Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bandage : 2010

#1
[Imagine: 34zna4m.jpg]

i n f o s

Movie: Bandage
Romaji: Bandeiji
Japanese: ---
Director: Takeshi Kobayashi
Writer: Shunji Iwai (Screenplay), Chika Kan (Novel)
Producer: Shunji Iwai
Release Date: January 16, 2010
Runtime: 119 Min.
Production Company: NTV, Toho, J Storm
Distributor: Toho
Language: Japanese
Country: Japan [ source : Asian Media Wiki ]



Dat fiind ca noi discutam aici despre un film, am considerat ca cel mai bine e sa postez topicul in cadrul acestei sectiuni caci nu este o drama asiatica desi este japonez. in acest film este vorba despre Miharu si Asako, doua tinere de liceu [ in ultimul an ] ce descopera o trupa pe nume LANDS. Miharu o invita pe Asako la un concert live al trupei ce se desfasoara intr-un mini club sa spun asa dat fiind ca trupa nu este pe deplin cunoscuta. Actiunea se defasoara in anul 1990 si LANDS este o formatieindie rock. Cele doua tinere se strecoara in culise unde dau peste cei din LANDS, alaturi de care vocalistul acesteia - pe nume Natsu - este atras de Asako. Acesta este plotul, desi filmul este mult mai interesant decat lasa sa se vada. Parerea mea personala cuprinde mai multe idei si subiectul peliculei l-am interpretat in multe multe feluri dat fiind ca vorbim aici despre parte intunecata a industriei muzicale unde membrii LANDS se confrunta cu dezamagiri, iar acestia incearca sa tina pasul cu evenimentele. Nu numai, insa Asako joaca un rol important in dezvoltarea lui Natsu ca persoana. Ieri, acesta este un baiat ce este implicat adanc in muzica, insa pe langa acest domeniu apare marul discordiei ce va impiedica evolutia trupei. Also unele emotii ale personajelor sunt interpretate in diferite feluri. Pe de oparte exista acea tensiune intre membrii. Yukyia fiind chitaristul LANDS el primeste cea mai mare atentie datorita talentului pe cand Natsu e vazut mai mult ca un simplu membru ce nu prea detine mult potential, insa adevarata valoare o reprezinta chitaristul, iar de aici se porneste o rivalitate platonica. Chitaristul doreste chiar sa o alunge pe Asako din viata lui Natsu si astfel cei doi nu se vad decat dupa doi ani de zile. Scena de ramas bun de asemenea a fost cuceritoare nu doar din cauza faptului ca actrita interpretata de Asako a jucat esxceptional, insa cu ajutorul lui Akanishi Jin - actorul lui Natsu - scena a fost mai mult in loc de ramas bun un fel de te iubesc si vreau sa ramai aici.
Finalul insa mi-a lasat un gust amar. Nu pentru ca nu a fost frumos sau sucked, insa a fost abstract si nu se stie daca cei doi au ramas impreuna, dar i se da lui Asako o lectie pe care fata o invata chiar si in acele momente cand este matura si termianta cu liceul s-a pus pe picioarele sale. Ma bucur insa ca relatia de prietenie intre ea si managera trupei Lands a ramas la fel, iar Miharu si tanara au ramas best friends insa si parteneri de buissnes sa spun asa in sensul ca Asako devine managerul lui Miharu. Ma bucur ca si-a descoperit vocatia desi fata a trebuit sa renunte la liceu pentru ca parintii nu ii puteau plati studiile.

Cat despre personaje...Mi-a placut Natsu. La inceput a fost rebel, cu alcool tigari and such oarecum insensibil si iritat de toata lumea, dar se insenineaza cu vederea lui Asako lucru ce m-a facut sa cred ca e un personaj mai complex decat lasa sa se vada si asa a fost. Tanarul tinea in el un complex de inferioritate fata de keyboardista formatiei si Yukya ce erau considerati cei mai buni si ca din cauza asta trupa era faimoasa lucru ce nu era adevarat pentru ca Natsu detinea un numar considerabil de fani. Faptul ca Yukya era pupat si tinut de fund nu mi-a placut. Era foarte arogant si se simtea singur, dar el mai mult era macinat de o invidie fatade ceilalti membrii. in LANDS atentia era concentrata pe chitarist, vocalist si fata care era la clape. Ceilalti doi erau lasati in spate asta pentru ca nu erau indeajuns de buni [ asa spunea producatorul ]. Asako insa la scena dintre ea si Y a parut foarte enervanta. A avut o izbucnire si nu mi-a placut ca i s-a jucat o farsa, insa nu a fost capabila sa ghiceasca intentiile invidioase si distructive ale chitaristului. Foarte urat din partea lui. So ce parere aveti ?[/align]
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Salt (2010) *|Dea|* 1 2.622 04-02-2012, 11:47 PM
Ultimul răspuns: i Ramenn.
  Alice in Wonderland [ 2010 ] Dydo1234 8 5.084 01-02-2011, 12:28 AM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)