Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

2NE1

#1
[Imagine: 2ne1_090423_9987872a.jpg]

2NE1 ( Korean: 투애니원; se pronunță " To Anyone " sau " twenty-one " ) este o trupă de fete din Koreea de Sud creată de YG Entertainment. Prima apariție au avut`o într-o campanie comercială Cyon cu Big Bang pentru LG Telecom. Melodia lor de debut " Fire " a fost lansat pe 6 mai 2009 și pe 17 mai 2009 melodia a fost premiată la SBS`s Inkigayo.

Numele trupei 2NE1 vine de la " New Evolution of the 21st Century " / " 21c New Evolution ".

Membrii

CL

* Numele real : Lee Chae Rin ( Hangul : (이채린 )
* Poziție : Lider, Rapper principal, Vocalistă.
* Data nașterii : 26 februarie 1991 ( 19 ani ).
* Limbi : Koreană, Japoneză, Franceză, Engleză.

Bom

* Numele real : Park Bom ( Hangul : ë°•ë´„ ).
* Poziție : Vocalistă principală.
* Data nașterii : 24 martie 1984 ( 26 de ani ).
* Limbi : Koreană, Engleză.
* Instrumente : Pian, Flaut și Violoncel.


Dara

* Nume real : Park Sandara ( Hangul : 박산다라 ).
* Poziție : Vocalistă.
* Data nașterii : 12 noiembrie 1984 ( 25 de ani ).
* Limbi : Koreană, Engleză, Filipineză, Chineză.

Minzy

* Nume real : Gong Minji ( Hangul : 공민지 )
* Poziție : Lidera vocalistelor, Rapper, Dansatoare principală.
* Data nașterii : 18 ianuarie 1994 ( 16 ani ).
* Limbi : Koreană, Japoneză, Engleză.


Așa, păi eu ador trupa. <333 Toate tipele sunt foarte drăguțe, și au niște voci foarte sweet. Melodiile care îmi plac cel mai mult sunt : I don`t care, Fire și In the club. Mă rog, mie îmi plac mai toate melodiile lor.
Preferata mea este Bom. 8 Este așa dulce, mititică ( deși e cea mai mare :]] ) și ador cum arăta în costum de iepuraaaaaaș. Îmi place părul ei la nebunie, și, actually îmi place totul la ea. Adică nu știu, e frumoasă și îmi place vocea ei. <3 Chiar aș vrea să vorbesc cu ea și să aflu cum e, să o cunosc and stuff. :] Mi`ar plăcea, sincer.
Acum vreau părerile voastre. Care dintre tipe vă place cel mai mult ? Ce părerea aveți despre muzica lor ? Care sunt melodiile voastre preferate ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Am ascultat şi eu de curiozitate trupa asta. Mmm . . probabil că numele lor m-a atras.
Prima dată am ascultat Fire care, sincer să fiu, nu mi-a plăcut mai deloc. Am zis să mai ascult una că, poate, sunt eu ciupit şi na . . . am ascultat I don't care, care mi-a plăcut destul de multicel. Nu a fost rea.
Dintre tipe, îmi place de Minzy că . . nu ştiu de ce, dar îmi place. Îmi place vocea ei şi poate puţin aspectul. Nu ştiu. Ah, şi-mi mai place şi de aia . . Bom [ mda, un nume ciudat ]. Aia e cute şi îmi place tunsoarea.
Nu pot să zic că trupa asta este una dintre favoritele mele, dar nici nu-i foarte rea.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Ştiu trupa de la Nya. Din curiozitate am ajuns pe u2be şi am ascultat una dintre piese. prima a fost i don't care şi nu prea mi-a lăsat vreo impresie, dar îmi place mult piesa Fire. Îmi place mult de Bom, dar şi Minzy este dulcică, îmi place frizura ei este chiar cute. Îi dă un aspect foarte cute, iar de Bom îmi place vocea ei plus că e super dulcică.
Vocea ei e super calumea şi din pieesa Fire îmi place foarte mult partea ei când cântă. E super mişto.

Cât despre trupă mi-a lăsat o impresie frumoasă şi voi mai asculta piese de la aceasta.
-

#4
Numai știu cum am dat de trupă, dar îmi aduc aminte că prima melodie pe care am ascultat-o a fost Fire. O melodie destul de drăguță, cel puțin așa mi s-a părut mie.
Anyway, trupa e destul de bună x3! Cred că e printre singurele trupe din Korea de Sud în care fetele par și ele mai dure 21 plus că ador dansurile lor.
Le-am ascultat și live și nu prea am fost așa impresionată, chiar m-au dezamăgit oleacă xD dar nah, puțin poate le mai modifică și lor vocea 21
Membra mea favorită e Sandara Park, parcă așa o cheamă, ne? XD E foarte kawaii tipa și are niște poze mortale... se strâmbă mereu în ele și ma amuză așa tare.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#5
Eh, cum de am am uitat sa trec pe aici? o.o Fie, o fac acum ^^

Trupa asta e pe locul doi la mine in topul fetelor, deoarece cred ca totusi ar putea fi si mai bune. o.o Anyway, am descoperit trupa datorita celor de la BB, cu melodia Lollipop, si mi-a placut. Apoi au urmat melodiile Fire, I don't care, In the club, si Follow me, my fav one ^^.

Preferata mea fiind Minzy, nu pot nega ca si restul sunt destul de bune, insa Minzy e o foarte buna dansatoare, si arata in ultimul timp extrem de bine o.o

Oricum, fetele rulz si sper sa le vad in curand comebackul.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#6
prima oara am auzit de ele la melodia lollipop cu bigbang...initial mi s-au parut niste pitipoance21
Dar acum mi-am schimbat parerea.
Minzy danseaza intr-un mare fel!Am vazut-o intr-o emisiune in care chiar spuneau ca i s-a reprosat ca orice ar dansa este sexy21Si totusi e mica de varsta.
CL Nu sunt multe femei ce se baga la rapp21CL e chiar de admirat.
Park Bom-are o voce extraordinaraaaaaa:X si apare in atatea videoclipuri bb 46
iar Dara este adorabila!Nu arata deloc de 25 de ani!
Eu sincer cand le-am vazut am crezut ca toate au 15/16 ani..hai maxim 19...dar 25...wow.

#7
Ei bine, prima oară când am auzit de această trupă a fost ieri, am aflato de la o colegă de clasă, am ascultat la mp3-ul ei nişte melodii d-ale trupei, dar nu s-a auzit prea grozav, eram la şcoală şi în clasa mea nu e linişte niciodată so . . . totuşi am reţinut refrenul de la melodia Try to follow me de ieri, a fost şi prima melodie pe care am ascultato, în fine, azi am mai căutat nişte meldoii să văd dacă trupa este bună de ceva, am văzut cu ocazia asta video-clipul de la Try to follow me şi mi s-a părut foarte grozav, deşi nu ştiu de ce, ah, şi la sfârşit am râs de mi-au dat lacrimile 21 apoi am mai cautat şi am peste Fire, am ascultat melodia o singură dată, nici nu mai ştiu cum sună. 21 Nici Go away nu-i rea iar Can't nobody o ascult incontinuu de mai bine de o oră şi mă oftic al naibii de tare că nu am putut să o donwloadez până acum ._______." Ăn fine, îmi place acestă trupă. :]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#8
LOL,nici eu nu am apucat sa postez la 2NE1 .... O.O"
Imi place trupa asta,desi sincer prima data cand le-am auzit nu m-am dat in vant dupa ele.Acum a ajuns sa fie una din trupele mele preferate 4 le ascult des ^_^.
Favorita mea dintre ele este Bom <3 ,o ador 4 este frumoasa iar vocea ei este foarte buna.Ca si melodii favorite eu am 3 ( Can't nobody,Clap your hand si It Hurts) dar imi plac si altele.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#9
Deci da, e o trupă bună. Aceste fete au mereu zâmbetul pe buze şi mereu încearcă să te atragă şi chiar reuşesc asta, sau eu am căzut în plasa lor. Cântă bine, dansează la fel de bine, potenţial au, ce le mai trebuie? Sincer, înainte era trupa mea favorită din kpop, dar acum m`am cam lăsat de ele >.<"
Îmi place melodiile : Don`t stop the music [ cred că am ascultat`o de vreo 50 de ori ], Follow me [ Prima melodie ascultată de la ele şi sincer, nu m`am putut opri din ascultat o săptămână ], Clap Your Hands [ Ador începutul ], Fire etc.
Îmi place de CL - Are o voce de mamă mamă şi îmi place cum zâmbeşte - şi de Minzy - Îmi place noua ei frizură şi cum dansează -

Cam atât.
[Imagine: Hm757.png]





#10
2NE1 este una dintre trupele mele preferate kpop :3 Imi plac la nebunie toate fetele, sunt foarte kawaai, arata atat de bine si canta extrem de frumos :]] Am dat de trupa asta acum un an-doi, prima melodie pe care am ascultat-o a fost Clap Your Hands. Inca o ascult, mi se pare mai mult decat geniala. De asemenea, o alta melodie preferata este I don't care. Am cautat versurile in engleza si pot spune ca ma regasesc printre ele :]] Sunt foarte interesante, iar melodia este pur si simplu superba. Cuz I don't ca-a-a-a-are 15
Preferata mea este Sandara Park. Este o dulcica, arata extrem de bine si este foarte funneh :]] Imi plac colaborarile ei cu G Dragon, iar videoclipul Kiss e mai mult decat genial :]] Chiar sunt o mare fana a ei. Si celalalte mi se par extrem de dragute, in special Cl.
Imi place stilul lor, vestimentatia este la randul ei foarte interesanta si cute. Nu stiu ce as mai putea spune, este o trupa foarte frumoasa :]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)