Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alice in Sexland

#1
[Imagine: 3204l.jpg]

Nu cred ca cineva a citit sau a privit "lucrarea" de mai sus , dar cam toate genurile se gasesc acolo.

Aceasta manga pentru adulti am citito cand aveam 16 ani, cand mintea mea era ''perversa''. Manga este bine facuta cu grafica avand niste scene WOAAaaauu !!! care te face sa te intrebi nu cumva o iei razna sau creatorii aia sant obsedati ?

Povestea incepe cu Alice o fetita care a avut un trecut oribil iar in prezent povestea incepe prin scaparea ei din mana unui om care o ''violeaza'' (...). Ea lesina si se trezeste in Sexland (regatul Wonderland), acolo se intalneste cu iepurele care este desigur a lovely girl timida (arata bine).
Alice impreuna cu fata iepure incearca sa ajunga la Queen of Hearts care este mai perversa. Si pana ce ajunge la regina se intalneste cu Chesshire, fata pisica (si ea arata bine).

Asa ca cele trei pleaca intr-o aventura de neiutata, care se intalneste cu copacul vorbitor care avea.... apoi cu albina uriasa si cu femeia-floare si asa mai departe.

Aceasta manga pentru adulti o recomand celor care au 18 ani, dar cum nimeni nu stie cati ani aveti o puteti gasi pe net.
Povestea nu pot spune ca e originala pentru ca nu e, dar pot spune ca are niste scene care te lasa cu gura cascata si iti trezeste fanteziile.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Simulacre no Alice Miauti 0 2.712 03-03-2014, 06:31 PM
Ultimul răspuns: Miauti


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)