Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anuki

#1
Anuki e o manga pe care tocmai am terminat-o de citit si care m-a impresionat intr-atat incat sa deschid un topic despre ea.
Actiune are loc intr-o univers alternativ, intr-o societate similara cu cea de la inceputul anilor 1900 in care un aprig razboi este purtat intre trei mari regate, cele mai puternice fiind Ksantra si Laikidia.
In timpul unui raid, Guntur Redman incearca sa isi salveze fiul si pe printesa si decoleaza cu un avion insa in urma unei avarii este nevoit sa elimine din greutate pentru a nu risca viata tuturor. El decide sa isi sacrifice fiul in favorea printesei, mult mai importanta pentru regat si il arunca pe acesta, cu o parasuta bineinteles, din avion. Fiul sau, Anuki, se prabuseste in mare si desi este salvat isi pierde memoria.
Se inroleaza peste cativa ani la o scoala de mercenari pentru a deveni pilot si intr-un timp foarte scurt ajunge asul aerului. Situatia devine insa interesanta cand Anuki decide sa lupte pentru Laikidia iar de partea Ksantrei se afla tatal sau, Guntur, ajuns acum general si figura importanta in stat. Cei doi se vor confrunta direct si indirect fara sa stie care este adevarata relatie dintre ei...
Bineinteles, intriga e ceva mai complicata si prezinta si multe alte personaje secundare si side-stories pe parcursul celor sapte volume.
In ceea ce priveste grafica... daca la inceput e buna, peste medie, incepe sa se imbunatateasca constant si spre sfarsit ajunge sa fie de-a dreptul superba. Detaliata, cu decoruri de epoca si avioane precum cele de prin anii 1920-1930, personaje frumos desenate si lupte aeriene spectaculoase, Anuki e o manga care poate ca nu te tine nici chiar cu sufletul la gura dar care cu siguranta te captiveaza. Primeste un 9 de la mine si o recomand tuturor ce vor sa citeasca ceva bun si de calitate!

[edit]Cine vrea poate sa o downloadeze de aici.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)