Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Arte Martiale

#1
Da...un sport mai dur decat celelalte...insa la fel de placut.Eu practic de 7 luni si pot sa ma mandresc cu o centura.Drumul e destul de greu...incasezi multi pumni si picioare...si ajungi de multe ori la podea pana sa inveti ceva.Personal...am avut piciorul luxat de doua ori doar pentru ca nu am lovit cum a trebuit.Mi-am facut multi prieteni...si atmosfera din dojo este una incredibila.Multa voie buna dar si o concentrare absoluta.Este destul de placut atunci cand salutam in cor(Rei) sau spunem tehnicile(totul este in japoneza).Incalzirea dureaza in jur de 15 minute...de la spagat si sfoara pana la flotari(cate 20...in 2 serii).Imi place foarte mult Kata(executia antrenamentului fara un partener).Acum...vreau sa aud si alte pareri despre acest sport....care mi-a dat niste picioare si pumni bine plasati21.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Urmeaza saptamana viitoare sa dau al doilea examen..deci daca dam un examen o data la 5 luni...Hehe . E foarte cool sportul acesta. Cred ca orice altceva mi-as fi ales nu mi-ar fi placut lafel de mult. Intr-adevar,totul este in japoneza,am invatat primul kata si sper sa-mi iasa bine sambata 4 Eu practic Ashihara karate,un still full-contact ,modern ,combinatia mai multor stiluri, originar din Nippon si alte date care nu cred ca trebuiesc spuse.
Pana acum mi-am sucit piciorul o singura data fiindca n-am lovit cum trebuia 21
PArtea rea e ca nu poti avansa asa de repede pe cat ai vrea si florarile 30 a cate 3 serii 21
marital arts rull 21
[Imagine: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Imagine: 1.jpg]

#3
Ei bine practic si eu karate de aproape 6 ani *shotokan la fel ca Ela* si ma "mandresc" cu prima centura albastra.Am fost si la cateva competitii*aproape 10 >_< *si pot sa spun ca pur si simplu iubesc acest sport. Chiar daca multora nu li se pare un sport potrivit pentru fete eu nu sunt de acord.E un sport destul de dur si daca nu esti atent te poti accidenta. Mai pot mentiona ca acest sport mi-a starnit dragostea si curiozitatea in ceea ce priveste tara sa de provenienta,Japonia *dupa ce am inceput sa ma uit la animeuri dragostea a devenit si mai mare* plus ca datorita lui mi-am facut si multi prieteni.
Nu cred ca ma voi lasa de acest sport prea curand,pur si simplu il ador.

#4
Wow, ce de centuri negre avem pe aici.
Eu fac karate de aproape 10 ani. De fapt sunt 6 dacă nu punem la socoteală și cei 4 ani de pauză(motive financiare, & stuff). Probabil că dacă nu mă lăsam, aveam centura maro, dar așa, am verde. M-am lăsat la portocalie, și am revenit în forță în luna mai a anului 2009, și după...6-7 luni am dat examenul pentru verde. Mi-am reamintit toate tehnicile, toate kata, și acum mă mândresc cu titlul național la kumite 4. Am reușit să-mi revin în mai puțin de un an, și ma simt mândră.
Stilul pe care îl practic este Goju-Ryu, la Clubul Contact. Este destul de greu, deoarece aici, centurile nu se obțin foarte ușor, sunt multe lucruri de care se ține cont.
I set sails for the ageless winds
No fear of dying or a thought of surrender
I threaten every barrier on my way
I am bound forever with Token of Time

#5
Si eu practic karate, stilul Goju-Ryu, de 1 an si ceva...Pe 21 feb o sa dau examenul de centura verde (a 4a). Eu una m am apucat de karate dintr un motiv stupid (ma certasem cu prietena mea cea mai buna din vina mea si ea a spus ca daca vin cu ea la unu din antrenamentele ei de karate ne impacam. Apoi mi am dat seama ca este un sport foarte tare si m am apucat si eu de el 4). Deci in concluzie ador sportu' asta si ii multumesc prietenei mele 4
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


#6
Ok, nu am vazut pe nimeni de la clubul meu, asa ca sparg eu gheata, desi sunt cea mai mica 24
Practic karate de pe la sfarsitul lui noiembrie 2010 la clubul, sau daca vreti sa spuneti stilul Issinryu. Am centura alba cu tresa galbena 9 Dar pe 26 martie dau examen pentru galbena. Da, este dificil, la stilul Isshinriu blocajele fiind executate suplu si dur, si complexitate tehnică deosebită: lovituri de braț și de picior, tehnici de blocaj de braț și de picior, chei, prize, proiecții, fixări, strangulări, luxări, acțiuni asupra punctelor sensibile ala organismului uman si punctelor de acupunctură (Kyosho jutsu)
Da, de la complexitate etc. am luat de pe Wikipedia 24
Ce pot sa spun, azi chiar ma dor coapsele de am putina febra musculara de la o tehnica de picior executata pe perechi.
Dar totul merita, este ceva care iti ajuta in viata, iar mie mi-a dat multa incredere de sine. Ei bine, cred ca la examen voi avea mult de munca, la celalalt am fost nevoita sa stau la sala cam 7 ore pentru ca sa trec. Dar nah, v-am zis, merita! 3
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#7
Fac Karate de un an juma' si luna asta o sa iau centura albastra. Pot spune ca m-a captivat acest sport prin complexitate, prin munca in echipa, dar si individuala si prin notiunea de 'hard/soft style'. Mi se pare in acelasi timp si greu, si simplu, dar evident predomina partea grea xD. Am fost intr-un singur cantonament, dar a fost superb. Foarte tari alea 5 zile... De asemenea, mi-am tocit timpu' cu doua competitii. Bronz la amandoua. Sportul asta merita practicat. Plus ca nu se stie cand vei avea nevoie de el.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#8
Hmmm, practic Aikido de 3 ani de zile si am obtinut 3 kyu. Urmeaza in februarie examenul pentru 2kyu. In Aikido nu exista centura galbena, rosie, verde, gri, portocalie etc asa ca pana la 1dan o sa am doar centura alba. Pe langa Aikido practic si Daito ryu de 3 ani dar am considerat sa nu mai dau examen pt ca nu sunt la un nivel destul de bun. Pe langa cele doua mai practic si Kenjutsu stilul Onoha Itto-ryu de aproximativ un an si in februarie o sa am primul examen.
Iar la anul as vrea sa ma apuc de Wing-Chun. Poate imi recomanda cineva un dojo in bucuresti.
Salut ^^

The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#9
Well,practic karate de 10 ani.Eu ma laud cu multi pumni luati in fata si picioare.Practic shotokan.
[posturi unite]
Well,practic karate de 10 ani.Eu ma laud cu multi pumni luati in fata si picioare.Practic shotokan.
[posturi unite]
Well,practic karate de 10 ani.Eu ma laud cu multi pumni luati in fata si picioare.Practic shotokan.
[posturi unite]
Well,practic karate de 10 ani.Eu ma laud cu multi pumni luati in fata si picioare.Practic shotokan.
The melody of logic always plays the notes of truth.
My anime list

[imghttp://i.imgur.com/i5bbM.jpg[/img]
@Fiction: Fara imagini atat de mari la semnatura. Resize 'em. Thanks.

#10
Am la activ cinci ani de karate,dar m-am lasat de un an,fiindca am avut prea multe pe cap si inca cam regret,dar nu mai am ce face fiindca as avea multe examene de dat sa ajung iar in rand cu cei care au centura verde....dar pentru asta,totusi,sa ma enerveze cineva si il execut din doua miscari 21
[Imagine: tumblr_mihybjaQlI1rnvpygo1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)