15-11-2010, 07:38 PM
Buna! Imi plac pozele tale.
Prima poza: Pai floarea e foarte frumoasa, iar roua/ ploaia
de pe ea o face si mai frumoasa. Poza nu e foarte clara. Bineee... trebuie sa recunosc faptul ca poza se vede clar, dar in spate daca te uiti, este in ceata si eu cand ma uitam acolo imi lacrimau ochii.
A doua poza: Waw...deci pur si simplu ador picaturile acelea de ploaie. Zici ca sunt niste cristale. Asta da pozei un aer aparte. Poza asta e chiar reusita. Chiar daca nu contine ceva.... cum sa spun... spectaculos, imi place.
A treia poza: Pai... trebuie a recunosti ca poza asta nu prea ti-a iesit. Faza e.. ca nu e prea clara. Adica... era frumusica daca era mai clara si... nu stiu... mie mi se pare asa... stearsa. Nu are nimic special care sa o puna in evidenta.
A patra poza:Ohoo... poza asta chiar imi place . Singurul lucru care ma deranjeaza e rosul ala...e prea strident. Poatte iti iesea mai bine daca o faceai mai de departe putin.
Pai... in general imi place pozele tale.Sunt chiar dragute!
So... sper ca nu te-a suparat comm-ul meu. Nu consider ca am fost dura avand in vedere ca nu prea am eu experienta.
Astept urmatoarele poze. Bye
Prima poza: Pai floarea e foarte frumoasa, iar roua/ ploaia
de pe ea o face si mai frumoasa. Poza nu e foarte clara. Bineee... trebuie sa recunosc faptul ca poza se vede clar, dar in spate daca te uiti, este in ceata si eu cand ma uitam acolo imi lacrimau ochii.A doua poza: Waw...deci pur si simplu ador picaturile acelea de ploaie. Zici ca sunt niste cristale. Asta da pozei un aer aparte. Poza asta e chiar reusita. Chiar daca nu contine ceva.... cum sa spun... spectaculos, imi place.
A treia poza: Pai... trebuie a recunosti ca poza asta nu prea ti-a iesit. Faza e.. ca nu e prea clara. Adica... era frumusica daca era mai clara si... nu stiu... mie mi se pare asa... stearsa. Nu are nimic special care sa o puna in evidenta.
A patra poza:Ohoo... poza asta chiar imi place . Singurul lucru care ma deranjeaza e rosul ala...e prea strident. Poatte iti iesea mai bine daca o faceai mai de departe putin.
Pai... in general imi place pozele tale.Sunt chiar dragute!
So... sper ca nu te-a suparat comm-ul meu. Nu consider ca am fost dura avand in vedere ca nu prea am eu experienta.
Astept urmatoarele poze. Bye

![[Imagine: o7k7f6.jpg]](http://i1113.photobucket.com/albums/k509/Marina955/o7k7f6.jpg)