Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Betia Sentimentelor [+18]

#1
Incep prin a spune ca semnul nu e pus de vrajeala...chiar e 18+ ...

" Printre placerile trupesti se afla si sexul atat de important pentru adolescenti si mai ales atat de important pentru oameni dar oare chiar iti poti trai viata intr-o continua placere ? "

[center] Capitolul I - Pierduti in Vise[/center]

" Unde sunt? " Un glas usor pitigaiat strabatu repede coridorul ingust al casei incercand parca sa deranjeze placerea ce se afla in una dintre camere . " Tom? " se auzi din nou parca soptit fiind mai apoi acompaniat de pasii repezi ai fetei . Se opri brusc in fata unei usii , clanta ruginita iti putea da usor fiori iar zgomotele ce se auzeau te duceau repede cu gandul la o " noapte pasionala " . Fata afisa un zambet dupa care nedumerita intreba din nou " Tom? " apasa pe clanta lasand usa sa se
deschida cu un scartait . " Tom! " repeta fata incercand sa-si stapaneasca lacrimile ce deja ii inundara obraji . " Tom.... " incerca sa strige dar cuvintele parca nu vroiau sa-i iasa din gura , " Tom! " si se prabusi in genunchi cand privi cu cata placere baiatul ii saruta corpul fetei , timp in care incearca sa mimeze actul sexual . Cuvintele nu-i mai ieseau din gura cand privi cum verisorul ei isi introduce penisul in vaginul " partenerei " iar aceasta , scotand un tipat ascutit , ii arata cat de mult ii place ! " Tom! " si glasul ei incet se stinge...


Un sunet enervant incepu sa strabata cosmarul fetei , primise un mesaj . Isi trecu repede mana prin parul ravasit dupa care cu un glas usor ironic isi sopti " inca un vis " desi stia foarte bine ca nu putea sa fie numit vis!Se ridica in picioare ignorand telefonul ce inca anunta primirea mesajului .

" Cateodata adolescentele pot fi atat de nepasatoare " se gandi ea zambind si impingand cu piciorul usa de la baie pasi pe gresia atat de rece . Cativa fiori ii strabatura rapid sira spinarii dar nu o deranjau deloc , ii placea sentimentul . Se privise cateva minute in oglinda , parca vrand sa-si aminteasca lacrimile din visul ei .

[center] cateodata ignoranta te poate aduce la disperare...[/center]

[center]***[/center]

Telefonul anunta trezirea si in partea cealalta a tarii , avand acelas tic ca al fetei , tanarul isi ravasi parul castaniu cascand nepoliticos.Se tranti apoi din nou in pat " deranjand " lenjeria ce ii fusese " martora " la atatea placeri . Stranse apoi in mana aparatul ce inca nu inceta sa sune si cu un zambet sarcastic privi ecranul pe care era scris " Medelyne " . Apasa butonul verde incercand sa nu rada dupa care , cu un glas usor ironic sopti:
-Alo?
La celalalt capat al firului un accent frantuzesc il intampina cum se cuvine !
-Tom ! Mi-a placut noaptea ce am petrecut-o impreuna !
Fata se arata foarte incantata de momentele in care pierdut in betia baiatul o duse direct in pat sarutandu-i sani si intreg corpul , in schimb , Tom incerca sa-si aminteasca cu cine vorbeste .
unii se maturizeaza mult prea repede si intr-un mod tragic altii nu o fac niciodata
-Da si mie !
Fata inchise ochii incercand sa-si aminteasca cum buzele dulci ale baiatului ii atingeau pielea , cum buzele lor se intalnira si el parca vrand sa cunoasca interiorul gurii sale isi misca limba muscandu-i buza superioara.Isi aminti cum printre cuvinte dulci el ii sopti ca e virgin si ca e cea mai frumoasa fata , apoi , dandu-i jos sutienul trecu cu limba in jurul sfarcurilor excitand-o !
-Mai esti acolo?Intreba baiatul incercand sa se asigure ca nu vorbeste singur!
-Da sunt! Se grabi ea sa raspunda nevrand sa intrerupa discutia si asa demult intrerupta!
Ma gandeam la noi....la acea noapte...si vroiam sa-ti spun ca si eu am fost virgina la fel ca tine! Ii raspunse cu atat inocenta incat baiatul nu se mai putu abtine sa nu rada.
-Da si a fost o noapte atat de speciala ....
Baiatul nu dadea nici o importanta entuziasmului de care fata dadea dovada , era inca o " tarfa " ce i se daruise din prima noapte , inca o pustoaica ce sa pierdut in bratele lui dupa doua pahare pe jumatate goale de whisky ! trist , tragic !

[center]***[/center]

Jetul de apa anunta " trezirea " si in cealalta parte a tarii , tanara lasa apa sa-i spele cosmarul ce il avuse , doar ideea ca verisorul ei putea sa isi piarda o noapte in lenjeria altei fete o inebunea chiar daca , cum toata lumea stie , cei doi nu se pot suferi !

[center]
Atat de ciudata si distrata e iubirea....
[/center]

[center]Va Urma...[/center]

#2
Pinky-sasu x saku site`ul e postat pe NMA defapt acolo l-am inceput prima oara , si restul merci !

[center] " Ce este iubirea ? Nu stii ! Nu poti afla ! "[/center]


[center]Capitolul II - Reintalnirea[/center]


-Alo ? Mai esti acolo ?
Vocea fetei perturba gandurile perverse ale baiatului , acesta tolanit pe pat uita de conversatia care inca il astepta .
-Sunt!

Raspunse scurt ! Aproape nesemnificativ , atat de timid incat simtea ca va pierde simplul cuvant . Cu un zambet larg pe fata imbratisa perna si inchise ochii incercand sa viseze dar partenera nu parea dispusa sa-l lase !

-Tom vreau sa ne intalnim din nou !

Entuziasmul fetelor nu fusese niciodata pe placul meu gandi el razand si prefacandu-se ca nu auzise vocea atat de fermecatoare a tinerei , in fond nu stia cu cine vorbeste ! Isi pierduse atatea nopti prin paturile altor fete incat uita cum le cheama .
Apasa repede butonul rosu si isi stinse telefonul fiind pur si simplu plictisit de o alta curva ce i se daruiese atat de usor.

Astepta cateva minute dupa care se ridica din pat in incercarea disperata ca betia de aseara sa nu-si spuna cuvantul . Se "tara" pana in baie , durerea de cap il chinuia atat de tare incat probabil nici de sex nu ar fi avut chef in acea zi .

[center]***[/center]


Doua batai puternice in usa facura fata sa tresara . Putin dezamagita ca nu-si poate continua rasfatul stinse jetul de apa si merse repede catre usa . Stropi de apa se prelingeau pe pielea ei alba lasand parca locul perfect pentru un sarut , zambi cand simti din nou marmura rece sub piicoare , ii provoca o senzatie atat de placuta .

Deschise repede usa nefiind foarte curioasa cine a deranjat-o. In fata usii se afla un tanar de vreo 20 de ani , ochii albastri limpezi te faceau sa te pierzi in ei si totusi privirea lui nu reprezenta nimic poate doar un vis catre o alta lume . Afisa un zambet pervers pe chip cand o zari pe tanara infasurata in prosop , apoi cu un glas incet sopti :
-Mary ? Mary Anne ?
Fata zambi cand isi auzi numele pronuntat cu un accent atat de fermecator . Nu ii raspunse lasand tacerea sa se aproprie mai mult de "conversatia" celor doi!
-In jumatate de ora pleaca avionul dumneavoastra catre Londra !
Continua tanarul pe acelas ton calm si cu acelas zambet pervers. Isi scalda ochii pe sanii bine conturati ai fetei , probabil atat de mult ar fi vrut sa se piarad impreuna printre sarutari fierbinti si poate sa-i sarute trupul atat de frumos lucrat dar stia foarte bine ca marea actrita Mary nu se va uita niciodata la cineva atat de "mediocru"!

Fata zambi fara sa-i spuna nimic incerca parca sa isi fixeze privirea pe trupul lui dar nevrand ca acesta sa considere altceva decat o simpla relatie "ca intre colegi" inchise usa cu zgomot lin si se rezema de ea inconjurata de ganduri , oare....??? Tom vine ???

[center]Cateodata omul nu stie cand sa se opreasca[/center]


[center]***[/center]


Baiatul se inchise in baie de mai mult de jumatate de ora , stiind ca astazi Mary avea sa ajunga in oras vroia sa fie aranjat pentru ca , intotdeauna , verisoara lui sa faca ce ii cere . Cu un zambet larg se rezema de perete si incepu sa umble prin albumele prafuite ale amintiri , Cherry suspina el cu voce tare .... da... Cherry repeta inca odata incercand sa-si imagineze cum arata acum scumpa lui verisoara , totusi trecusera 10 ani de cand ochi lor nu s-au mai intalnit , oare e frumoasa? gandea baiatul suspinand evident ca e frumoasa ! isi raspundea singur incercand sa nu-si strice imaginea despre scumpa lui "Cherry" !
Se imbraca repede stiind ca avionul trebuie sa aterizeze oricand , urca intr-un taxi si cu un glas poruncitor spuse :
-La aeroport !

[center]***[/center]


Vocile fanilor se auzeau in tot aeroportul , toti asteptand ca frumoasa Mary sa-si faca aparitia din clipa in clipa . Tom se pierdu prin multime gasindu-si totusi un loc potrivit pentru a-si vedea scumpa verisoara . Atat de ciudata e iubirea se auzea un telefon sunand "discret" , la auzirea acestor cuvinte baiatul zambi , un zambet larg , pervers se potrivia perfect cu peisajul ce il avea in fata ochilor , fundul aratos al unei domnisoare .

[center[Si totusi .... ce este iubirea ???[/center]


[center]Va Urma ...[/center]

#3
Aha aha aha, pai daca e nma n-am reusit sa comentez acest capitol o fac aici :X

Titlul: E okay, I like it, no comment, in sfarsit un titlu de capitol care sa cuprinda intr-un cuvant toata ideea capitolului :x

Exprimare: Aleluia, you`re mah genius :x cuvintele de dighila pe la urechi si sincer imi vine sa zic cuiva [stii tu cui] ceva =)))

Ortografie: In capitolul asta n-am vazut nici o greseala de tastare/ortografie bla bla bla, fain :X

Originalitate: Desigur la locul ei ca de obicei insa ideea capitolului e putin mai 'uzata' insa e ff tare :x

Naratiunea: Decurge totul foarte bine, imi place ca manuiesti ideile cu atentie :x

Dialogul: Si asta imi place e bine gandit si nu-mi lasa un aer monoton.

Descrierea: E partea mea preferata, descrii bine si imi place cum combini descrierea cu naratiunea. :P

In rest... bafta :x
[center][Imagine: ChaceCreawford.png]

What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]

#4
[center]<< sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi >>[/center]


[center]Capitolul III - Soapte[/center]


Aeroportuul era plin de fani infocati.Afisele cu frumoasa Mary incantau privirile perverstilor.Tom afisa din cand in cand un zambet si la prima vedere parea chiar enervant de calm dar emotile ii rodeau sufletul lasand impactul reintalniri mult mai aprins decat era.

Printre glasurile asurzitoare ale fanilor avionul ateriza si odata cu el Mary cobora elegant scarile.Afisa cateva zambete usor timide dupa care isi continua drumul catre masina.
-Cherry!
Vocea calda a baiatului faca fata sa tresara , dar nu se intoarse desi ar fi dat orice ca macar pentru o clipa sa-i revada ochii stralucitori , sa poata sa-i sarute obraji in semn de simpatie sau totusi , sa greasca <<accidental>> locul si sa se piarda in sarutari fierbinti!
-Cherry ce bine-mi pare sa te vad!
Desi niciunul nu crdea cuvintele chiar fusesera spuse din inima , inima ce parea sa bata mai tare ca oricand.

-Spune repede verisoare!Ce vrei?
Tonul rautacios al fetei facu zambetul perversului sa se evapore.
-Cherry...
Repeta el pe un ton lingusitor apucand-o instinctiv de mana. << Are mana rece >> se gandi baiatul zambind , amintindu-si ca inca din copilarie scumpa lui Mary avea circulatia sangelui proasta si mereu mainile reci.

Fata isi trase mana repede , nu suporta fiori ce-i dadeau tarcoale cand el o atingea chiar si pentru o secunda.
-cherry te rog!
Repeta tanarul pe acelas ton lingusitor.
Fata se uita la el apoi zambind ii raspunse:
-Te-au exmatriculat din nou ,nu?
Baiatul facut din cap in semn ca da evitand privirile nervoase ale fetei.
-Bine ! Vorbesc cu unchiul pentru tine , dar e ultima oara !
Tom zambi satisfacut caci inca odata talentul sau de actor dadu roade.Mary isi scoase telefonul apasand repede numarul de telefon al unchiului sau timp in care , Tom , isi privi urmatoarea victima.Avea in jur de 17 ani , pare putin egocentrica dar atata timp cat il putea satisface nu-i pasa de caracterul ei.Fugi repede dupa ea ajungand-o din urma.Privi cu satisfactie decolteul ei generos apoi cu un zambet seducator ii sopti:
-Singurica?
Fata zambi plimbandu-si ochii pe corpul lui bine lucrat apoi isi musca buza superioara.
-Da! Raspunse scurt atingandu-i cu limba obrazul fin.
-Diseara ora 10 , hotelul Celesta camera 42 .
Spuse baiatul apropriindu-se de ea.Tanara zambi incercand sa-l sarute dar el se trase fugind inapoi la fel de repede precum venise doar ca lasase in urma dorinta unei nopti de vis.

-Plecam?
Spuse Mary neauzind discutia ce o avusese tanarul cu viitoarea partenere de sex.
Baiatul incuviinta afisand din nou acelas zambet fals.

Ziua trecuse repede , cativa fiori pe aici , pe acolo cand Tom o privea , cateva zambete false cand telefonul baiatului inceapa sa sune si aceiasi aroganta din partea celor doi verisori <<incanta>> atmosfera.

O bataie puternica in usa deranja tanara <<tolanita>> pe pat.Imbracata doar cu o camasa si boxeri fata astepta cu nerabdare prima ei partida de sex.
-Intra
Spuse calm , seducator aproape soptit.Tom intra si se rezema de perete inchizand usa cu un zgomot lin.Se aseza apoi in pat sarutand-o pe fata in coltul guri.
-Si .... dulceata ... cum te cheama?
Nu o lasa sa-i raspunda!

O prinse intr-un sarut explorandu-i cu limba interiorul gurii timp in care cu mainile ii desfacea camasa subtire.<<Mary>> gandea baiatul trecand cu limba peste sanii fetei , <<Mary>> mai isi sopti odata timp in care isi <<indesa>> degetul in vaginul partenerei.Un scancet de placere incepu sa se zbata intre cei 4 pereti ai camerei aratandu-i baiatul cat de mult ii place.Acesta se desfacu repede la pantaloni repetand <<Exercitiul>> cu penisul , fata scoase un geamat usor lasand fiori sa o cuprinda.

Cateva picaturi de sange acoperisera albul impecabil al lenjeriei <<e virgina>> realiza intr-un final Tom savurand momentul si mai mult <<sau era>> se corecta singur afisand un zambet .
Incepu sa o sarute in jurul <<zonei interzise>> excitand-o apoi o indemna sa faca acelas lucru.

O prinse puternic de parul lung aproprind-o cat mai mul de penis iar fata cu un sarut ii incepu baiatului placerea orala.Trecu cu limba in jurul testiculelor facand tanarul sa scoata un scancet . Ii saruta din nou penisul incepand , apoi , sa-l mangaie.
-cherry!
Striga tare Tom fiind in culmea placerii! <<Cherry>> sopti inca odata fortand-o pe fata sa ii continue placerea orala.
Din pacate nu era micuta lui <<Cherry>> era doar o alta tipa ce I se daruiese din nou din prima seara.
-Cherry!
Striga din nou cand fata incepu sa se joace cu limba in jurul penisului sau , atingand <<timid>> testiculele , atingerile fugitive sunt excitante si cer mai mult atat de mult incat baiatul incepu sa o forteze sa ii sarute din nou <<bijuteria>>!!!

[center]Greselile nu pot fi sterse , ele nu se pot uita , chiar daca tu poti trece peste constiinta si memoria nu vor putea![/center]


[center]Va urma . . .[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)