Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

7 secunde

#1
"Imi va fi dor de orasul meu....de prietenii mei, de stilul meu de viata dezordonat, de petrecerile dezlantuite, imi va fi dor chiar si de mama. Defapt, ei ii voi simti cel mai mult lipsa. Mi-as fi dorit sa am mai mult timp."
Usa se inchise incet in urma ei. Era rece, nu parea sa ii pese, in ochii ei nu se vedea tristete sau fericire, se vedea doar abisul. Ochii cenusii ascundeau multe amintiri, nelasand pe nimeni sa treaca de partea cealalta. Avuse putini prieteni, pe care era nevoita sa ii paraseasca. Isi abandona orasul in graba, calcand acceleratia pana in podea. Alese sa fuga din fata destinului, defapt reusise sa-l pacaleasca pentru a doua oara.
- Unde esti? De ce ai plecat? Te rog intoarce-te! Te rog! Totul va fi cum vrei tu, te rog, intoarce-te. Am nevoie de tine...Esti acolo? Te rog, raspunde-mi!
- Ai grija de tine, mama.
Tranti telefonul pe scaunul pasagerului, continuandu-si drumul.
Ploaia marunta care ii tinuse companie pe parcursul drumului se transforma acum intr-o adevarata furtuna. Reduse viteza, dar inca era mult prea grabita. Auzea sunetul puternic apropiindu-se de pamant. Iesi de pe autostrada, indreptandu-se catre aeroport. Isi lua valiza apoi strabatu prin ploaie parcarea, ajungand uda pana la piele.
- As dori un bilet pentru New York in seara asta daca se poate.
- O secunda...
Isi misca iritata mana pe suprafata de plastic asteptand un raspuns.
- Am gasit. Avem un loc pentru avionul care va decola la ora 20. Il doriti pe acesta?
- Da.
Scoase din geanta buletinul si banii, apoi dupa ce se vazu cu biletul in mana se duse la baie pentru a se schimba de hainele ude.


[adaug mai tarziu]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Treizeci ÅŸi ÅŸase de secunde Axel . 6 3.593 04-01-2012, 06:53 PM
Ultimul răspuns: Axel .


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)