Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

2012

#1
Poate că deja v-ați săturat de speculații, poate că vă plac și le susțineți. Ce ziceți să ne jucăm puțin și să vedem cum am putea salva casa noastră dragă, Terra, fie prin puteri supra-naturale, fie doar prin idei umane. Cum ar fi ca îngerii căzuți să se alieze cu oamenii în ultima lor încercare? Cum ar fi ca toți oamenii să își dea mâna și să încerce în ultimul ceas să schimbe ceva?
Nimeni nu știe exact ce a fost înainte de Big Bang, dar dacă ne folosim imaginația să spunem că a fost tot un Univers mult prea aglomerat care nu a mai făcut față și a explodat? Dacă răspunsul este simplu, fără complicații și alte artificii?

Ca să nu fie prea încărcat pe aici, vă rog să vă modificați pozele la dimensiuni de 500 px. Se poate face în Photoscape foarte ușor [Editor=>Resize=>Reduce the longer lenght: 500 px], dar dacă nu vă descurcați trimiteți-mi mie poza și o voi redimensiona eu.

Pentru înscrierea personajului:

Citat:Nume:
Sex:
Vârstă/ Data nașterii/ Origine:
Înălțime/ Greutate:
Specie: [uman/ vampir/ înger/ bionic/ sau ce doriți ]
Abilități:
Armă:
Convingeri: Este de părere că...
Istoric:
Poza:

________________________________________________________________



Nume: Antoinette Viviene Larson
Sex: Feminin
Vârstă/ Data nașterii/ Origine: 16 ani/ 3 ianuarie 1995/ Marea Britanie
Înălțime/ Greutate: 160 cm, 50 kg
Specie: uman
Abilități: Un geniu în filozofie.
Armă: Revolver
Convingeri: Este de părere că lumea nu este reală, iar ceea ce vedem este un vis. Este imprevizibilă și de multe ori confundă realitatea cu imaginația.
Istoric: Provine dintr-o familie disfuncțională în care tatăl își pierdea nopțile în băutură iar mama considera că este mult prea tânăra pentru a avea un copil, așa că cele mai frecvente locuri în care o puteai găsi erau barurile.
Poza:
[Imagine: 2r3vx8n.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)