Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blink 182

#1
Trio-ul american pop-punk, Blink 182, a fost format in 1992, in Poway, California, o suburbie nordica din San-Diego.

Trupa a fost infiintata de Tom DeLonge (voce si chitara) in 1993. La scurt timp formatiei i s-au alaturat basistul Mark Hoppus si bateristul Scott Raynor. Initial trupa a purtat numele de Blink, insa din cauza unor similitudini de nume si gen muzical cu o formatie irlandeza, trio-ul punk a fost fortat sa isi schimbe numele in Blink 182.
Componentii trupei si-au castigat faima atat din milioanele de albume vandute, din concerte cat si din videoclipuri, trupa Blink 182 devenind cunoscuta in principal datorita umorului sau simplu si pieselor care prind repede la public. Hoppus si DeLonge citeaza ca influente trupele de punk-rock The Descendents si Screeching Weasel, desi versurile au la baza o influenta pop.
Formatia este cunoscuta pentru piesele precum "Dammit", "What's My Age Again ?", "All The Small Things", "Adam's Song", "Stay Together for the Kids", "Feeling This" sau "I Miss You".
In '94 Blink 182 au semnat un contract cucasa de discuri Cargo Music.
In 3 zile si-au scos albumul lor de debut, "Cheshire Cat" care i-a propulsat pe primele locuri ale topurilor americane.
La putin timp de la lansarea albumului, bateristul Scott Raynor a parasit trupa, fiind inlocuit de catre Travis Barker. Succesul a fost inregistrat odata cu albumul din 1999, "Enema of the State", dupa aparitia caruia l-au angajat pe producatorul Jerry Finn. "Enema of the State" a ajuns sa fie vandut in aproape 8 milioane de exemplare, aducandu-i titlul de cel mai vandut album de-al trupei. S-au remarcat hit-uri precum "Adam's Song", "What My Age Again?", "All the Small Things".
In 2000, trupa a lansat "The Urethra Chronicles" , un DVD care ofera informatii din culisele formatiei.
Pe 18 noiembrie 2003, trupa Blink 182, a lansat un alt album, intitulat "Blink 182" si potrivit celor spuse de catre Baker, simboliza "o noua scanteie a trupei". Albumul cuprindea unele dintre hit-urile care au fost imediat ravnite de catre fani cum ar fi: "Feeling This", "I Miss You", "Always". Formatia practic s-a destramat la inceputul lui 2005, pretinzand ca a luat o pauza pe termen nelimitat. In aprilie 2007, a fost confirmata includerea celor de la Blink 182 in documentarul "One Nine One Four", alaturi de trupele Rancid si Green Day. Documentarul, a carui lansare este programata pentru 2009, prezinta scena punk de la mijlocul anilor '90.

Ce credeti despre trupa pop-punk Blink 182?Care este albumul vostru preferat ?Dar melodia?
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#2
Prima dată am auzit de trupa asta pe un canal ceh sau bulgăresc astă-vară, cu melodia "I miss you", care evident este preferata mea.Trupa este ok, nu mă omor după ea, ci doar ador 2 melodii : I miss you şi Always, care sunt geniale.Vocile soliştilor sunt bune şi tipii chiar arată bine (unul dintre ei este fruuumoos tare).Nu am un album preferat pentru că nu le ştiu albumele.Le-am ascultat mai multe melodii şi din acelea mi-am ales 2 favorite.Deasemenea mai sunt melodii care-mi plac, dar acelea sunt preferate (ex "What's my age again ?")
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)