Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru cei ce se cearta prin pm-uri

#1
Cum am primit destule reclamatii pe tema asta (nu numai eu, ci si alti membrii din staff), ma vad nevoit sa lamuresc cateva lucruri.

Nu, nu aveti voie sa injurati prin pm-uri. Se poate lua ban/avertisment pentru asa ceva.
Din nefericire insa trebuie sa fim realisti. De multe ori unii useri se cearta din diverse motive, cam trec peste cal cu anumite insulte, dar e greu sa iti dai seama cine are dreptate si de la cine a pornit totul. Asa ca va recomand altceva:

- in cazul in care alt user va streseaza cu pm-uri, folositi optiunea de ignore (User CP -> Buddy/Ignore list)

Odata un user adaugat in lista de Ignore (cea de jos, cea de sus, Buddy List, e pentru prieteni), mesajele de la ei, precum si posturile de pe forum, nu va vor mai aparea. Si gata!

Mesajele private sunt totusi private si e putin cam ciudat sa fii nevoit sa judeci disputele a doua persoane atata timp cat ele se desfasoara in privat 10 Desigur, asta nu inseamna ca de acum userii care va injura prin pm-uri vor fi lasati in pace.

Nu, daca va injura cineva (ma refer la mesaje cu adevarat vulgare, nu simple insulte), anuntati un moderator sau administrator, dupa care ignorati-l (daca doriti). Dar pentru simple certuri, daca nu mai aveti chef sa bateti capul cu toti copiii care va freaca la cap, dati-le ignore si gata.

Atentie! Aceasta "regula" nu se aplica si comentariilor la profil. Daca mesajele private sunt.. private, si e alta mancare de peste, comentariile lasate la profil sunt publice si abaterile de la regulament vor fi pedepsite cu strictete!

#2
de aceea pana azi am dat sa nu pot primi pm-uri 33 Zuppy03
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------

#3
Nu stu daca este o . k . sa postez aici dar avand in vedere ca raspunsul la plangerea mea a fost un link care m - a adus aici inseamna ca aici cred ca va trebui sa postez >_> .

Stiu ca yaoi maniac are deja ban din cauza fitelor ei si nesimtirii ei , dar uitati ce ii spune aceasta lu ` Snowy la porfil :

` ` Sa stii ca pot raspunde. Dar nu vroiam sa-mi pierd timpu' sa dau acelasi raspuns banal. Si tampix ? o.- Ai vreo problema ? Oricum, bucura-te ca am luat a doau oara ban ca tot n-o sa incetez, scumpo. ` `

Deci aceasta dupa ce i se termina banu ` tot va continua sa se comporte la fel ca inainte . Chiar nu stiu ce sa mai zic . Cred ca este de ajuns .

Multumesc anticipat .

Edit : Am uitat . Scuzati . . Degeaba are ban daca poate sa comenteze la profil . Yaoi maniac lasa mesaje rautacioase numai pe profiluri .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Ultimul lucru pe care ;-ar putea face un mod sau Flaw, banuiesc ca ar fi sa-i stearga contul.
Oricum banul nu mi se pare o solutie...adica, i se ca termina la un moment dat, ca de, raul nu dispare asa usor...
.
[Imagine: wqymg0.jpg]

#5


ăă nu am nimic cu maniac, indiferent cât de vinovată ar fi. întradevăr ar trebui pur şi simplu să existe ceva care să îi blocheze accesul definitiv, everytime. 39 deea nici chiar să îi fie şters permanent contul, pentru că aşa sigur s-ar şterge multe conturi ...cel mai bine este să nu mai bagaţi atât la suflet să vă vedeţi de treaba voastra , END. right?
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#6
Unde pot sa reclam un user pentru jignire si nu prin pm? Am cautat peste tot forumul si nu gasesc. Rog pe cineva sa-mi raspunda. Am crezut ca pe forumul dat nu exista asa specii, dar m-am gresit - atacuri la persoana, membri care se supraapreciaza - unde am venit? Nu e normal sa sperii userii noi si poate eu mai ignor chestiile astea, dar sunt alte persoane care pot lua la inima.

#7
Îi poţi spune unui moderator 10 şi să aibe grijă să împace ambele tabere. Din păcate există şi persoane de genul, uneori toţi mai călcăm strâmb, dar poate că există motive. Trimiţi un mesaj privat unui moderator sau administrator să să ocupe. Trimite-mi un PM cu ce s-a întâmplat 10 şi putem rezolva problema
-

#8
Daca tot esti moderator, sper ca nu e o problema ca iti trimit tie.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ultima sansa [pentru Zup si pentru mine] Syryus 10 8.132 31-03-2014, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Yondaime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)