Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar sau minciuna?

#1
Gud, sper ca e postat unde trebuie ^^. Am gasit un video interesant pe care, cei interesati de chestii de genu, as dori sa-l vizioneze. Let's see.
http://www.youtube.com/watch?v=8JQLgboei...re=related

And also, this:
"El a creat nişte dispozitive electronice care operau pe bază de unde radio de frecvenţă medie. Receptorul implantat la nivelul creierului permitea modificarea stării psihice într-o plajă foarte largă (dar numai negativă). Stările induse includeau furia, dorinţa necontrolată şi oboseala. Delgado a ajuns la concluzia că atât mişcările, cât şi emoţiile şi comportamentul pot fi comandate prin impulsuri electrice."

Porbabil unii il stiu, but whatever. Ce parere aveti?39.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#2
Daaa, acesta este adevarul supreum prin muzica se transmite mesajele diabloice si satanice ale lui Satana. Mai ales prin muzica rock doarece rockerii e satanisti. Si mass media si televizor si, peste tot sunt SATANISTI care vor sa ne distruga sufletul si conexiunea cu Domnul.

Si maasooniiiii! Nu uitati de masoni.


- sau, cum spunea un idiot pe pe jewtube:
Citat:Videoclip REALIZAT de cei care nu cred in Dumnezeu ( ateii ). Ei incearca prin toate modalitatile sa ne indeparteze de D-zeu. "Nu trebui sa ii uram pe atei si sa ii aratam cu degetul, trebuie sa ii compatimim" Ganditi-va cat de singuri sunt oamenii astia in momentele critice.
Right...

blow me. (Nu e epic ca ii spun tipului sa ma blow-uiasca atata timp cat el a lasat postul pe youtube? Astept aplauze.)
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
Citat:Daaa, acesta este adevarul supreum prin muzica se transmite mesajele diabloice si satanice ale lui Satana. Mai ales prin muzica rock doarece rockerii e satanisti. Si mass media si televizor si, peste tot sunt SATANISTI care vor sa ne distruga sufletul si conexiunea cu Domnul.

Ma intreb daca ai fost sarcastic/a. [ Sper ca da 43]
In caz ca nu, imi pare rau sa te dezamagesc insa acolo e vorba [ cu exceptia trupei Paramore si putin cele de la inceput] doar de muzica pop. o.O Nu a fost nici o trupa rock sau satanisti. Rockul nu insemana satanisti. Doamne, ce oameni o.O.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#4
Pustoaico, nu esti in masura sa imi arati tu, una-doua in privinta muzicii, mai ales cand este vorba de metal/rock. Cat despre propozitia finala in care iti invoci divinitatea intr-un mod pseudo-ironic venit intr-un moment apoteotic al inteligentei tale, again: n-ai nimerit persoana.
Go back to KinderGarten .
Do not speak unless you can improve the silence.

#5
Oh, so esti genul ala de persoana, inteleg 39. Gud, in this case, nu ma bag praise. Fiecare are dreptu sa creada ce vrea. 39
Revenind la ceea ce se discuta aici [ am vazut ca inca nu mi-am zis parerea persoanal despre video o.o]. Hm... mi se pare destul de dubios, ma rog, nu ascult niciuna dintre trupele mentioante acolo [ banuiesc ca nu trebuie sa-mi fac griji 21]. However, i don't really care o.O. Chiar daca as fi ascultat ce e acolo, nu cred ca m-as fi dus in Iad pentru o asemena prostie. 43. Chiar ar fi o tampenie sa se intample asta o.O. Nu sunt foarte credincioasa, cred in Dumnezeu si atat. Dupa parerea mea, daca as ajunge in Iad pentru ca ascult o melodie, care luata de la coada la cap are mesaje catre Satana, atunci... o,o [ nici nu vreau sa ma gandesc 21]. X nu merge in Iad pentru pacatele lui Y. :-J
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#6
24) * staţi să mă opresc din râs *

Gata.
Anyway, mi se pare o mare prostie să spui că cei care fac muzica asta sunt satanişti şi cei care o ascultă de asemenea. I mean, it's music... Nu am ce adăuga prea mult, pur şi simplu mi se pare un lucru total exagerat. Ascult şi eu metal rock sometimes, I like some of the bands / songs, deşi nu pot spune că sunt fană înrăită. Dar, totodată, mi se pare o exagerare să zici că e muzică satanică ( în sensul unei organizaţii satanice and all that stuff lol ) , gosh, please. E muzică, e un gen muzical. Mai rămâne să spunem că e o conspiraţie din partea acestui gen muzical prin care încearcă să ne ... stai, well, chiar asta s-a menţionat mai sus.

Nu, e doar un gen muzical şi chestiunea aceasta devine paranoică. Trebuie să fabulăm cu privire la orice subiect, altfel nu ne simţim bine. People, what can we say.

Şi dacă cineva chiar este influenţat de astfel de muzică şi nu mai crede în Dumnezeu din cauza ( ghilimelele de rigoare ) " cântecelor satanice ", well, atunci ce pot spune despre acele persoane fără a le jigni? Ne abţinem, bineînţeles.
Ce mesaje inversate? It's just music, M U S I C.

#7
Thread Closed.

Citat:4-De asemenea, nu aveti voie sa atacati persoanele care posteaza .Ideea trebuie analizata si dezbatuta , nu ceea ce cred altii .Nu vreau sa vad certuri .Pentru asta exista messenger si pm. In caz ca sunteti atacati or something, ne contactati.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna Rain 25 15.714 17-05-2015, 12:35 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Zodiacul-adevar sau minciuna? BlueGum 38 18.556 18-04-2015, 11:48 AM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)