Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

B2ST

#11
B2sT îi ador <3~. Mai ales ca Yo Seob e nascut in aceasi zi si luna ca mine, pur si simplu cand am citit am explodat de fericiree. Yup imi plac toate melodiile lor de pana acum dar am si favorite ca orice om :3. So:
1. Cum şi când aţi aflat de ei ?
Chiar nu imi mai aduc aminte 39 hmm. . .
2. Care este membrul vostru preferat ?
I really can't choose between Yo Seob and Ki kwang (the smexy king >.<")
3. Care este melodia voastră preferată ?
"Mystery, BEAST is te B2st ( sau invers , stiu ca e treaser dar e bestiala T^T), Shok (am un soc de fiecare data cand ascult melodia asta x D).
Just the
way you know me..

#12
Well, sunt chiar nesimtita o.o Nu mi-am lasat inca parerea ?:O Sunt nebuna = )))
B2st este trupa mea preferata dupa MBLAQ : x. Doamne, ador trupa. Este geniala : )) Am urmarit o groaza de showuri in care au aparut si tipii mi se par pur si simplu geniali. Imi plac absolut toti membrii, mai ales Hyunseung si Yoseob. Niciodata nu m-am putut decide intre cei doi, de care imi place mai mult. Hyunseung danseaza extrem de bine, cred ca cel mai bine din trupa, desi nimeni nu spune asta .__. Yoseob are o voce prea geniala ! Ii ador liveurile. Este extrem de talentat : > Si are o fata de copil, mwama. Nu am crezut ca are 20-21 de ani, cati ani are el. Nu ii dadeam nici 18 .__.
Membrii sunt foarte amuzanti : )) Rad o groaza cand apar in diferite emisiuni. Si sunt foarte uniti : > Imi plac multe melodii, desi preferata mea va ramane mereu Shock. Videoclipul este superb. Si imi mai place mult si Take care of my girfriend. Versurile sunt atat de profunde T__T
Deci, trupa asta chiar este geniala. Eu una o ador.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#13
Pasiunea mea >.> Noua, B2ST , Dooamne ma indragostesc pe zice trece de ei, si abia acum trei zile i-am gasit, cand resfoiam topurile de k-pop -.-''. Cel mai mult m-a atras numele lor, Beast si am zis sa incerc, ca nu am ce pierde. Oh Gezus, prima melodie care am ascultat-o a fost Shock , 8 G E N I A L A! Am dat la replay de ma doare mana si acum, melodia asta este mult prea calumea si misto, cred ca am mai zis odata71, o alta care imi place ar fi si Bad Girl , mi se pare foarte simpatica, rau >.>.
Ca membru preferat as zice Yo Seob pentru ca ador blonzi, iar el este o bunaciune maxima, dar si Gi Kwang este fooarte dragutz, deci nici nu stiu pe cine sa aleg 0___0, oricum ar fi Elz iubeste B2ST.
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)