Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Accesul parintilor la lucrurile ce tin de intimitatea copiilor

eu sunt cu diguranta contra ... ok ... fiti seriosi acum , nu cred ca cuiva i-ar placea sa se trezeasca asa din intamplare ca mama sau tata ia cotrobait prin camera si apoi nu sti ce sa faci de nervi ca nu mai gasesti ce cauti ... ok mie mi se intampla des chestia asta si stiu ce insuportabili sunt mai ales atunci cand ii intrebi " Mi-ai vazut ...?" Si ei iti raspund din doi peri in semn ca nu stiu ...Bine , stiu ca unii o apuca pe cai gresite , se ascund de parinti . Dar sincer cred ca cu cat parintii se baga mai mult in treaba lor cu atat copii vor cauta sa se fereasca mai mult si viceversa . Deci cum e mai bine ? Nu poti fi deschis fata de parinti mereu la un moment dat te vei enerva la culme. Nu ca ai avea ceva de ascuns dar pur si simplu nu vrei sa te plimbi cu mamica pe strada la 15 -16 ani. Parintii trebuie sa invete sa aiba incredere in copii si copii trebuie sa invete cum sa fie deschisi cu ei .

S is for the simplety
E is for the extazy
X is just a mark to spot
'Cause that's the one you really want!

That's what i'm talking about! : :X:X:X

[Imagine: 190109.jpg]

To be passionate about yaoi is not a crime !

Răspunsuri în acest subiect
RE: Accesul parintilor la lucrurile ce tin de intimitatea copiilor - de gothic_yumi - 03-07-2011, 10:17 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)