Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

BL difuzat in Romania

#1
M-am tot uitat prin topic-uri precedente dar n-am gasit inca o lista cu toate anime-urile cu tenta Boy's Love difuzate la noi, asa ca m-am gandit sa incep eu un topic.

Eu imi aduc aminte de Gravitation, Yami no Matsuei si Mirage of Blaze.

Mai tineti minte altele? Sau mai stiti cumva cum au tradus titlurile in romana?

#2

Intradevar, imi aduc aminte de Gravitation si Mirage of Blaze [parca, nu bag mana in foc pentru el]. Cred ca aveam vreo... 11 ani? Da, cam asa. Era seara si nu aveam somn asa ca ma gandisem sa butonez telecomanda in cautarea unui documentar sau ceva si dadusem de Gravitation. Initial crezusem ca Shuichi este fata, as fi bagat mana in foc pentru asta. Ma rog, la vremea aia nici macar nu ma gandisem la varianta in care un barbat putea sa fie cu un alt barbat. Dupa ce am dat de el pe internet si am vazut ca e baiat era sa intru intr-un infarct la ce mirata eram. Mi s-a parut atat de interesanta ideea incat l-am vazut cap-coada si de aici a si pornit obsesia mea pentru shounen-ai.
Ma rog, animeurile Yaoi/yuri nu prea cred ca sunt potrivite intr-o tara ca Romania, asa ca e mai bine ca le-au scos ^^.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#3
Sunt de acord cu Verrine. In Romania nu ar trebui difuzate serii yaoi, cel putin nu inca. 90 % dintre parintii isi invata copii ca homsexualitatea e ceva extraterestru ( va zic din proprie experienta ca si ai mei fac la fel)

Ca sa nu fiu off topic din cate tin mine au dat si primele 2 episoade din Loveless pe a+, dar nu prindea la public asa ca l-au lasat balta.Descoperisem in timp ce hartuiam telecomanda, a carei baterie a cedat cand am ajuns a nu stiu cata oara la a+
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)