Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Avatar

#1
Sunt surprins că încă nu am găsit un thread despre ultima mega producţie a lui James Cameron, Avatar.

Povestea sunt sigur că o ştiţi cu toţii, ideea e să comentăm conţinutul filmului.
Eu l-am văzut în urmă cu vreo două săptămâni, cu mult noroc ce-i drept (long story).

Filmul a scos în evidenţă răutatea oamenilor şi toată distrugerea şi haosul pe care sunt capabili să-l creeze pentru bani şi putere, indiferenţa şi prostia, oameni care nu reuşesc să vadă "mai departe", frumuseţea şi armonia naturii.
În cele din urmă, deşi parcă banal pe alocuri şi predictibil a fost un film bunicel, efecte speciale mişto, păcat că nu au fost ceva mai multe, o mai fi păstrând pentru partea a 2-a 21

Despre partea a doua nu se ştiu prea multe detalii, atâta am auzit că J.C. a declarat că dacă va avea succes sunt mari şanse să creeze chiar două filme după primul.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#2
Ce-i frumos, şi mie îmi place. Avatar este unul dintre acele filme pe care îl savurezi cu plăcere... şi la sfârsit rămâi cu o impresie destul de frumoasă. Efectele speciale şi-au meritat cu siguranţă toţi banii. Pandora este una dintre acele lumi... aparent perfecte. Vegetaţie care noaptea străluceşte, pământ care luminează atunci când calci pe el, vietăţi destul de interesante. De la Ikrani până la Toruk... totul a fost menit să îl încânte pe cel care-l priveşte. Eu l-am văzut la Imax şi a fost o experienţă destul de plăcută39Povestea a fost drăguţă... personajele...idem.
Şi-a meritat toţi banii ^_^.

#3
Aham, a fost foarte tare 4
Povestea este destul de seaca, semana cu Pocahontas, dar efectele speciale au fost minunate.Mai ales animalele alea au fost superbe si plantele..A avut si niste faze funny, ca de exemplu cand se pusesera semintele alea pe el sau ce erau ele 21
Si merita vazut 3D..e si pacat sa nu-l vezi asa mai ales ca e putin mai scump decat normal (bine, depinde si unde te duci ca am vazut ca pretul variaza intre 50 si 17 ron cat am dat eu).Si eu am vrut sa-l vad la Imax dar n-am mai ajuns p'acolo.
Va recomand sa nu va luati suc inainte sa inceapa filmu daca il vedeti la cinema.Pt ca in cele 3 ore daca te apuca "treaba" iti va fi aiurea sa pleci in mijlocu' actiunii, iar vezica ta va avea de suferit (proprie exeperienta).
Da...merita vazut in orice caz 4
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#4
Am văzut Avatar, la Imax de curând. Deşi la alte filme te plictiseşti în trei ore, la Avatar nu m-am plictisit deloc. Filmul a fost plăcut şi foarte interesant.
Lăcomia oamenilor mi s-a părut atât de... oribilă. M-a făcut să mă întreb dacă şi noi vom ajunge aşa sau dacă şi noi suntem atât de lacomi.
Aspectul celor din rasa Na'vi mi-a plăcut foarte mult, mai ales ochii lor care sunt superbi. Verdele acela combinat cu albastrul pielii lor îmi place la nebunie.
Efelctele speciale. Ce po să spun înafară de faptul că sunt extraordinare? Lucrul acesta nu m-a uimit deloc, aveam ceva aşteptări de la creatorul uimitorului Titanic.

Deci, îmi place filmul şi cu nerăbdare îl aştept pe următorul. :]
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
Am vazut si eu filmul in 2009 , nu mi s-a parut deloc rau, defapt e chiar reusit, desi la unele momente puteai sa-ti dai seama cu usurinta ce va urma sa spuna sau sa faca, oricum a avut si putin de amuzament in el si asta mi-a placut mult.
Merita sa fie vazut. :]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#6
CyBeR A scris:2009 a fost un an al unor filme extraordinare. Poate in sfarsit se realizeaza ca posibilitatile tehnologice permit mai mult decat efecte vizuale de calitate. In virtutea acestui lucru, avem de-a face cu idei noi ("9"), bariere impinse mai departe atat pentru audio-vizual cat si pentru poveste ("Up", "The bad lieutenant: Port of call - New Orleans", "Where the wild things are"), cateva lucrari originale de o calitate extraordinara ("Moon", "District 9") si, de ce nu, cateva filme facute a dracului de bine (toate de mai sus, impreuna cu extraordinarul "Watchmen").
Intr-un fel, parca tot anul a fost un crescendo ce a culminat in decembrie cu un tur de forta vizual, in regia lui James Cameron, care ne aduce pe marile ecrane povestea "Avatar"...la care singurele cuvinte ce raman de zis sunt: "Omul a facut-o din nou!"

Deja toata lumea cunoasta pe cineva care a fost sa vada "Avatar" asa ca mai orice ar fi de zis despre efectele vizuale ar fi o pierdere de vreme din partea mea. Pentru cine a vazut lucrarile vechi ale lui Cameron, stie deja ca exista in spatele omului asta o muza incredibil de puternica care-i ghideaza pasii mereu spre noi taramuri ale excelentei. Cine a vazut "Alien", "The abyss", "Terminator" si chiar "Titanic" stiu ca filmul asta nu poate dezamagi vizual. Voi scrie mai mult despre asta un pic mai incolo, dar ideea e ca pedigreeul e acolo si e unul puternic.

Primul lucru, din cele doua care sunt de reprosat acestui film, este povestea subtirica.
Al doilea lucru, cum o armata de oameni pe internet tin neaparat sa ni-l bage pe gat, este ca povestea seamana cu cea din "Dances with wolves".

Opinia mea asupra lucrurile de mai sus: James Cameron a facut bine ce a facut si cat a facut sincer. Noua lume imaginata de el, Pandora, e atat de plina de viata, atat de variata, de frumoasa, de mare si de complexa incat ma bucur sincer ca un intreg act al filmului i-a fost dedicat. Pentru mine, actul 2 din film este o bijuterie, este cel mai bun act secund pe care l-am urmarit in orice film...daca l-ar mai fi lungit inca o ora, l-as fi urmarit in continuare cu placere. Exista adancime adevararata in "Avatar", in lumea sa, iar spectacolul vizual ajuta mult sa o scoata in evidenta asa cum e ea cu adevarat, in toata grandoarea sa si salbaticia sa. Mai mult accent in alte locuri sincer cred ca ar fi luat mult din constructia asta extraordinar de migaloasa pe care o realizeaza Cameron cu atata grija.

Bineinteles, nimic n-ar fi functionat fara jocul actoricesc de nota 10 al lui Sam Worthington si Zoe Saldana, plus Sigourney Weaver care se intoarce sa lucreze din nou cu Cameron. E un lucru mare sa intri in rolul unui extraterestru cu trastaturi feline pana la urma hehe. Nu sunt momente in film in care sa existe probleme cu performanta si personajele, desi un pic caraghioase pe alocuri (generalul care-si bea linistit cafeaua in timp ce ordona un macel in masa...eh) sunt placute si au timp sa se dezvolte si sa interactioneze.

"Avatar" este filmul anului 2009. Da, au fost filme tehnic mai bune decat acesta, pot numi cateva si motivele pentru care sunt mai bune...dar ca experienta per total nimic nu se apropie de mega productia lui James Cameron. I-au trebuit multi ani sa o aduca pe marile ecrane si se vede ca este un copil al iubirii.
Vi-l recomand cu caldura sa-l vedeti la cinema...daca nu 3D macar Digital. Acest film nu este ceva de vazut acasa, tras Cam Rip ca sunteti prea cool pentru cinema...este un film de experimentat si simtit.

Mimi, nu-i tocmai frumos sa iei postarile cuiva si sa ti le asumi chiar asa. Rusine, puteai macar sa ma intrebi, mai ales ca se pare ca ai user pe animax. Nu te refuzam, dar imi place sa mi se ofere totusi credit pentru cuvintele mele.

Da, nu are rost sa postez altceva despre filmul asta...deja scrie in postarea de mai sus toata opinia mea. Grozav film, daca stii pentru ce esti in sala.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#7
Avatar ce pot sa zic este exceptional mia placut foarte mult =]
Well miau placut cum au navalit oameni asupra extraterestrilor ca sa zic asa
Dar finalul era dramatic am crezut ca omul nu va supravetui dar a reusit =]
Am de cand sa il vad 3D ca sa vad ce senzati am sa am xD
Filmul ramane de nota 10 si este si va fi un film de milioane
[Imagine: nqqx3d.jpg]
Argh I'm a bad guy! MWAHAHAHA!

#8
Eu am fost la premiere la Avatar,3D,si pur si simplu la finalul filmului stateam cu gura deschisa,nu glumes.Este interesant,ce-i drept iar efectele chiar au meritat toate acele milioane de dolari.Iar ideea a fost geniala,de mult nu a mai fost asa misto si cu efectele astea.New Moon e pistol cu apa pe langa asta daca stau sa ma gandesc.Da si eu l-am vazut la Imax,da ma rog si vorba la astia de la stiri,am fost sechestrata acolo,diatamai coada de iesea din randurile alea,locuri nu mai erau decat in primult rand.Am avut un noroc fooai nu stiti65.audienta filmului am auzit ca a fost forte mare a atins cote maxime.

#9
exceptionale efecte speciale. m-a impresionat foarte mult lumea pe care a creat-o james cameron. deci m-a lasat pur si simplu frapata de acea lume plina de viata si de culori extravagante, dar era de asteptat la asa ceva de la un asemenea maestru, nu este asa? sunt de acord intru totul cu cyber cand spune despre cameron ca are pedigree, dar povestea in sine a fost c-am banal... nu este nici primul, nici ultimul film care se bazeaza pe aceasta lacomie de nesaturat a speciei umane...

#10
Recunosc faptul că încă nu am văzut tot filmul , decât 60 de minute din acesta xD [ long story but I'll make it short, de regulă nu încep un film şi îl las la jumate sau mai puţin dar mă uitam şi eu liniştită ~ online că veni vb. ~ şi mi s-a luat curentul. a fost dat la scrtă vreme după întâmplare dar nu am mai avut chef să vizionez ]. Cam atât m-a captivat la începutul filmului încât mi*a fost lene să îl reiau * laughs * . Bine, nu e chiar aşa.
Deci ideea o ştie toată lumea şi mi se pare destul de ok. Adică... destul de inspirată, şi au punctat într-adevăr foarte bine faptul că noi oamenii vrem să civilizăm oorice, să îl transformăm în altceva [ după bunul nostru plac ] , că suntem uneori conduşi de putere şi de bani [ de ce să n-o recunoaştem ] în fine dar mai conturează foarte bine şi faptul că nu toţi suntem chiar la fel şi mai sunt şi oameni care au pur şi simplu un suflet bun, sau aşa ceva.
În fine, v-am zis deja, nu am văzut decât 60 de minute din film şi cred că a fost destul de ok atât cât am văzut. Începutul a fost frumos, nu a fost plictisitor, chair deloc. Şi atunci când i-am văzut pe Na'Vi cum arăt , recunosc că am rămas PUFF [ adică uau , surprinsă ] . Pentru asta chiar ar merita un premiu . Pentru că sunt nişte efecte minunate, are o grafică excelentă, o spun fără a mă gândi mult la asta . Da într-adevăr este o producţie interesantă şi reuşită. Trebuie să o recunosc.
Totuşi, pentru mine nu a fost chiar atât de extraordinar. Un film atât de bun şi minunat mă captivează de la început până la sfârşit şi m-ar fi făcut să mă mai uit la el după ce am păţit faza cu luarea curentului [ eu aşa cred ] . Dacă ar fi fost Titanic spre exemplu [ da, pentru că au acelaşi regizor îmi permit să fac această mică comparaţie ] atunci cu siguranţă m-aş fi pus să îl văd iar . [ fac referire la acest fapt pentru că multă lume compară cele două filme ~ totuşi, nu poţi spune aşa ceva. Titanic este un clasic, ză best movie ~ dar să nu mai bat câmpii, scuzaţi de off . ] ... Ăh, deci per total filmul este bun pentru grafică şi tot restul. Ca şi creaţie cu efecte este o treabă minunată. În rest, nu m-a impresionat atât de tare.

Desigur că voi reveni atunci când îl voi viziona pe tot şi voi mai spune şi alte lucruri. Poate îmi voi fi schimbat părerea pân' atunci. Cine ştie.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)