Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ayame

#1



Capitolul 1

Trecutul :



Salut ! Eu ma numesc Ayame si sunt din Konoha . Am parul saten ,ochi caprui .Am
14 ani . Sunt un ninja medical al Konohei ,studenta lui Tsunade .
Bine ,bine ,destul cu prezentul …Vreau sa va povestesc totul de la inceput:
,, La nasterea mea , toata lumea era foarte trista ,nimeni nu vroia inca o gura pe care sa o hraneasca .Parintii mei murisera dupa 5 luni dupa nasterea mea , omorati de 3 talhari ce venisera sa fure documente din sat. . Satul era foarte sarac din cauza atacului de dinainte cu 1 an (inainte sa ma nasc eu ) .Toti ma urau , ma ignorau . Eu incercam sa fiu draguta ,ajutandu-i , incercam sa vorbesc cu ei , dar cum vedeau ca ma apropi alergau si strigau ,, Fugitiii!! Vrea sa ne ia mancareaaa !!!!!” Toti credeau ca vreau sa le fur banii , mancarea , alte lucruri ce le aveau la ei . Din moment ce eu nu aveam nimic de mancat . Seara dupa ce nu mai era aproape nimeni , incercam sa imi caut un servici , dar nimeni nu vroia sa ma angajeze .Vroiam ca toti sa ma recunoasca , dar nu ca fata ce vrea sa fure , ce nu are nimic, care e o nenorocita . NU! Nu vroiam sa ma recunoasca asa ! Vroiam sa stie de mine ca fata ce a ajutat satul , ce e prietenoasa ,buna! Dar cum sa fac eu asta , daca nici macar nu ma ascultau . Eram foarte trista si continuam sa traiesc din alocatia oferita de Holage . Nu erau foarte multi bani , dar eu ma multumeam cu atat. . Aceasta alocatie e oferita de la 7 ani in sus. Pana am implinit 7 ani am trait din resturi lasate prin restaurante .
In ziua cand m-am inscris in Academie toti se uitau ciudat la mine , aratau cu degetul spre mine , vorbeau pe la spate. Imi venea foarte tare sa plang . Am continuat tot asa pana cand in clasa a 2-a sa mutat la noi un baiat din Satul NIsip , Gaara. El ma intelegea , dar noi nu ne-am inteles foarte bine de la inceput . El credea ca ma inteleg bine cu toata lumea , credea ca sunt rasfatata , asta credeam si eu despre el. Dar, am vazut ca sta singur in pause , asa ca m-am dus la el. I-am spus :
- B-buna! Eu sunt Ayame , tu cum te numesti?
- Buna … amm… eu sunt Gaara , al Desertului.
El a intrebat incet si rusinat :
- Nu iti e frica de mine? Nu crezi ca sunt un monstru ?
- Ummmm, nu ! Tu crezi ca sunt o povara , nu?
- Nu … chiar de loc , cred ca esti chiar de treaba !
- Multumesc… si eu cred ca tu esti de treaba ! 
Si tot asa am inceput sa vorbim in fiecare zi . Ne imprieteneam din ce in ce mai mult. In scurt timp am ajuns de nedespartit . El era pentru mine ca un frate !



Sfarsitul capitolului 1


[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33

#2
Citat:Capitolul 1

Trecutul : ( serios? se zice: Flashback. )



Salut ! Eu ma numesc Ayame si sunt din Konoha . Am parul saten ,ochi caprui .( se putea mai banal de atât? Omfg! Puteai să ne scuteşti de acestă introducere sau să o faci mai bună.. eu ştiu.. ) Am
14 ani si sunt in clasa a 8-a .( Serios? Jură-te. Nu vreau să fiu răutăcioasă; şi vezi că cifrele nu prea se folosesc în compuneri. ) Sunt un ninja medical al Konohei ,studenta lui Tsunade .
Bine ,bine ,destul cu prezentul …Vreau sa va povestesc totul de la inceput:
,, La nasterea mea , toata lumea era foarte trista ,nimeni nu vroia inca o gura pe care sa o hraneasca .Parintii mei murisera in 5 luni dupa nasterea mea ,( au murit în cinci luni? sau după cinci luni? ai grijă la exprimare ) omorati de 3 talhari ce venisera sa fure documente din sat. . Satul era foarte sarac din cauza atacului de dinainte cu 1 an (inainte sa ma nasc eu ) .Toti ma urau , ma ignorau . Eu incercam sa fiu draguta ,ajutandu-i , incercam sa vorbesc cu ei , dar cum vedeau ca ma apropi alergau si strigau ,, Fugitiii!! Vrea sa ne ia mancareaaa !!!!!” ( ăh.. păi nu trebuia să amplifici atât de mult chestia cu furatul; un simplu " fugiti" şi "mâncarea" era de ajuns )Toti credeau ca vreau sa le fur banii , mancarea , alte lucruri ce la ( ce le aveau )aveau la ei . ( de ce punct? puteai să pui virgulă, ar fi arătat mai bine )Din moment ce eu nu aveam nimic de mancat . Seara dupa ce nu mai era aproape nimeni , incercam sa imi caut un servici , dar nimeni nu vroia sa ma angajeze .Vroiam ca toti sa ma recunoasca , dar nu ca fata ce vrea sa fure , ce nu are nimic, care e o nenorocita . NU! Nu vreoiam vroiam sa ma recunoasca asa ! Vroiam sa stie de mine ca fata ce a ajutat satul , ce e prietenoasa ,buna! Dar cum sa fac eu asta , daca nici macar nu ma ascultau . Eram foarte trista si continuam sa traiesc din alocatia oferita de Holage . Nu erau foarte multi bani , dar eu ma multumeam cu atat. . Aceasta alocatie e oferita de la 7 ani in sus. Pana am inmplinit împlinit 7 ani ( aici îşi lipseşte un " am " )trait din resturi lasate prin restaurante .
In ziua cand m-am inscris in Academie toti se uitau ciudat la mine , aratau cu degetul spre mine , ( mă vorbeau pe la spate, nu aveai subiect fără acel "mă")vorbeau pe la spate. Imi venea foarte tare sa plang . Am continuat tot asa pana cand in clasa a 2-a sa mutat la noi un baiat din Satul NIsip , Gaara. El ma intelegea , dar noi nu ne-am inteles foarte bine de la inceput . El credea ca ma inteleg bine cu toata lumea , credea ca sunt rasfatata , asta credeam si eu despre el. Dar, am vazut ca sta singur in pause , asa ca m-am dus la el. I-am spus : ( pauze! cu "z" nu cu "s" )
- B-buna! Eu sunt Ayame , tu cum te numesti?
- Buna … amm… eu sunt Gaara , al Desertului.
El a intrebat incet si rusinat :
- Nu iti e frica de mine? Nu crezi ca sunt un monstru ?
- Ummmm, nu ! Tu crezi ca sunt o povara , nu?
- Nu … chiar de loc , cred ca esti chiar de treaba !
- Multumesc… si eu cred ca tu esti de treaba ! 
Si tot asa am inceput sa vorbim in fiecare zi . Ne imprieteneam din ce in ce mai mult. In scurt timp am ajuns de nedespartit . El era pentru mine ca un frate !



Sfarsitul capitolului 1

Okey.. Aşa.. Ai probleme cu aşezatul în pagină, dar despre asta cred că toată lumea ar oberva doar când ar arunca o simplă privire. Pune punct după ce închei propoziţia, nu mai pune şi spaţiul ăla. Defapt tu laşi spaţiu după toate semnele de punctuaţie.. Ei nu mai lăsa, înafară de cel de la linia de dialog, ăla e bun. Cu descrierea stai prost, dar nu este ceva ce nu se poate remidia. Trebuie să ai puţină răbdare şi îndemânare ca să-ţi iasă, deci ai grijă pe viitor. Dialogul e cam sec şi aici ai de lucrat. Iar de naraţiune nu prea am ce să spun pentru că practic este inexistentă. x3
Nu mai ataÅŸa ÅŸi documentul, ce rost are?
Titlul ficului: Chiar nu puteai găsi ceva mai sugestiv aici? Pe bune? T.T Nu trebuia numele tău, no way.

Şi nu mai spune: Sfârşitul capitolului. Nu eşti la televizor şi nici nu este vreun film ca să spui: The end.. -_- Am mai întâlnit ceva asemănător, doar că ea zicea: va urma.. Ntz, ntz..
Lungimea capitolului: nu comentez.. data viitoare când mai ai de gând să postezi ( asta dacă nu o faci decât pentru posturi ? ): corectează-te de eventualele greşeli şi capitole mai lungi please. T.T

Deci succes cu next-ul.. Ai nevoie, crede-mă. x3
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#3
YEa, "mersi ca mi-ai spus" de ficul asta :-w.
In fine, eu tot comentez:]].
Sa vedem,
in primul rand : o.o Titlul? Ok, nu o lua de rau dar serios chiar nu era nevoie sa spui numele personajului ;;). Poti gasi ceva mai.. Bun ? . :-)
Descriere, naratiune , dialog. Doar trei chestii ai de urmat . x3 Nu prea stai bine la niciunul. x[ . Oricum, o sa inveti tu si uite incepe critica la adresa asta:
Trebuie deci sa nu te prind ca mai grabesti vre-un pic actiunea. Reciteste capitolul si fii atenta: totul a fost o graba de parca toata chestia aia s-a petrecut intr-un minut. Accentueaza si tu emotiile. Cum ar fi , la moartea parintilor nu ai avut pic de emotie. :|
"Imi venea foarte tare sa plang" .. Asta nu cred ca se poate numi emotie. x3 .. Puteai sa zici ceva genul : " In sufletul meu era atata tristete incat era din ce in ce mai rece, mai inghetat. Picaturile de apa stateau sa bufneasca din ochii mei cristalini, scotand toata durerea din mine, toata suferinta traita pana atunci..." , or something like this . x3 .. Imaginatie :-)..
Sa nu mai vorbesc de celelalte parti. Cand povestesti trecutul nu trebuie sa te grabesti in niciun caz, la prezent ce te mai faci atunci? .
Cum spuneam, reciteste si o sa vezi graba infernala.. xD...
Dialogul e prea : ala-bala.. trebuie sa se simta vorbele.. :] .
Deci, prost la toate modurile de expunere pana akum. :|:|
Poate urmatorul nu va fi asa grabit si daca povestesti si descrii cum trebuie, iti va iesi un ditama capitolul pentru ca asa si trebuie.
P.S. Neaparat corectat ! :-w, daca nu-l corectezi va iesi ca naiba ^^ . Credema, stiu. xD
Trebuie sa ai cel putin 2 pagini in Word .!
Cam atat ca dupaia iese un comentariu kilometric.
Astept next. :P.
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#4
Mda, fic inchis. Autoarea nu (mai) doreste sa`l continue. To Older .
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Explozie De Zambete-Cu Caracterele din Naruto!-(parodie)by Ayame&Akasuna! o0o-ayame-o0o 6 7.590 07-02-2009, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)