Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animax A Fost Scos Din Grila De Programe Rcs / Rds

#1
Dupa cum bine stiti, programul Animax TV a fost scos din grila de programe RCS / RDS. Practic, era un pas inainte pentru miscarea anime, sa fie pana si la TV...chiar daca majoritatea ne uitam la anime pe internet din diverse motive, faptul ca a devenit accesibil si celor care nu stiu sa pirateze sau nici nu stiau de existenta anime'urilor pana s'au uitat la TV este un lucru destul de important pentru dezvoltarea curentului anime in Romania...chiar si multi dintre noi am aflat la randul nostru de anime'uri prin intermediul televizorului...

Pe scurt, prin aceasta petitie vrem sa aratam ca ne pasa...iar faptul ca in mai putin de 3 ore de la crearea ei s'au strans deja 78 de semnaturi spune multe...so...sign if u want AnimaX back...sau macar ca fapt divers (de preferat cu numele real, sa fie cv mai serios, dar se poate si fara ):

http://www.petitieonline.ro/petitie-p086...04049.html
The wind is my strenght.

[Imagine: semnatura.jpg]


[Imagine: chibi_1179.gif]

My "Fan Fic" - Mir Velik // My AMV's

#2
Sorry de double posting dar vreau sa anunt ca Animaxu' merge, problem solved, tnx to anyone who showed some interest into this si ati dovedit ca suntem o comunitate unita. Se pare ca tipii nu aveau bani din cauza ca s'au extins prea mult in Ungaria si nu au obs ca a expirat contractu cu Sony. Aia care trebuiau sa ii anunte cu 3 luni inainte de faza asta nu si'or facut treaba, cica or fost si concedieri serioase...oh well...bine ca s'a rezolvat.
The wind is my strenght.

[Imagine: semnatura.jpg]


[Imagine: chibi_1179.gif]

My "Fan Fic" - Mir Velik // My AMV's




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)