Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Asociaza userul cu un altul

#1
Azi m-a lovit febra topicurilor. 21
Jocul consta in a asocia un user [cel ce a postat ianintea ta ] cu un altul, care dupa parere voastra seamana cu primul, desigur, puneti si niste motive acolo, sa nu fie spam. ^^ Jocul se 'duce' tot asa, asociind userul care a postat inaintea ta cu altul.^^

Bafta xD
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#2
Denny, well . . . 39 Tu eşti unică. xD Dar dacă chiar trebuie să te asociez cu cineva, cred că semeni cu Teh. Amândouă vorbiţi la fel de mult [ este o calitate ^^ ], cel puţin cu mine, şi îmi daţi enşpe mii de sfaturi în orice domeniu. Felul vostru de a scrie este, de asemenea, foarte asemănător. De aceea, când vă citesc fic`urile, doar faptul că genurile [ masculin, feminin ] sunt diferite mă face să`mi dau seama cine scrie un capitol. Altă asemănare între voi două . . . Amândouă sunteţi la fel de sweet, drăguţe şi de treabă. <3
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
Greu, greu. Asta pt. că nu cunosc așa de bine toți userii de pe zup, dar cred că dacă ar fi să te compar, sau în fine - asociez ( în sensul ăsta am folosit cuvântul „ compar” ) cu un alt user de pe zup, acela ar fi Denny. Mah Fenneh, exactly. Poate sună odd pt. că ea e mai sus, dar nu de asta am zis-o. Ci pt. că eu chiar văd unele asemănări între voi două, deși există asemănare - nu există identitate. În sensul că nu sunteți la fel în toate sensurile. Semănați dar nu răsăriți, sau ceva de genu` . Dar ca să las asta la o parte, vă asociez pentru faptul că amândouă sunteți foarte sweet și nice. Nu doar în sensul moral, al caracterului and so on, ci și la înfățișare. Îmi amintesc că am văzut o poză cu tine Nya pe undeva, and you were cute ( parcă era poza ta, chiar o să dau o fugă la topicul ăla cu poze să văd dacă m-am înșelat sau nu ) . Nu o să stau să înșir diferențele. Doar faptul că sunteți drăguțe, destul de răbdătoare din câte am văzut eu... sweet, kind, nice. Din cauza asta vă asociez.

#4
Teh. . . hm. . . I think....mda, nu ştiu sincer eşti o fată super de treabă şi la acest capitol te-ai asocia foarte mult şi bine cu Denny unu la mână. So în principal te văd aşa o soră de-a ei plus că vă asociez poate pentru că aşa mi se pare mie, dar vă asociaţi chiar foarte bine.
Singurul user pe care l-am găsit şi pe care evident îl ştiu chair bine de tot este Denny.
Cu ea te-ai asocia. . . o.o
-

#5
Lynn :O well, pe tine te asociez cu Nya, cred ca semanati, adica sunteti amandoua super kawaii, la aspect amandoua imi placeti 8 aveti asa o aura angelica [ yah, yah i know lynn 24 ] Sunteti doua fete care sunteti importante pentru mine si nu suport cand sunteti suparate T_T imi vine sa ma impusc cand stiu ca nu pot face nada sa va inveselesc 46.
Revenind la asta, semanati sunteti amuzante, frumoase, dragute si de treaba, amandoua va puteti enerva de e vai de ala care v-a enervat. 21 En fin, voi doua va asemanati, nu sunteti identice, insa, voi doua semanati 39 nu am gasit pe altcineva 21.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#6
well...Denny , chiar daca s-a mai zis, o zic si eu ^^. Tu semeni cu scumpiliciul meu ( adica TEh :X: ) . Sunteti vorbarete, un pic (mai mult ) nebunatice , aveti un stil asemanator de a scrie . De asemenea, amandoua sunteti foarte de treaba si dragute ^.^ .

#7
Fantasy Eyes....sa fiu sigura nu te cunosc extraordinar de bine...daaaar cred ca te asemeni destul de mult cu Angel [FallenAngel]...pur si simplu imi pareti asemanatoare, mature si totusi foarte kawaii si glumete...ma rog...cred ca ai prins ideea 4
KyuMin.

#8
Eu sunt de părere că A'Svear se aseamănă foarte mult cu Ryuu bla bla.Deşi nu le cunosc sexele, eu cred că sunt ceva mai retraşi şi mai sceptici (?)
În rest, nu prea te cunosc, pirat al mărilor, dar sper că nu m-am înşelat 100%.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#9
Off topic: Ayu, ryuu = baiat, fufu (a.k.a Svear ) = fata. 21

On topic :

Wyu, hm, nu stiu 39 cu cine te-as putea asemana, adica nu am mai intalnit un user ca si tine. Dar cred ca te pot asemana cu Alecs 39 amandoi va aprindeti repede [ la nervi sau cel putin asa mi-ai dat tu impresia ] , credeti ca mereu aveti dreptate [ no offence ] si sunteti destul de incapatanati amandoi. Cam atat 39 cred ca as putea spune 21.

Btw, Alecs e baiat. 21
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#10
Denny la fel cum ti-a spus toata lumea dupa comportare prin subiecte semeni cu Teh ..Amandoua sunteti doua persoane sincere (dupa parerea mea),amabile si nu cred ca v-a aprindeti chiar asa de repede cand v-a enervati.Si ce sa ma spun nimic... da cred ca mai este..amandoua sunteti foarte de treaba.Si amandoua sunteti persoane responsabile ..Mai ales tu Denny iti faci foarte bine treaba de moderator.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? Cherie 308 138.049 05-09-2011, 03:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Arunca ceva in userul de deasupra Shiva 709 302.169 16-05-2011, 01:26 AM
Ultimul răspuns: :.:.:Ratsuky:.:.:
  Cadou de Craciun pentru userul preferat Flash 8 5.412 25-12-2008, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)