Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

11 (o.O) intrebari iubitorilor de carti

1)Care este cartea care te-am impresionat cel mai tare?
Invitatia la vals - Mihail Drumes. Defapt, mai tot ce e scris de acest autor, fiindca eu sunt o romantica incurabila, iar excesul de romantism din cartile lui Mihail e chiar pe gustul meu.

2) Exista vreun autor care a scris o carte ce ti-a palcut foarte mult, dar care celalte carti de-ale lui te-au lasat rece?
Cred ca Sandra Brown. Am citit Copilul nascut joi de aceasta autoare si chiar mi-a placut, asa ca m-am gandit sa rasfoiesc si alte carti scrise de ea, dar mi s-au parut prea dure pentru varsta mea. Poate mai tarziu o sa-mi schimb parerea :].

3) Cate pagini ati citit cel mai mult intr-o zi si din ce carte/carti?
Hmm... aprox. 200 pagini din Piratica. E foarte usor de citit si ma cativeaza asa de mult incat n-o pot lasa din mana.

4) Ce carti ai putea sa citesti la nesfarsit ( bine nu chiar, hai sa zicem de cel putin sase ori ) fara sa te plictisesti? Ce carti ati citit de atatea ori ( daca sunt )?
Ce carti as putea sa citesc la nesfarsit... cu siguranta Cavalerii Tezaurului - Paul Féval, Poti sa tii un secret - Sophie Kinsella, Elevul Dima dintr-a saptea si Invitatia la vals - Mihail Drumes
Ce carte am citit de atatea ori... Well, am citit de 3 ori Piratica - Tanith Lee, se pune si ata nu? 21

5) Care este cartea pe care o urati din suflet si numai gandindu-va la ea va stresati?
Ciocoii vechi si noi - Nicolae Filimon

6) Ce carte v-a palcut, dar nu ati mai vrea s-o cititi?
Iubire la imperfect - Camilla Baresani. Cu toate ca pur si simplu ador imaginea de pe coperta, personajele mi se par cam varstnice...

7) Daca ati avea in biblioteca toate cartile din lume, si aceasta ar lua foc, ce carti ati salva?
Oh nu! Am toate cartile din lume si ele ard? Ce viata e asta? 21 Piratica, La rascruce de vanturi - Emily Bronte, Harry Potter , Romeo si Julieta, O plimbare de neuitat - Nicholas Sparks si... poate Twilight Saga ca sa vad de ce se topeste lumea dupa ea [dar asta e discutabil].

8) Cate carti cititi in medie, pe an?
Asta depinde doar de mine ;P

9) Biblioteca sau librarie? Care mai mult si care mai putin? Saau... biblioteca bunicii??
Eu sunt pentru toate trei, dar ma decid asupra uneia. Biblioteca. Acolo nu dai bani si sunt carti pe care poti sa le pronunti fara sa faci exercitii de dictie acasa 21.

10) Primul roman citit ? SI, in cat timp l-ati citit ^.^...
Primul roman... Ciresarii - Constantin Chirita. Toate volumele le-am citit intr-un an. Primul mi-a luat cel mai mult 21.

11) no idea... las ca v-a fost de-ajuns ...
Okey, dar dupa cum zicea si Aikad,titlul nu-si indeplineste scopul

Răspunsuri în acest subiect
RE: 11 (o.O) intrebari iubitorilor de carti - de Katomika - 05-05-2013, 07:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Top 3 carti favorite white angel 86 69.326 02-02-2014, 09:39 AM
Ultimul răspuns: tattva
  Ce carti NU ati recomanda? CyBeR 4 5.792 11-12-2012, 02:47 AM
Ultimul răspuns: Lia

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)