Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alicia & Mao.

#1
Alicia a spus ca e plictisita in ultima vreme , m-am oferit eu ca partenera de duel ^^
Tema : Abstract
Perioada de votare : pana pe 4 februarie , avand in vedere faptul ca Alicia va posta desenele in seara asta.

Succes si spor la desenat *huggies*
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#2
Cum sunt o ametita si jumatate am postat in topicul gresit 9.

Prima poza
A doua poza

Scuzele mele dinou.
Bafta Mao.! Cel mai bun desen sa castige!
[Imagine: YWk6O.jpg]

#3
A doua poza nu mi se pare prea abstracta. Inafara de faptul ca liniile petalelor se intersecteaza nu vad cine stie ce... abstractitate. Si pe langa asta, este si "urat" desenata. Adica este murdara. Liniile sunt prea groase si ies, sunt si unele bucati uscate de rosu pe desen, pe langa alte culori care nu sunt in armonie, parca ai fi dat cu creta pe acea petala din stanga. Liniile maronii par a altceva *mind perv* si nici sunt si unele spatii albe unde ai dat cu albastru etc.
Prima poza mi-a placut si imi place. Culorile sunt frumoase, totul e dragut, scrisul e destul de atractiv, dar si aici sunt unele defecte, insa nu stau la zece noaptea sa le enumar pe toate. T___T Doar ca culoarea de fundal si una dintre liniile tipului s-au "combinat". Mai bine zis s-au sters, asa ca nu arata prea bine, dar nu prea se observa la primul ochi pe desen si nici nu e asa rau sau suparator la ochi, culoarea roz de pe foaie, care se intinde de jos in sus, mi se pare foarte potrivita, dar e o chestie la tip. Uita-te la... aaa... "coada" lui? Acel roz cu albastru... Defapt ce vroiai sa faci?
Merg spre prima lucrare.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Gââr, cum n-am ce face, uite-mă pe aici :3.

Primul desen: acel Wonder Land nu are ce căuta acolo, și nu că nu este drăguț scris, doar că este inestetic, serios și nu numai de asta, dar prima dată eu la ăla mă uit, ceea ce este un minus pentru un desen. Prima dată în ochi trebuie să-ți sară desenul propiu-zis, apoi textul/semnătura. Acel fum care iese din ceașcă sau abur sau ce o fi el, este desenat cam din topor. Ai fi putut să-l fac discret, nu să apeși pe foaie să-l colorezi până numai poți * laughs *. Personajele sunt interesante și chiar sunt abstracte într-o oarecare măsură. Îmi plac culorile, dar ar fi mers niște umbre. Este cam goală foaia, și asta-ți mai dă un minus, dar mneh.

Al doilea: Umm, nu-i deloc abstract. Dacă făceai o ușă cu modele florale pe un nor mai ziceam, dar așa o simplă floare, lol. Culorile nu-mi plac. Portocaliu cu negru și cu albastru se bat cap în cap de fiecare dată. Mai este și pictat oO. Conturul negru nu se potrivește pentru floare și formele petalelor sunt distorsionate rău, poate asta era ideea dar nu dă prea bine. Aici este un minus mic pentru că planșa este plină, dar plină cu aceeași chestie și-ți pierzi interesul repede.

Votul meu merge către primul desen, baftă :3.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
Trec şi eu pe aici, m-a atras foarte mult tema pe care aţi ales-o, însă vă spun cu dezamăgire că nici una din voi nu s-a încadrat în termenul abstract (tema). : (
Ce aţi desenat voi nu atinge abstractul, ca şi artă el înseamnă: arta care nu caută să reprezinte elementele realității obiective, ceva de care nu îţi dai sema uşor.
La voi e clar: la primul desen se află mâţa aceea violetă care reuşeşte să se camufleze (să se facă invizibilă) şi mad hatter, iar la al doilea desen este o floare. o.o Ce găseşti în cele două abstract? Mai nimic.

Eu una optez pentru primul desen, fiindcă totuşi nu a detalia atât de mult cele două personaje, din cotră au doar conturul format, puţină culoare, deci ar merge mai mult cu tema (să spune...).
Acel scris arată urât plasat în capăt, deci mai bine renunţai la el, ori cu ajutorul a diferitelor forme geometrice sau mâzgăleli, puteai să scri mare şi frumos numele. Ceva care te duce cu gândul la abstract, însă mai în mijloc şi cu puţine umbre şi restul.
Pe al doilea nu îl aleg, deoarece nu prezintă abstractul sub nici o formă. Din păcate, oricum ca floare arată ok, dar ai pus prea mult accent pe conturul "fizic" al plantei. Puteai subţia considerabil şi dând uşor cu diferite culori (combinate) ieşea super şi să fi fost mai abstract, desenai altfel floarea, folosindu-te de forme geometrice sau mâzgâleai cu pensula foaia, astfel încât să fi ieşit o plantă.

Nu mă mai lungesc, deci votez primul desen. <3

#6
Oficial e 4 februarie, deci azi se incheie duelul.
Primul desen e a lui Mao, al doilea al meu. Cu alte cuvinte Mao este castigatorea. Felicitari, si te mai astept si la alte dueluri -trebuie sa imi iau revansa 21)-.

Topic inchis?
[Imagine: YWk6O.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)