Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alerim's Gfx.

#11
(10-12-2010, 07:55 PM)yaoi maniac A scris: Se vede ca lucrezi de mult in photoshop.

Hai nu zau, sa mori tu!

Din cate am vazut eu sunt lucrarile unei persoane care stie sa seteze un C4D pe Screen si sa adauge o textura cu nori pe Soft Light si...atat. Blendul nu este tocmai reusit si acopera tot focalul, efectele ar trebui sa scoata in evidenta. Nu exista depth, lumina este peste tot, flow nu exista. Calitatea lucrarilor lasa de dorit si inaltimea foarte mica a fisierului nu permite cine stie ce modificari.

Daca doresti sa te semnezi incearca sa o faci mai putin vizibil sau intr-un fel care sa se potriveasca cu restul semnaturii. Schimba in primul rand fontul, e hidos. Le gasesti pe www.dafont.com, le downloadezi si vin in C: Windows -> Fonts. Scapa de outerglow-ul acela.

Urmareste tutoriale ca daca lucrezi de 'mult' timp in PS si tot la acelasi nivel ai ramas atunci ai nevoie de ajutor.

Spor.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#12
Uberwald, nu mai am instalat Photoshop-ul de un an. Toate sigurile sunt făcute în aceeaşi perioadă, deci normal că sunt la acealaşi nivel.
Am vrut să mă apuc din nou în noiembrie, dar am văzut că nu prea am timp de joacă în Photoshop, aşa că m-am axat pe ceea ce îmi place acum şi ce am nevoie ca să intru la liceul pe care mi-l doresc.
Cât despre critici, mulţumesc foarte mult. Promit că dacă mă va mai apuca vreodată cheful voi ţine cont de ele. Oricum ar trebui să văd nişte tutoriale, eu tot ce am făcut am descoperit singură =.=

Sky, Mysterious Desire., ^^Micuts'a^^ şi Ang., mersi pentru încurajări hug.

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)