Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am venit și aici.

#1
Ei bine, lucrez de mult timp în fotoșop, dar am evoluat foarte greu. De aceea m-am oprit și pe aici în încercarea de a primi critici și ceva ajutor.

Voi începe cu două sig-uri și două încercări de a face headere [mărimea e 800x3__ / 800x4__ deci voi pune link-urile]. Here we go:

#1
[Imagine: Signature_1.png]

#2 (nu e tocmai reușit, dar e al doilea de genul ăsta -.-)
[Imagine: Signature_2.png]

1st Header:
http://i780.photobucket.com/albums/yy83/...ture_2.png

2nd one (preferatul meu):
http://i780.photobucket.com/albums/yy83/...o_text.png

Ei bine?
[Imagine: Signature_1.png]

If I die young bury me in satin, lay me down on a bed of roses.
Sink me in the river at dawn,send me away with the words of a love song.

#2
Nu s-ar zice ca lucrezi de mult timp, it's pretty basic.
For starters, fa sigurile ceva mai mari, ca sa ai loc de flow, sau macar sa se inteleaga ceva ffs. Apoi, vad ca tot dai fade la render - de fapt, la tot - cand tocmai ala trebuie scos in evidenta. O lucrare, ca-i sig sau header sau alta specie, ar trebui sa aiba flow si light, si daca aduci totul la un fill opacity de 50, nu prea mai are rost.
In al doilea sig nu inteleg ce se petrece, abia se intelege imaginea, in rest probabil oversharpen.
Mai e de asemenea vesnica problema a textului: un font oarecare, trantit undeva sa ne asiguram ca strica totul. La siguri, textul e prea lung pentru dimensiunea lor, in al doilea de exemplu acopera practic tot. La header, honestly, l-ai dus la kilometri de focal ca sa-ti mai ocupe din locul liber?
Also, outer glow-ul nu este singurul efect aplicabil la texte. De fapt, textul in general nu e prioritar la siguri, know this.
N-ar strica ceva brushuri decente, even some c4ds. Bafta in continuare.

#3
"daca aduci totul la un fill opacity de 50, nu prea mai are rost" < nu m-am atins niciodată de opacity, să fiu sinceră, dar e bine de știut ce se observă din prima. o.o
Cât despre celelalte, îți dau dreptate și voi încerca să țin cont mai mult de sfaturile tale. Dacă nu va mai posta nimeni după mine, voi da un edit cu un nou sig și sper să fie ceva mai bun.

Mersi mult de comentariu. n_n

Edit:
Am încercat un alt sig dar creierașul meu nu a înțeles prea multe.
[Imagine: w9jjaw.png]
Nu știu cât de mult am respectat sfaturile, însă am încercat.. x.x
[Imagine: Signature_1.png]

If I die young bury me in satin, lay me down on a bed of roses.
Sink me in the river at dawn,send me away with the words of a love song.

#4
No problem.
Nici nu ma gandeam ca ai umblat pe acolo, dar rezultatul e cam acelasi, in sensul ca nu prea se disting lucrurile pe acolo.
E destul de mult de digerat in ce-am zis in celalalt post, in nici un caz nu o sa vezi de pe o zi pe alta imbunatatiri substantiale, stai linistita, in timp. Sigul asta parca e ceva mai bun, are o incercare de light, dar cam intens ce-i drept, si nu stiu totusi ce-i faci de se vede asa low graphic. Se vede ca ai incercat sa respecti din sfaturi, ai marit dimensiunea, ai renuntat la text deocamdata si vad ceva ce aduce a c4d pe acolo, can't tell. In fine, take your time, la dimensiuni inca mai poti urca, pe la 350x150 de exemplu ar fi ok, sa ai mai mult spatiu. Bafta.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Marie,au venit turcii! HopesAngel 0 1.906 27-01-2009, 07:22 AM
Ultimul răspuns: HopesAngel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)