Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ban list

#1
Cum forumul are un sistem de warn-uri care face inutila crearea unui topic unde sa fie trecuti cei avertizati, avem totusi nevoie de o lista unde vor fi trecuti userii care sunt banati direct, pentru ca si ceilalti membri sa afle acest lucru.

#2
Al doilea user banat pe acest site este :
Amane misa shinigami pentru motiv de spamming
Ban-ul va durea 3 zile .
[Imagine: fdfgba0.jpg]
[Imagine: 2560139237_b2fb8f427f.jpg]



#3
Deoarece in ultima vreme am avut parte de foarte multe ban-uri, am decis impreuna cu Marina sa luam cateva masuri.
Nici mie si nici ei nu ne place sa banam lumea, chiar si pentru perioade foarte scurte. Pe de alta parte, nu putem nici sa lasam useri sa spameze forumurile desi au fost avertizati de nenumarate ori.
Cum multi dintre useri de pe aceasta lista sunt useri tineri, care nu au inca foarte multa experienta si cum ne dorim sa fim cel mai prietenos portal anime din Romania, am decis sa facem altceva.
De acum inainte, userii banati pentru spam vor putea accesa site-ul in mod normal, se vor putea juca jocuri, discuta pe shout sau citi topicurile de pe forum, insa nu vor mai putea posta in perioada in care sunt banati.
Speram ca acest compromis sa ii multumeasca pe toti!
Deasemenea, scandalagii si cei ce fac mult prea multe probleme au de astazi un grup aparte, PermaBan. Ei voi fi practic cei banati in adevartul sens al cuvantului si vor avea practic accesul interzis pe Animezup din toate punctele de vedere!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  TO DO List Aly 0 2.328 14-04-2011, 07:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Anime OST Request List Aly 2 2.554 23-07-2008, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)