23-07-2012, 01:14 PM
Eh, am terminat si eu insfarsit de vizionat anime-ul, 07-Ghost. Mie una mi s-a parut destul de interesant mai ales ca are demoni si mai sunt si cele sapte fantome acolo. Cel mai mult mi-a placut de Frau. Adica, el e cel mai amuzant si detine reviste cu femei
si mai si fumeaza. Am ras o gramada intr-un episod in care maicutele il credeau pe Frau una din cele sapte fantome si Castor-san l-a imbrancit de si-a scapat revistele pe jos si dupa i-a dat una in cap incepand sa-l certe
si si-a mai si aprins tigara apoi au tulit-o. Mmm, de asemenea mi-a mai placut cum a incercat Frau sa-i corupa pe copii cu revistele (Mikage si Teito). Am crezut ca mor de ras cand am vazut ce fata a facut saracul Teito. Mi-a placut si de Teito, dar si de ochiul pe care il poseda. Felul in care aparea si intreba "esti prieten sau dusman", era haios. Totusi, a avut o atitudine demna de un print, mai ales la sfarsit. Ce nu mi-a placut, a fost ca nenorocitul de Ayanami l-a ucis pe Mikage. Mie chiar imi placea de Mikage
. Am fost surprinsa placut cand am vazut ce prietenie frumoasa au cei doi, si atunci, chiar am vrut sa intru prin monitor sa-l omor eu pe Ayanami! Aproape ca mi-au dat lacrimile cand Mikage a murit... sarmanul
. Pai sa nu o mai lungesc atat mi-a placut mult acest Anime, si il recomand din toata inima. Ce m-a lasat in ceata, a fost sfarsitul. Adica, doar au disparut pur si simplu(Frau si Teito), si parca cere un al doilea sezon. Chiar as vrea sa fie
. Pai, cam atat cu parerea mea. Ja ne~

![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.