Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bleach - Episodes ( 319 / ... )

#1
Cum titlul subiectului anunta, aici vom discuta despre episodul saptamanii, plus informatii utile.

Sezonul 15 - [Arc - HS] Gotei 13 Invading Army

Episodul [317] - Unusual Incident in Seireitei?!

Se pare ca actiunea se situeaza intre momentu in care Ichigo ajunge pe pamant ( 1 luna de la lupta cu Aizen ) si momentu in care pierde puterile de Shinigamin in totalitate 17 luni dupa.

O distorsiune spatio-temporala intre SS si Karakura devine subiect de cautare pt Divizia 12. In acelasi timp o fata misterioasa foloseste Senkaimon din SS si ajunge in Karakura. Aici incepe povestea ...


Episodul [318] - Renji vs. Rukia?! Battle With Comrades!

Ichigo deja da de necazuri. Partea amuzanta e atunci cand Kon este umilit. Un aliat neasteptat vine in ajutorul lui Ichigo ...

Doar urmarind episoadele veti putea afla mai multe informatii !


In aceste 2 episoade se poate remarca faptul ca Ichigo e limitat ... nu mai e acel mic zeu, cu atat mai bine pt HS. In schimb umorul nu lipseste, ceea ce mai adauga niste ambianta... Tineti cont ca HS sunt bazate pe caracterele persoajelor dinainte ca HS sa inceapa, iar atributele dobandite pe parcursul HS ului sunt reportate in cursul normal al animelui.

PS: Daca doriti link direct catre episoade mai vechi, nu aveti decat a spune.

#2
Heya^^
Ma bucur ca s-a facut acest topic 4. O sa-mi dau si eu cu parerea despre episoade cand o sa va ajung din urma. Momentan sunt la episodul 303...Nu mai am mult deci pregatiti-va 19
Merci mult NovaShot.
Cya^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.Thanks Mimi x3 !


#3
Episodul [319] - Ichigo's Capture Net! Escape From Soul Society!
Ichigo scapa de la SS, afrunta noul inamic ... si este sfarmat de acesta, aproape in acelasi mod in care prietenii sai au fost zdrobiti. Dupa cum arata nivelul de energie a lui Ichigo va fi obligat sa mai foloseasca inca o data The Final Getsuga Tenshou.

#4
La fel ca Dragonz Eyez , n-am ajuns inca la episodul 319 , sunt undeva pe la 290. Oricum , se pare ca vom avea parte de inca un filler arc - nu ca m-ar deranja. Din ce am citit mai sus , pare interesant , abia astept ca ajung la 317.
In fine , m-am uitat la noul opening pentru Gotei 13 invasion arc si tare as vrea sa vad cum se termina luptele care au loc acolo21 , desi e cam putin probabil. (cel mai mult as vrea sa vad lupta dintre Soi Fon si Hitsugaya )
[Imagine: ichigo.png]
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.