Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ally's drawings

#1
Tocmai ce-am terminat una dintre multele mele mâzgăleli făcute la plictiseală. În mod normal, odată ce desenez ceva, uit cu totul de foaia respectivă care în mod inevitabil, la următoarea curățenie generală, ajunge la gunoi. Dar pe asta am oprit-o special pentru a aduna câteva impresii de la cei doritori să le ofere.
Orice modalitate de a-mi critica capacitatea de a desena, fie ea pupincuristă sau dură, este bine-venită.

http://i56.tinypic.com/312xls0.jpg - random guy.

Țin să precizez că nu se numește mâzgăleală la plictiseală în mod inutil. Cred că observă toată lumea că este un desen realizat pe o foaie rătăcită dintr-unul dintre caietele de la serviciu ale maică-mii, adică primul lucru de care am dat cu ochii la momentul respectiv ( „Leridip, 1 comprimat pe zi ” ). Și uite așa mi s-a dus șansa de a mă lăuda în timpul liber cu faptul că mama ar fi cine știe ce asasină plătită, angajată în prezent de guvern ! *laughs*
Cred că și calitatea imaginii lasă de dorit... m-oi fi mișcat... nu știu sigur pentru că vederea mea de om chior de somn lasă și ea de dorit acum. Poate voi face încă o poză mai târziu și voi înlocui linkul, dunno.
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#2
Hei. *hugs*

Uhm, le't see. Păi sinceră să fiu nu am ce critica, doar lăuda. Cum eu nu prea mă pricep la desen, Dumnezeu ştie de unde-am învăţat anatomie şi să dau umbrele. Chiar dacă greşesc enorm de mult, încă învăţ.
Eniuei, aici vorbim despre tine, nu despre mine~
First, îi ador ochii băiatului. x3 Atât de bine conturaţi şi frumos desenaţi. Pff, superbi. Plus, ai reuşit să desenezi un tip al naibii de drăguţ.
L-ai îmbrăcat şi bine, anatomia e bună, cum nu mă pricep nu ştiu ce să spun, iar umbrele după mine eu ieşit destul de bine. [ uite şi rima *laughs* ]

Oricum, mai aştept desene ce sper că vor fi la fel de reuşite ca acesta. *hugs*

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#3
Helău, Ang's hier.
Not bad, newbie. Not bad at all.

Mai ai de lucrat la anatomie, la umbre şi nu m-ar deranja dacă l-ai fi conturat ca lumea. Arată destul de bine, să ştii. Dă bine că e alb/negru. Btw, să încerci să faci şi ceva colorat. Aici mi se pare capul puţin cam mic, şi un ochi e mai mare decât celălalt. Îmi place cum ţi-a ieşit gâtul, dar mâinile sunt cam strâmbe. În schimb, mi se pare că haşura e genială. Şi nu-mi spune că ăla din buză e un pierce. *laughs* Dacă nu mă apropiam de ecran nu îmi dădeam seama.
Anyway, talent ai, dar îţi mai trebuie exerciţiu. Sper să nu te supere remărcile pe care le-am făcut, am fost cât de drăguţă se poate, cred ... sper.
Well, spor la desenat şi multă imaginaţie. Abia aştept să văd următoarele desene şi sper să vă o evoluţie ca să te pot lăuda. ^^

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Muțumesc tuturor pentru comentarii, le-am citit pe toate, dar am așteptat să se mai adune niște desene înainte să vă și răspund.

@Dragonz Eyez:
Eu zic că contează și pe ce e făcut. Mă rog, părerea mea. Oricum, mulțumesc pentru laude.

@Mad Hatter:
Umbrele și anatomia sunt problemele mele principale. Faza e că nici nu mă chinui cu ele, ceea ce nu e tocmai bine. Fac cum mă taie capul pe moment în loc să stau să gândesc cu ateție totul. Dar sper să remediez asta în viitor.

@É…lecs:
În sfârșit cineva care observă și greșelile mele. Sunt multe, știu. Încă mai am mult de lucru.

@Ang.:
Citat:Mai ai de lucrat la anatomie, la umbre şi nu m-ar deranja dacă l-ai fi conturat ca lumea.
Yuuup. O să mai lucrez... Eu nu prea desenez așa des, că dacă aș exersa mai mult sunt sigură că nu aș avea problemele astea. Mă rog, o să încerc să mă ocup mai mult de asta, măcar cât să ajung la un stadiu mulțumitor ( atât pentru mine cât și pentru voi ).
Desene colorate... nu prea fac... nu mă atrag așa de mult și nu mă pricep să colorez bine... mă încurc și mi-e frică să nu stric desenul cu câte o alegere nepotrivită a culorilor sau chestii de-astea. Nu știu, poate o să fac și ceva colorat să vedeți cam cum îmi iese, comparativ cu alb-negru.
Nu m-au supărat remarcile, stai liniștită. Sunt chiar bucuroasă să văd că mi se cere să perseverez...


Așaaa... și acum desenele... au foarte multe greșeli, pe care le-am observat abia după ce am terminat desenul... și nu le-am mai corectat. Dacă o să mă țin mai mult de desen, vreau să compar lucrările de acum cu cele din viitor, în care sper eu că se va observa o evoluție. Iar pentru asta voi avea nevoie să îmi știu greșelile de acum... care sunt, în mare parte, legate de anatomie și umbre.
Sper să primesc cât mai multe îndrumări și critici =D.
Rain - aici nu mi-a plăcut cum au ieșit mușchii mâinii...
Timp - în ăsta se observă cel mai bine greșelile mele obișnuite x___x ar fi ieșit chiar foarte mișto de nu făceam greșelile alea...
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#5
Heei.
Cum tocmai am revenit şi eu după o pauză de două zile şi ceva, dacă nu greşesc, am să-ncep să comentez desenele tale. ^^
Rain - omg, e adorabil! x3 Ador felul în care ţi-au reuşit muşchii mâinii. Plus, îmi plac foarte mult picăturile de ploaie, felul în care le-ai desenat e cute rău. Hm, aici - dacă nu greşesc - ai dat umbrele mai bine ca la anteriorul şi conturul e drăguţ, bine dat. ;]
Timp - Hmm, craniul cred că-i bine desenat. Umbrele nu prea ţi-au reuşit în ăsta ._.' şi well, nici floarea de lângă vaza aia sau ce-o fi nu e aşa reuşită. Mda, la ăsta chiar ai mai avea de lucrat, I think. :- ?
Well, mai aştept lucrări de-ale tale. Spor la desenat şi muultă imaginaţie!

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)