Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Balada eroului Odo.

#1
Vreau să specific prima dată că sunt mi-am uitat contul vechi pe site-ul ăsta. Scuzele de rigoare, desigur.

↓↓↓


[Imagine: Thestral_on_land.gif]

“Foarte neînţelese sunt aceste creaturi - vizibile doar pentru cei care au văzut moartea.”

Privindu-mă din ochii unui Threstal, am învăţat mai multe despre mine. Am văzut că nu sunt aşa de înaltă şi nu-s specială; că sunt doar o fată de doisprezece ani ce nu se teme de atingerea acestor magnifice creaturi, neînţelese de către oameni. Am învăţat că şi creaturile Pădurii se tem, că şi ele au suflet, că niciodată nu trebuie să răneşti un hipogrif, sau ăsta va fi ultimul lucru pe care îl vei face vreodată în viaţa ta...
Am învăţat că Lordul Întunecat nu poate omorî cu privirea. Am învăţat că trebuie să fiu eu - aşa că vă voi povesti ceva despre mine.

Primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi e că nu am peste cinsprezece ani, nu sunt un Devorator al Morţii şi nici nu distrug tot ce-mi iese în cale, doar dacă acel lucru sau aceea fiinţă (valabil doar în cazul oamenilor) mă induce într-o stare de nervozitate foarte ridicată. Vă puteţi uita în ochii mei albaştrii fără grijă, căci sunt mai rea decât mefisto, dar ştiu să iert... Foarte rar, ce-i drept. Sunt deşteaptă atunci când vreau şi scriu tot soiul de poveşti şi citesc multe cărţi Încuiate, pentru că ale mele cărţi magice sunt invizibile deocamdată şi n-am apucat să le citesc mai deloc. Ştiu că sunt rea uneori, dar pot fi şi curajoasă, şi laşă - nu trădez prietenia nimănui şi sunt o fată mai specială: am pitici pe creier. Un mare fan al Wrock-ului fiind eu, ascult melodii cântate de Ministry of Magic, Gred and Forge, The Remus Lupins, The Moaning Myrtles şi câte şi mai câte felurite trupe de rock vrăjitoresc. Urăsc prostia omenească, mai presus de orice! Însă, spre dezamăgirea mea, aceasta este infinită. Nu pot să-mi explic personalitatea, care ba este stupid de prostească, ba este perfectă pentru o proastă ca mine - nu ştiu, nu ştiu absolut deloc.

Am un mare respect pentru cei căzuţi de-acum, Black, deşi un criminal, Lupin, deşi un om-lup, Grindelwald, deşi un Vrăjitor Întunecat, Harry Potter, băiatul care a supravieţuit şi Ron şi Hermione... Mai ales Dumbledore, cel mai strălucit vrăjitor de la Merlin până acum şi întotdeauna.

Aici pun punct şi semnez cu ajutorul unui Threstal. Poate ne vom mai întâlni, sper că cei care citesc aceste rânduri nu vor mai batjocori creaturile minunate, negre şi slabe, ce stau în jurul nostru.

Adio,
Luisa, cea supranumită Grindelwald.

“Trăiesc în micul meu Cosmos, Cosmos al magiei...”

#2
Bine ai venit pe Animezup, !Grindelwald!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Erm ...imi place prezentarea ta desi multi o fac mai simplu,ma bucur ca esti printre noi 4.
So...bine ai venit pe Animezup...Sper sa te distrezi pe aici si sa iti faci multi prieteni.Cateva intrebari:
1)Ce fel de filme vizionezi?(adica actiune,horror,comedie etc)
2)De unde esti?
3)Ai vreo fobie?

Cam atat,sper sa ne intelegem bine si sa fim prietene bune,si inca o data bun venit printre noi!!!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#4
@ Radieră să-ţi răspund la întrebări.

  1. Ce apuc - n-am preferinţe, deşi ador să văd filmele Harry Potter de câte ori pot.
  2. Bistriţa, judeţul Bistriţa - Năsăud.
  3. Da... Păianjenii şi mi-e frică şi de Fenrir Greyback, deşi l-aş omorî pentru ce i-a făcut lui Lupin.
Bănuiesc că ne vom înţelege bine - şi mă bucur că îţi place prezentarea mea.

#5
Puţin mai mult entuziasm Radieră, zău aşa !
Pe bune, eşti una din puţinele persoane de la nou veniţi care a scris ceva atât de interesant . :3. Nu gen : sunt colorată , sunt sexi îmi plac poneii . LOL. Hate balenas . lool.
Felicitări, a fost chiar frumos.

Well, şi eu sunt o fană Harry Potter. Şi eu admir mult personajele şi scriitoarea cărţii . Cartea asta mi-a părut fabuloasă .

So, welcome here hug. Happy postin' and all tht stuff.

EDIT : LOL. Nu am văzut că postul era scris de Misaki . Am crezut că e scris de un user Radieră. Scuzele de rigoare. 24.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#6
Helău bun venit pe Zup o.o.
Nu prea trec să salut userii noi, dar mi-ai părut o persoană super interesantă, creativă & whatever şi cu un super avatar şi . . . şi a trebuit să mă bag în seamă cu tine :33.
Vorba lui Loula : ), ofc.

Mm ce să te întreb? Ăh, câţi ani ai? Dacă vrei să îmi spui, desigur. Ce părere ai despre ultima carte HP? Dar despre sfârşitul seriei? Sincer mie una nu mi-a plăcut -,-. Îţi place Severus Snape ? : X.

Atâât căci nu vreau să te speri.

Btw, îşi iubesc avatarul o.o.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#7
@ Teki - Mulţumesc pentru că ai trecut pe aici şi, desigur, o să-ţi răspund la întrebări. Păi, eu am doisprezece ani, şapte luni şi douăzeci şi trei de zile. Ultima carte din Harry Potter a fost... nici nu ştiu cum să mă exprim, ăăă... A fost mişto, cea mai mişto. Despre sfârşitul cărţii, nu mi-a prea plăcut, m-a dezamăgit puţin faptul că Harry încă era în viaţă; trebuia să moară împreună cu Lordul Cap-de-Mort (nu ştiu dacă numele e încă un tabu, dar îndrăznesc să-l zic). Dacă făcea asta, şi eu muream, mai mult ca sigur. Despre sfârşitul seriei... Fred nu a murit pentru mine, nici Lupin, nici Tonks, nici Collin Creevey, nici Ochi-Nebun şi nici Dobby şi ceilalţi. Ah, nici urechea lui George. Severus Snape... Prima dată l-am urât, apoi l-am urţt şi mai tare, acum tot îl urăsc, dar mă bufneşte râsul la unele faze cu el. Păcat că a murit...

Mulţumesc încă odată, şi eu îmi iubesc avatarul. <3

@ Loula Eh, n-a fost chiar atât de frumos... Dar dacă tu spui. Şi da, păi, eu chiar nu sunt colorată, nu sunt smexi, dar da, îmi plac poneii, da' nu ăia roz, ăia maro, plin de noroi şi puternici, care te pot duce oriunde, doar pentru că au mult curaj. Merci pentru urările de postări fericite, să ai şi tu, cât mai multe, chit că nu eşti nouă pe forum, la fel ca mine.

În concluzie, mulţam, amândouă. ^^!

#8
Bine ai venit pe forum, sper sa te distrezi. Nu am intrebari ca au pus ceilalti destule. Ne mai vedem pe forum. See ya^_^
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)