Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ayuka's GFX

#1
Eh, mai am un topic p-aici, dar nu vreau să mai postez acolo din motive neclare mie, am încercat să-l şterg, dar nu merge.Cred că am mai evoluat, deşi nu m-am străduit deloc.Deci, începem aici :

1.
[Imagine: if3lg0.png]
Aceasta este varianta mai închisă.


2.
[Imagine: 2s8lkr6.png]
Aia mai deschisă.

3.
[Imagine: 2vb0jgy.png]

4.
[Imagine: avr3ia.png]

5.
[Imagine: 9pyjxk.png]


Cam atât pentru moment, aştept păreri.

Avatare, poate altădată.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#2
Oh, te-ai mai imbunatatit de cand am vazut ultima oara ceva GFX-uri facute de tine. I like your style. Totusi, mi-ar placea daca semnaturile tale ar fi mai luminoase - gen primele pe care le faceai. Those were really cute :33

Primele doua semnaturi sunt reusite, desi nu vad mare diferenta intre ele. Mai puteai sa lucrezi la luminozitate, joaca-te cu efectele din Adjustements. Also, tot pentru luminozitate, faci minuni cu Lighting effects (Directional), Curves si Levels, iar blending eu ti-as recomanda mai ales Luminosity [or that's the one i usually use for things like this ^^]. Totusi, se vede ca ai lucrat mult la aceasta semnatura.
A treia e draguta, dar cam intunecata. Textul nu-l inteleg, dar are albastru <333 In rest e bun, efecte, tot ce trebuie. Din nou, luminozitate...
Ultimele doua sunt rea~ally nice. In stanga jos sunt cam simple, dar in rest e bine. Observ ca nu folosesti foarte mult c4d-uri sau texturi, alegand varianta de a te axa mai mult pe efecte la culori. That's a good thing - si eu fac la fel ^^ Totusi, nu ar strica sa folosesti din cand in cand ceva texturi cu text or smth like. Dar e alegerea ta ^^"

Do your best, dear! *hugs & kisses*
[Imagine: sig0147.gif]

#3
Eu nu ti-am vazut lucrarile, stiu sigur, and same here - editez cand pot, acum sa termin ce am de facut >.>"

[Edit]
So, here we go:
1 & 2 - al doilea e putin mai bun [ma refer la luminozitate] dar asa in mare: fundalul parca nu se prea potriveste cu personajul, si anume park in spate e un peisaj cu pomi [asa vad eu o.o] si ea sta intinsa... sau poate asa ai vrut tu, dar mie chiar nu imi place, desi culorile predominante merg ^^ si textul e perfect, nu am nimic cu el...
3 - hmm, asta cam dificil dar incerc tot posibilul - imi place scrisul de pe fundal, dar nu imi plac partea aia de jos ce sclipeste din ambele parti... park nu au ce cauta acolo... iar textul de data asta l-ai cam... stricat... putin mai mic, si in alta parte a sigului si cam atat, fiindca efecte nu prea merg, doar niste mici exceptii.
4 & 5 - aici imi place primul, si iar ma voi referi la amandoua: singurul lucru e textul ce puteai sa ii alegi alta parte... in rest totul e ok ^^

Cam atat, si astept alte lucrari ^^
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#4
Ayu`chan ...
intre primele doua as alege`o pe a doua, nu numai pentru border, ci si pentru luminozitate. la text, ai fi putut alege o culoare mai deschisa, sau in loc de shadow ai fi putut pune glow/stroke... fundalul pare cam aiurea ... nu se intelege mai nimic..

Al treilea
iubesc culorile <3 *blue addict*
imi place acel text din dreapta...
cum a zis si alysu...sclipiriciul ala nu prea are ce cauta ...
la text ai fi putut folosi alt font, nu lithos pro ...

dintre ultimele doua il aleg pe ultimul.
imi plac acele lumanari, dar nu`mi place acea lumina rosie din colt.
textul il puteai pune in alta parte ...


cam atat ... spor la lucru in continuare ^_^
[center][Imagine: summer.png]

[Imagine: breakingbenjamin.png]
No time for lies and empty fights.
I am scared to lose the things I love .
click please
[/center]

#5
Hei, mulţumesc pentru comentarii şi sfaturi fetelor ! hug

Am venit cu ceva nou.Simt că lipseşte ceva, dar nu ştiu ce.Nu am vrut să adaug ceva ce nu s-ar fi potrivit, aşa că mi-am zis să-l las aşa.

[Imagine: 2637ho2.png]

Promit că următorul post va conţine cel puţin un avatar.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#6
Ah, ah, ah, I've totally forgotten about this >.<

Ultima e reusita, imi place, desi trebuie sa recunosc ca mergeau ceva mai multe efecte. Textul nu se intelege foarte bine (sau cred ca trebuie sa-mi schimb ochelarii >.<), in loc de Outer Glow mai bine folosei alt efect. Also, puteai folosi texturi, mai ales cu text si cu efecte luminoase, ar fi prins bine. Si cred ca puteai folosi ceva Actions Smile

That's it for now! *hugs & kisses*
[Imagine: sig0147.gif]

#7
Încă aştept edit-ul tău Choco.45

Am revenit cu un sig nou + un avatar care nu-mi place.

[Imagine: 2i0f5g1.png]
Nu sunt mulţumită de poziţia textului, dar nu aveam unde să-l pun.Vroiam să se vadă şi Miku din stânga şi am zis mai bine să-l las aşa.

[Imagine: 5vysuf.png]
Aici e avatarul pe care vi l-am promis.Nu e frumos, sunt conştientă, pentru că nici mie nu-mi place.E urât.Vroiam să mai adaug un text, dar se vedea groaznic.Nu-mi plac culorile folosite şi pare foarte foarte banal.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#8
Ultimul set e pretty nice - desi mie chiar imi place cum ti-a iesit avatarul ^^ E cute.

La semnatura cred ca mergea un alt font pentru text, poate unul caligrafic. Pozitia e buna, si efectele folosite. Dar cred ca pe langa textul ala, mergea si un minitext, dunno, asa pare prea gol. Ti-as recomanda sa incerci si alte efecte, mai ales cele din image > Adjustements. Crede-ma pe cuvant, chestiile alea fac minuni! Also, n-ar fi stricat texturile ^^"
Avtarul, cum am spus, imi place, culorile sunt adorabile :33 Nu pare foarte lucrat, dar e binisor. De curiozitate, cam cate avatare ai mai facut inainte? ^.^ Btw, la avatare incearca sa te axezi mai mult pe culori si pe toate efectele care tin de astea. Trebuie sa recunosc, pare greu sa lucrezi intr-un spatiu asa de mic, dar dupa ce le prinzi gustul, nu te mai lasi de asa ceva >.<"

Keep up the good work, dear! *hugs & kisses*
[Imagine: sig0147.gif]

#9
10x Choco ^^

Umn, 10 zile de când nu am mai făcut nimic.Shame on me ! Nu am avut chef şi nici inspiraţie + că nu aveam materialele necesare.Acum am făcut un set.Ce pot zice, îmi place foarte mult semnătura, dar avatarul mi se pare nesatisfăcător.

1.[Imagine: 83660192.png]

2.[Imagine: 28984185.png]
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#10
Prospături.

1.[Imagine: 109e.png]

2.[Imagine: 108c.png]

Avatare :
[Imagine: 110yr.png] [Imagine: 105m.png] [Imagine: 106a.png] [Imagine: 107h.png]
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)