03-08-2012, 01:39 PM
Prima melodie semnata Adele pe care am auzit-o a fost Chasing Pavements. Mi-a placut atunci si mi-a placut si videoclipul, dar nu am fost mare fana. Apoi au aparut melodiile ei super cunoscute Rolling in the deep si Someone like you, care nu m-au impresionat la fel de mult ca pe altii. Am devenit fana Adele in prima zi a anului curent, cand tipul la petrecerea caruia a propus sa ne uitam la concertul Adelei de la Royal Albert Hall, pe care il avea pe blue ray. Asa am ascultat majoritatea melodiilor ei si m-au impresionat puternic, mai ales ca pareau toate scrise de mine. Imi aduc aminte cum ma chinuiam sa nu plang in timp ce vizionam concertul. Cand am ajuns acasa, am descarcat tot albumul 21 si l-am ascultat vreo luna in continuu, iar de atunci sunt mega fana. Nu pentru ca ar fi o minune a lumii, dar fata asta, cu vocea ei putin ragusita si cu versurile ei care mi se aplica mie atat de bine, m-a cucerit complet. Poate ca e doar albumul asta, dar am un feeling ca o sa-mi placa si urmatoarele.
Ca melodii preferate, ar fi One and only, Take it all, Rumor has it si Set fire to the rain. Si Don't you remember.
Ca melodii preferate, ar fi One and only, Take it all, Rumor has it si Set fire to the rain. Si Don't you remember.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine