Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

BLforever vs LoveStory

#1
După câteva rugăminte si milogeală, suntem aici.

Gen: La alegere.
Număr pagini: Fără numar.
Dată limită postare lucrări: 27.10.2010
Dată limită votare lucrări: 5.11.2010

Atâta am avut de zis. Ii doresc lui "mami" să aiba multă inspiraţie, ai grijă, dacă iţi vin idei sangeroase să anunţi. Că ultimul fic scris de tine ma traumatizat [ vorba vine ]. Dacă unul dintre concurenti nu o sa poată posta pană la acea dată o sa dau edit ca să o modific.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Hello, amigo. Terminând lucrarea mult mai devreme [ sâc, mami! ] , am onoarea de a o posta prima. Dar inainte de asta, vreau sa ii multumesc lui Shuu, o scumpete de fată, care a putut sa isi facâ timp ca să mă corecteze. După ce voi posta lucrarea, vă rog, să asteptati să posteze si celălantă concurentă pentru a vota.
Amintiri

- Mami, promiţi că n-o sa mori? răsună cuvintele blajine ale unei fetiţe ce încă nu cunoaştea responsabilităţile vieţii.
- Promit, ai spus cu un zâmbet suav pe chip. Mă priveai cu acei ochi ce încă din copilărie au vegheat asupra mea. Acei ochi căprui îi fixau pe ai mei. Ca un copil naiv, am zâmbit larg şi am crezut tot ce mi-ai zis, acela era răspunsul ce mi-a păzit visele în acea seară.
Anii treceau, iar tu parcă te pierdeai ca ultimul surâs în zi de iarnă. Şi acum îmi aduc aminte de promisiunea făcută, trebuia să ştiu că într-o zi tot fără suflare vei fi.
E trist că toţi aceşti ani au trecut atât de repede, nepăsându-le de muritorii ca noi, cu vise de joasă speţă.
Fară tine alături a trebuit să ma descurc singură, am învăţat să mă ridic la standartele concepute de alţii, doar pentru a le dovedi că oricât de grea e viaţa trebuie să mergi pe drumul pe ca l-ai ales; am invăţat să privesc totul cu ochi de critic ce îi sfidează pe toţi; a privi viaţa ca un mister ce se strecoară fără a cere voie şi sapă în inimă până la durere.
Acela a fost trecutul, acum trăim în prezent. Credeam că aceşti trei ani o să dureze o eternitate, însă timpul nemilos a curs fără a putea reţine care a fost ultima lacrimă scursă pe pământul secetos, ultimul răsărit de soare peste mormântul tău, ultima speranţă că tu te-ai putea întoarce.
Mă uit în jur, întunericul apăsător se armonizează cu sunetul crispat al ceasului ce sta să cadă - e vechi şi ponosit, un strat de praf îi acoperă culoarea de altădată, e în acelaşi loc unde l-ai lăsat acum multă vreme. Parcă aşteptă ca degetele tale să atingă sticla, apoi sa contureze liniile ce servesc drept model.
Toţi aşteaptă ca tu să prinzi viaţă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, să le alini sufletele frământate de griji cu vorbe dulci şi armonioase...
Acum pot doar privi pământul ce iţi acoperă trupul firav, simt că înca trăieşti , încurajându-mă să merg mai departe, să nu cedez cănd sunt mai aproape să îmi trăiesc visul.
Atunci când mâna mea făcea contact cu marmura crucii tale, parca erai lângă mine, şoptindu-mi că totul va fi bine, că nimic nu se va schimba. În nopţile în care singurătatea îşi făcea simţită prezenta, simţeam cum două braţe îmi înconjoară trupul şi un suflu cald îmi îngreunează pleoapele, lăsându-le cu greu să se închidă, întâlnind acea lume unde e mereu vară, unde copacii înfloriţi protejează cărarea sper un codru bătran, al cărui zumzet ajunge la urechile unei fetiţe ce stă sub umbra unui tei privind infinit pânză albastră, ce pamblici multicolore se întind pe lângă norii pufoşi, încărcaţi cu dorinţele pure ale copiilor ce încă mai cred în fericire.
Îţi mai aduci aminte când şoselele erau acoperite de omăd, iar eu stănd la colţ de stradă aşteptându-te să vii să mă duci acasă? Aceste amintiri le-ai luat cu tine în rai sau le-ai lăsat zăcând undeva pe pământ?
Parcă ieri se întâmpla totul... Lemnele pocnind în sobă, spuma şampaniei alunecând pe sticlă. Ma simţeam atât de prinsă în acea atmosferă, tu te uitai la mine şi o stare de euforie mă cuprinse. Nici una nu zicea nimic, un sunet ca o pocnitură spulbera acea linişte. Am întors capul pentru câteva minute, pe geam se puteau observa mici luminiţe; erau artificiile. Am simţit o mână rece pe umăr, am înclinat capul şi am surâs amuzată. Am arătat cu degetul spre geam şi am văzut că mimai ceva din buze. Nu înţelegeam nimic, parcă vorbeai doar pentru tine. Mâna deja o luasei de pe umăr doar ca să îmi faci semn să mă duc afară, şi aşa am şi făcut. Alergam prin acel covor alb aşternut la picioarele mele, eram atât de fericită, inima îmi bătea din ce în ce mai tare şi am început să mă învârt fără să îmi pese de oamenii ce treceau pe lângă mine. Atingerea vântului pe obrajii mei mi i-au făcut roşii ca mărul; buzele mele aveau deja o culoare ştearsă în timp ce ochii mei te zăriră la poartă. Stăteai şi ma priveai schiţând un zâmbet. Cine mai avea nevoie de îngeri atâta timp cât te avea pe tine? Mâinile tale aşteptau să mă îmbrăţişeze, mă îndemnai din priviri să mă apropii de tine. Paşii mei grăbiţi lăsau urme în spatele meu, mi-am încolăcit mâinile după gâtul tău şi mi-am scufundat chipul îmbujorat în hainele ce le purtai. Aveau un miros aparte, a lavandă. Fulgii ne acopereau, iari o rază de soare se prelingea pe trupul tău, bunătatea din ochii tăi mă copleşea, vrând şi eu ca într-o zi să pot fi ca tine. Te-ai apropiat de urechea mea şi ai zis încet, de parcă nu ai fi vrut să audă nimeni, "Te iubesc, scumpo". Eram atât de încântată încât nu am putut să mă abţin să nu îţi răspund şi eu cu un simplu "La fel" .
Doar amintiri... ce vor rămâne întipărite în memoria mea, alinându-mă când pereţii sticloşi ai tristeţii vor crea o barieră între mine şi imaginea ta.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
M-am decis sa fac si eu un duel ^_^,a durat cam mult din cauza calculatorului,dar iata-l!
Sper sa va placa ficul praise
Gen:Yaoi,fantasty,drama

Dorinta

De fiecare data cand mergeam in lumea muritoriilor,familia ma atragea in mrejele ei.Ambii mei parinti sunt vampiri,insa rudele mai departate sunt oameni.Presiunea de a simtii frica oamenilor sau a le gusta sangele lor delicios,rosul ca rubinul si cald ca si primul rasarit de soare,ma sufoca.De fiecare data cand ma intorceam in lumea asta cruda trebuia sa-l intalnesc.Cine?Verisorul meu.Prima data l-am intalnit cand aveam 10 ani.Am fost fascinat de pletele lui blonde,firave,care se unduiau la prima biciuire a vantului,mangaindu-i fata rumena de muritor.Inca il vedeam pe acea campie,incercand sa prinda un fluture.Era atat de inocent…
Asta a fost inainte sa aflu ca sunt vampir si sa fiu izgonit din paradisul oamenilor.Totul a inceput atunci cand oglinda nu imi mai reflecta imaginea.In aceeasi seara parintii m-au chemat seriosi si tristi.Camera in care stateam devenise infricosatoare,accentuand umbrele nenaturale si alungite ale parintiilor mei.Vocea mamei inca imi mai suna ca un ecou indepartat si sfasietor.Stiam ca ei au dorit cu disperare ca eu sa fiu normal ca si celelalte rude ale mele,insa ca un blestem,cerul nu le-a ascultat rugile.Eu eram special,pentru ca puteam suporta soarele,usturoiul si biserica.Eram ca un profanator al tuturor legendelor construite pe seama celor de o rasa cu mine.Insa eu nu ma simteam asa,chiar ma consideram binecuvantat.Am oftat adanc si mi-am lasat pletele negre si drepte sa-mi acopere fata alba ca laptele.Era o noapte frumoasa,prea calma pentru mine.Am inghitit in sec,imaginile visului meu dureros de dulce,inducandu-ma intr-o stare de ameteala enervanta.Singura mea dorinta era ca el sa devina al meu.Aceasta era atat de intensa,hipnotizanta si sangeroasa,incat cand ii simteam prezenta,puterile mele deveneau de-a dreptul diabolice,avand scopul sa-l prinda pe cel ravnit.Spaimele care ma cuprindeau in acel moment erau adanci ca o prapastie,luptandu-ma sa ma controlez.Insa sangele lui pulsa si ma atragea,seducator si cald,imbiandu-ma sa-l ranesc pe cel iubit.Destul cu el!Toate acestea m-au schimbat si nu vreau sa-l mai vad.Din cauza lui am suferit atat si m-am izolat.Am scuturat capul si am privit spre luna rosie care ma vestea ca este vremea vanatorii.Am zambit muscandu-mi buza de jos de excitare,lasandu-mi sangele negru,murdar,sa curga pe barbia inselatoare.L-am lins usor,pregatindu-mi stomacul de cina care va sa vina.Am sarit de pe cladirea innegrita de timp,lasata in paragina de fiintele ei si am aterizat usor,paltonul meu alb abia atingand trotuarul dezgustator si neexpresiv.Am tasnit fara nici un sunet,lasand curentul care se formase sa-mi intepe usor fata.M-am oprit langa un barbat imbracat la costum,cam slabut,dar pofta mea era prea mare ca sa fiu mofturos.A simtit briza si s-a intors usor,inspaimantat de creatura care ii aparuse in fata.L-am privit si am zambit,hranindu-ma cu frica lui.L-am impins putin,daramandu-l.
-Fugi muritorule!Am urlat eu cu o voce nepamanteana,el ascultandu-mi indemnul.L-am privit si am inceput sa pasesc usor.Imi placea sa ma joc cu masa mea.Victima alerga cat putea de tare,insa eu am marit pasul,aparand in fata ei.L-am privit cu ochii mei galbeni ca mierea,facandu-l sa paralizeze.M-am apropiat de el si l-am imbratisat de la spate,oferindu-i o caldura mortala,insa nu ultima.Mi-am arcuit gatul usor,apropiindu-ma dureros de incet de gatul lui.Cand am ajuns,i-am sarutat usor pielea catifelata,apoi lingand portiunea care avea sa fie deranjata de coltii mei proeminenti.Usoara dara lasata l-a facut sa tremure usor,stiind ce va urma.Cand i-am atins pielea cu dintii mei reci,omul a icnit usor,intinzandu-si gatul in partea opusa,incercand sa se ascunda privirilor mele patrunzatoare.Am lasat mana sa-mi alunece la pantalonii lui,strangand partea sensibila,facandu-l sa se inalte pe varfuri si sa geama usor.Am respirat usor si i-am penetrat gatul rapid,facandu-l sa geama de durere,dar si de placere.Am inchis ochii si am inceput sa sug infometat acel lichid delicios care pulsa spre gura mea din ce in ce mai mult,in timp ce barbatul din bratele mele ajunsese aproape de orgasm.M-am smucit,dezlipindu-mi gura de gatul lui,simtind ca-mi pierd controlul.Nu voiam sa-l omor,ci doar sa ma joc cu el.M-am uitat vinovat la barbatul intins pe trotuar.Chipul lui era adormit si parul lui negru ravasit.Nici macar nu am observat frumusetea lui,doar foamea m-a dominat.M-am aplecat si i-am pus degetele pe pleoape.Nu-si va mai aminti nimic,iar asta era dreros.M-am ridicat si am privit umbrele cladirilor,apoi m-am intors pentru a vedea pentru ultima oara omul plin de sange pe gat si murdar de asemenea pe pantaloni.Am oftat,o lacrima rosie prelingandu-se pe obraz,lasand o dara care se topea incet si ajungand pe buzele mele,acum rosii ca un trandafir.Vantul mi-a mangaiat paltonul,lasand ochiul uman sa vada pentru ultima data imaginea mea.
-Imi pare rau,am soptit dureros,disparand pentru totdeauna din viata lui.La fel se intamplase si cu ceilalti si sirul inca se mai continua…
Alergam din nou,iar asta ma elibera de resentimente.Din nou eram liber,insa ceva mi-a atras atentia.M-am oprit.In fata mea era o plaja magnifica in clar de luna.Marea isi povestea dorul,pasiunea si furia in acel ritm obijnuit,accentuat de albastrul marin inchis din cauza cerului, imbratisand nisipul infiorat si argintiu care ii statea in cale.Copacii de pe margine i se inclinau vantului,luptand in acelasi timp sa-si pastreze pamantul dulce care risca sa fie ingropat de nisip.Mi-am indreptat privirea spre ceea ce imi atrasese atentia.Un barbat de douazeci si trei de ani,imbracat cu un tricou rosu si pantaloni negri,par blond si ochi albastrii facandu-ma sa inlemnesc.El era,insa nu era singur.Langa el statea o fetita bruneta cu ochii verzi,purtand o rochita albastra,semanand foarte mult cu femeia de langa ea,care avea tot ochii verzi si era bruneta.Dar ea era imbracata intr-o rochie mulata neagra.Am simtit ca toata lumea se prabusesete si lacrimile imi inunda si murdaresc chipul si ma fac sa sufar mai mult.Nu voiam sa ma exteriorizez,dar nu ma puteam controla.Eram furios si dezamagit in acelasi timp.In inima mea ma tradase.Deodata s-a oprit si s-a uitat fix spre mine,incepand sa zambeasca.Am incercat sa plec,insa el mi-a strigat numele cu o voce dulce,care m-a paralizat.Cu cat inainta mai mult,eu incepeam sa-mi pierd controlul.Mi-am muscat buza,inchizand ochii.
-Ce bine imi pare sa te vad,a strapuns el intunericul si linistea care ma inconjurau,nu ne-am mai intalnit de mult.A ras.Si vad ca nu te-ai schimbat deloc de cand ne-am intalnit.Daca nu te cunosteam as fi zis ca esti un monstru!Atunci am simtit ca ceea ce mai ramasese ca om s-a spulberat.S-a intors si mi-a prezentat vesel familia lui.Insa eu eram singurul care nu se bucura.Am incercat sa ma indepartez de ei,dar m-a prins de mana,facand ca un fior de caldura sa-mi strabata corpul.Am inghitit in sec si m-am smucit fara vlaga.
-Stai aici,nu pleca,a spus el cu o voce ciudata,strangandu-ma mai tare.M-am intors brusc si m-am lasat sa ma scufund in ochii lui.Din instinct l-am luat in brate si am tasnit cu el sub ochii ingroziti ai familiei.
M-am oprit ingrozit la cativa kilometrii si am incercat sa-l dau jos cu grija.Dar el se tinea strans de mine tremurand si gafaind.L-am lasat usor pe picioare si l-am apucat de barbie.Ochii lui erau plini de lacrimi care m-a inspaimantat.Atunci pentru prima data m-am simtit murdar de ceea ce sunt.Dar mai voiam un lucru care ma facea si mai pacatos fata de el.Un sarut…
Mi-am apropiat buzele,cuprinzandu-le si avand grija sa nu i le sfasii cu dintii.A scos un icnet, incordandu-si corpul.Stiam ca sa saruti un vampir era cel mai excitant lucru pentru un om.Pentru el am tinut acest sarut secret care era departe de a se termina.I-am mangaiat buzele cu limba si am apasat usor pentru ca sa am acces la o pestera dulce.I-am mangaiat dintii si am incercat sa-i fur cat mai mult acest sarut.Stiam ca el nu mai rezista,insa eu mai voiam.Nu stiu cat a durat,insa o palma rece m-a trezit,sfasiindu-i buza si lasandu-l sa cada de soc.L-am privit trist.Si-a lins sangele,insa eu voiam sa gust,asa ca m-am aplecat formand o arcada intunecata deasupra lui.I-am lins usor sangele care mai ramasese si am zambit satisfacut.
-Stiam ca esti un monstru!Am stiut asta din privirile tale insetate si incercarea de a te controla!De ce m-ai tradat?Am crezut ca suntem prieteni!Vocea lui sfasietoare m-a facut sa tresar si sa oftez.Stiam ca nu voi putea sa-l am si sa-l mai vad.M-am intors si pentru prima oara mi-am folosit vocea umana.
-Imi pare rau,sper sa ma ierti…te voi face sa uiti totul,de existenta mea,familia mea…totul.O lacrima intunecata mi-a taiat obrazul,dupa care altele.Nu ma puteam abtine,era prea dureros chiar si pentru un vampir.M-am apropiat de el si i-am pus degetele pe pleoape,apoi disparand in intuneric.
Nu vom putea fi impreuna niciodata….




THE END


Vreau sa-i mutimesc lui Frozen Soul ca a avut rabdarea sa astepte sa termin si mi l-a dereticat,Thanks Syshug
Si ca mi l-a postat ea ca mi s-a blocat wordulhug
Sper sa va placa si scuze de Explicit Content,dar asa m-a impuscat inspiratia21
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#4
Deci am trecut si eu pe aici...Sa vedem despre ce este vorba...O sa va spun de pe acum ca nu voi vota dupa autori,ci dupa cum a lucrat fiecare...
Prima lucrare
Pai titlul nu imi inspira nimic,fara suparare dar poate ar fi trebuit ales ceva mai expresiv.So,sa trecem peste asta.Am citit si cine te-a corectat ei bine a mai ratat niste greseli,le-am vazut.In al doilea rand apreciez faptul ca ai scris cu diactritice,deci bila mov Zuppy04 Dialogul este ok,naratiunea buna,iar descrierea este,dar mai putea fi imbunatatita.Acum continutul:ideea este draguta in sine,dar poate daca utilizai mai multa descriere si sa intri mult mai adanc in pielea personajului,sunt sigura ca ar fi fost mult mai bine.
A doua lucrare
La fel la titlu,poate ar fi trebuit ceva mai expresiv...Greseli de tastare si gramaticale nu am vazut,deci te felicit pentru asta.Bila mov .Zuppy02Dialogul este foarte bun,chiar daca nu sunt prea multe replici,prin frazele scrise de tine parca ma aflu exact de fata,naratiunea este foarte buna si ea,iar descrierea parca ma introduce in acel loc unde se intampla actiunea.Bravo si iar bravo.Ai facut un fic yaoi,iar eu ador yaoi-ul.Ideea este nemaipomenita si ai reusit sa faci ceva de calitate cu ea.

Iar acum,marele castigator.Va spun ca mi-a fost foarte greu sa aleg pe cineva,pentru ca ambele lucrari mi-au placut foarte mult.
Iar acum votul meu merge catre....(tobele va rog).......a doua lucrare
Succes in continuare amandurora.
[Imagine: j5atg3.png]


#5
"BLforever Vs Andreea. [ tentant, no? ]" - Da, de-a dreptul frapant. NOT. Sarcasmul tău e prezent şi aici, ce surpriză.
Am citit ambele lucrări şi spun de pe-acum că nu voi lăsa un comentariu prea lung, îmi voi exprima părerea în general.

Prima lucrare: titlul m-ar fi îndrumat spre altceva, tema pe care-ai abordat-o mă duce cu gândul la alte lucrări şi prin asta vreau să punctez că nu a fost o idee foarte originală. Apreciez că ai scris cu diacritice şi că nu am văzut greşeli de tastare, deşi tu ai menţionat că-i datorezi asta lui Shuu. Lucrarea-n sine mi-a plăcut deşi nu m-a impresionat foarte tare, învaţă să te pui mai bine în pielea personajului.

A doua lucrare: titlul nu a fost foarte expresiv, nu m-a dus cu gândul la ceva anume şi mai ales, nu mă aşteptam să fie yaoi. Greşeli de tastare nu am văzut, dar nici nu am căutat. Ideea mi-a plăcut puţin mai mult decât prima, a fost ceva mai originală sau poate m-a atras pe mine mai mult. Mi-a plăcut cum ai descris and so on.

Felicitări ambelor participante. Votul meu merge către a doua lucrare.
Baftă în continuare.

#6
Buna. As vrea sa-mi exprim si eu parerea, in mare despre cele doua lucrari :].
Prima. Titlul chiar nu inspira nimic. Imi place faptul ca ai pus diacritice, greseli de tastare nu am vazut, dar nici nu am stat sa caut ca un detectiv. Ideea este destul de draguta, deloc originala, sau asa mi se pare mie. Nu prea ma atras, anyway.
A doua. Yaoi, maniac =p~. Mi-a placut mult, mult, mai mult decat cealalta 65. Imi place cum ai descris, greseli de tastare nu ai avut, sau nu am vazut eu nici una :]. Titlul este destul de , nu stiu ce sa spun, dar mi-a placut mai mult " Dorinta " , decat " Amintiri ".
In concluzie eu votez pentru: a doua lucrare hug.
Succes in continuare.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#7
Bunăăăă >:d< . După ce am citit ambele lucrări, m - am gândit să şi votez [: . Nu o să fie un comentariu prea lung, o să - mi exprim punctul de vedere, părerea mea personală cu privinţă la ambele lucrări ^^ .

Prima lucrare: lucrarea, pe ansamblu, mi - a plăcut, a fost bună, a avut descriere şi apreciez faptul că ai scris cu diacritice. Nu ai avut greşeli de tastare sau de alt fel, dar nu mi - a plăcut deloc titlul. Nu mi -a transmis nimic, mi s - a părut banal, simplu, ai fi putut pune un titlu mult mai bun şi să se potrivească mult mai bine +.+ .

A doua lucrare: a fost interesantă, chiar mi - a plăcut foarte mult. Ideea mi s/a părut originală, ai avut descriere şi naraţiune şi s - au îmbinat într - un mod plăcut cu dialogul. Parcă am văzut câteva greşeli de tastare, dar mi - e lene să le caut +.+ . Mi - au plăcut personajele, acţiunea, cam totul.

Deci, în concluzie, votul meu merge la a doua lucrare.
Baftă şi felicitări ambelor concurente. [:
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#8
Yeeee,duelul s-a terminat...acum voturile:
BLforever-4 voturi
Obsession-0 voturi
Le multumesc din suflet celor care au votat si ma bucur ca v-a placut capitolul meu hug
Ii doresc in continuare fiicei mele mult noroc ^_^
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  BLforever vs Frozen Soul Kayla. 0 2.198 14-11-2010, 08:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  LoveStory vs Ċσριℓ †εмвεâ yaoi maniac 0 1.408 01-11-2010, 09:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)