de bine :X Canta fenomenal :X Si sa nu uitam ca are destul de multe melodii in engleza xD ceea ce a ajutat`o sa devina celebra si in alte tari xD Cred eu 39 Aaa am uitat sa mentionez , am tinut sa cred ca e jap . din simplul fapt ca avea cateva melodii in japoneza 9 Asa melodiile mele preferate sunt : I did it for , Bump Bump , Eat you up , Energetic , Every heart xD Boa RulzZz :X

#3
Si eu o stiu tot din oppening-u d l inuyasha...ador "amazing kiss" :X....si in japonaza si in engleza.....la si eu am crezut k e japonaza si abia in toamna asta am aflat k s fapt e coreeana...da oricum e f frumoasa si canta super....imi place si "hurricane venus" da tot mai super e "amazing kiss"...oricum pana si gd:X o admira15....a fost intrebat intr-un inteviu si a dat d inteles k s'ar putea sa fie mai mult decat admiratie...cine stie....oricum ar face un cuplu super:X....parerea mea3
[Imagine: 446.bmp][Imagine: 528517ef.jpg]

#4
Bun. Deci am ascultat si eu cateva melodii de la ea, printre care Eat You Up, in engleza, a fost difuzata de cateva ori pe U TV. Este foarte frumoasa, si ma bucur ca este activa peste tot [ intelegeti voi ].Este foarte talentata, si dupa parerea mea este cea mai buna cantareata solo .
Toata lumea o lauda, asa ca o sa caut mai multe melodii informatii etc :]]. Nu de alta, dar mi se pare foarte ok femeia~ :]].
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#5
BoA este într-adevăr o cântăreaţă excelentă, chiar una dintre cele mai bune. Pe lângă faptul că este talentată şi are o voce superbă, mai este şi foarte frumoasă. Îmi place mult la ea faptul că vocea ei sună foarte bine live şi e apropiată de ceilalţi idoli. Chiar pare o tipă de treabă. Sunt sigură că a muncit mult ca să ajungă la nivelul la care este acum.
Prima melodie care am ascultat-o a fost Energetic şi mi-a plăcut foarte mult. Energetic şi Copy&Paste sunt melodiile mele preferate, dar mai îmi plac Girls On Top, Hurricane Venus, Eat You Up, Game şi multe altele.

BoA fighting!
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥

#6
Eu am dat de ea..dintr`un film, nu mai ştiu exact care. Era piesa 'Electronic', care mi`a plăcut mult atât mie cât şi prietenei mele. Peste puţin [mai mult] timp, a apărut 'Eat you up' care din nou mi`a plăcut. Îi ador stilul, are o voce superbă şi ştie cum să impresioneze. Se îmbrăca genial şi e super drăguţă. Îmi place foarte mult dansul din Eat you up, mi se pare foarte reuşit. Ce pot să mai spun? Să o ţină tot aşa.:]

*Hugs`.*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#7
Wa, imi place mult de ea. Am dat de ea din intamplare cu mult timp in urma pe youtube. M-am indragostit pe loc de Eat You Up. God, e fantastica piesa asta :3 O ascult de...un an si ceva, si tot nu m-am saturat de ea : )) Chiar e foarte frumoasa, si versurile geniale. Ritmul energic, si sa nu mai vorbim de videoclip...Boa Chiar este o adevarata cantareata. Imi place la nebunie stilul ei vestimentar si toate accesorile pe care le poarta o.o Si ,god, cum se misca ! Danseaza super bine.
Si Energetic este una dintre piesele mele preferate. Ador versurile ! O am si in telefon, hehe : ))Alte melodii preferate: Hurricane, Everlasting, Smile Again, Waiting wtc...
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#8
Am aflat că defapt este din Corea, anul care tocmai a trecut. XD
Chiar şi aşa o ştiu din "Inuyasha" şi întotdeauna mi-a plăcut cum cântă, are o voce foarte frumoasă şi te captează extrem de mult.
Nu prea am ascultat muzică de la ea, dar în ultima vreme da, am downloadat câteva cântece fiindcă merită. : x
Părerea mea despre ea este una foarte bună: are talent, dansează foarte frumos, are o muzică interesantă şi foarte faină, dansează extraordinar de tare.

#9
Super fata si se misca si bine.
Nu o stiam din ending-urile si opening-urile din Inuyasha. Mi-a dat o fata o melodie si asa am aflat de existenta ei. Prima melodie pe care am asculatat-o a fost Energetic, care trebuie sa recunosc ca e un videoclip pe masura ei. Cand am vazut cate are pe mana si la gat, am ramas O.o. Dupa aceasta melodie au urmat si alte melodii: Eat you up, Every heart, Valentini, Obsessed - care este si ea o melodie cu un ritm pe care eu il ador si multe altele.
Sincer, pare o copila si nu arata de varsta pe care o are. Prima data am zis ca are 17, 18 hai 19 ani, dar mi-am inghitit limba cand am aflat 21.
Mi se pare super ca are melodii si in limba engleza.
Are o voce frumoasa si puternica, consider eu. Stie sa se foloseasca de talentul ei, mai ales la dans.
Dupa SHINee, urmeaza ea ;]]

[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Yeah, Eat you up e si preferata mea din repertoriul ei. Videoclipul e destul de interesant, trebuie sa mentionez dar nu vad cum una ca aceea s-ar intampla in viata reala. Apoi Energetic, Hurricane Venus, Every heart *duh*, Shout it out, Only one, etc. Si pe langa faptul ca are o voce foarte interesanta si logic, e talentata e si foarte frumoasa. Daca nu ma insel, e veterana in comparatie, well, good for her. De obicei ascult melodii k-pop interpretate de grupuri de baieti dar ea e una din exceptii. Sper sa ramana in industrie pana la 60 de ani si sa aiba numai hit-uri, fiecare pe rand. O voce buna e o voce buna, nu conteaza cine o are.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)