Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Carere aveti_
Anorexicele ca model.
0%
0 0%
Anorexicele, o cale sigură catre auto-distrugere.
100.00%
13 100.00%
Total 13 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Anorexia.

#11
Merişor, really ? 17 kilograme într'o jumătate de lună ? Pentru ce şi pentru cine ? Şti, e bine să te întrebi şi asta. Dar e păcat de tine şi de trupul tău, căci îţi faci singură rău. T.T Ăh, eu ştiam că dacă ai 50 la 1, 60 eşti chiar bine. o.o' Actually, eşti normal. Dar mă rog...sper să îţi revi. :]

***
Anorexia, cum au spus unii dintre voi, este o boală. Iar societeata din ziua de azi...cum să spun, ridică în slăvi această boală. Dacă eşti slab, eşti frumos. Dacă nu ai fund, dacă ai beţe în loc de picioare şi burete în sutien că nu ai ce pune, eşti superb, după marea majoriotate tâmpită, ce e drept. Cum a spus şi Milii, nici să n-o daţi de la slab la obez. Nu aşa. Cred că putem să ne bucurăm de corpul nostru fără să ne înfometăm sau fără să mâncăm...de toate şi să stăm.
Am văzut pe FashionTv, parcă, modele anorexice şi un show ce vorbea despre o tipă care ajunsese să nu mai aibă dinţi în gură din cauza vomitatului. ._.' Mie una mi se pare o stupizenie, o tâmpenie să îţi faci aşa ceva. Sunt unele fete ( un exemplu bun îi o colegă de a mea ) care e ok, dar vrea să mai slăbească. Mă laşi ?!
Chestia e că se moare şi e mare, dar mare păcat să mori dintr-o astfel de boală, sinucigaşă, de altfel; căci cei mai mulţi şi-o fac cu mâna lor, nu îndemnaţi de cineva. Eu una nu am avut problemă cu asta, începusem într-un timp să cred că sunt grasă şi etc, dar am slăbit...normal, uşor şi am ajuns unde doream eu să fiu. La un corp cu forme, nu o blană umană.

Ei, cum am mai spus, îmi pare rău pentru cei care suferă de asta, chiar şi pentru modelele fără cap. :]

xoxo
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#12
Am stat de vorbă acum ceva timp cu româncă plecată în străinătate. Îşi dorea să devină model. După multe luni în care a căutat o companie care să o accepte, a găsit una şi nu a stat pe gânduri. Era într-adevăr frumoasă..cu forme destul de bine accentuate, talie frumoasă, etc. După câteva săptămâni petrecute la acel loc de muncă, cel care se ocupa de întreţinerea fetelor, i-a spus în particular că, dacă nu slăbeşte, o să fie dată afară. Speriată, s-a mai uitat pe la colegele ei şi a constat că ele, într-adevăr erau mult mai slabe decât ea. S-a pus pe slăbit. Trebuia să o facă cât de repede şi în aşa fel încât să se vadă rezultate. A început să nu mănânce mai puţin, peste o zi şi mai puţin..până a ajuns să nu mai mănânce deloc. Nu ştiu să vă spun exact cât a slăbit, dar a fost piele şi os! Conştientă că a devenit anorexică, a încercat să rezolve problema, dar nu reuşea. S-a dus la medic, după care la psiholog. Starea ei s-a agravat, dar în cele din urmă, numai ea ştie cum şi-a revenit. Cert este că a avut de suferit şi de îndurat foarte multe. De atunci, trăieşte cu ideea că ea este frumoasă aşa cum este şi că nu merită să încerci să fii mai slabă doar pentru că ţi se spune. Defapt, majoritatea modelelor sunt doar nişte umeraşe pe care arată mai bine hainele, atât. Pentru persoanele care le coordonează nu prea înseamnă nimic mai mult..(bine, uneori depinde şi asta.)
Eh şi din asta sper că..nu ştiu, s-a desprins cât de cât ceva. Şi eu am avut perioade în care nu am mâncat cât trebuia, dar mi.am dat seama că nu rezolv nimic aşa.
So..Merişor, încearcă să faci tot posibilul să scapi de această boală cumplită! Îţi urez mult succes şi multă sănătate..>;d<

*Hugs`.*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#13
Cred ca fiecare fata are o perioada a vietii cand se considera grasa si vrea sa slabeasca. Numai ca unele o fac usor , prin sport si mancare sanatoasa , iar altele dau in extrema , devin anorexice. Si este o boala , nu vor ele sa devina piele si os, numai ca li se pare ca sunt grase si daca se vede prin ele. Recuperarea e groaznica, cred ca e ca si cum te-ai lasa de droguri. Devine o obsesie. Nu , nu am trecut prin asta, am prietene care s-au luptat cu anorexia. Merisor , incearca sa te tratezi pana nu e prea tarziu. Incepe prin a vorbi cu o persoana apropiata. Si nu esti grasa , ba chiar esti perfecta, nu inteleg de ce te mai obosesti. Desi e cam ciudata partea cu 17 kilograme intr-o luna jumatate .__. Da, poti sa slabesti atat intr-un timp asa scurt, dar mai rar.
Eram odata cu o prietena in oras , era aproape seara si nu mancasem. Nu din cauza ca n-am vrut , ci pentru ca n-am simtit nevoia. Mi se dusese toata energia si imi tremurau picioarele - . - daca as trai asa ceva zilnic, nici sa merg n-as mai putea.
Pastilele - Astea-s o prostie. O prietena de-a mamei tin minte ca le lua, si era sa moara .__. *cough* si alea erau interzise persoanelor sub 18 ani , deci imaginati-va. Nu le-as lua nici daca as fi obeza. Da pai sa le iei pentru ca ti-e lene sa alergi putin.
Eu practic sporturi ce-mi plac, de exemplu. Si nu zic ' trebuie sa fac asta ca sa fiu slaba ' , o fac pur si simplu din placere. Si uite cum impusc doi iepuri dintr-o lovitura. Oh c`mon, cand vad ca unele fete sunt obeze sau aproape obeze si nu se streseaza, ma gandesc ca-s perfecta. Cunosc si fete grasute, dar si fete foarte slabe - si vorbesc serios, nici nu zici ca au picioare - care incearca sa se ingrase din greu, pentru ca si-au dat seama ca e mai bine asa.


[Imagine: iloveyouanimesign.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)