Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

ŞOCANT! Chinezii manâncă fetuşi umani!

#1
Asiaticii manâncă ciudăţenii: scorpioni, şerpi, gândaci şi chiar pisici şi câini. Totuşi, o poveste care a ieşit la iveală prima dată acum aproape 15 ani, a reînviat zilele trecute, iscând un scandal de proportii.
Nu poate fi considerat macabru, şocant, inuman. Nu există cuvinte îndeajuns de dure, care să caracterizeze comportamentul unor oameni. Este vorba despre chinezi şi taiwanezi care se hranesc cu fetuşi umani, avortati.
Prima dată s-a aflat despre această practică în 1995, când cotidianul The Eastern Express a publicat un amplu material referitor la acest aspect. Reporterul Bruce Gilley a reuşit să convingă pe cineva de la un spital că e de încredere şi a cerut apoi să cumpere nişte fetuşi, spunând ă e bolnav şi, aşa cum auzise, dacă va mânca aşa ceva, se va simti mai bine. Asistenta cu care a vorbit i-a spus că tocmia li se terminase stocul, dar nici o problemă, poate să revină în câteva zile. Şi, aşa a fost. Îl aşteptau 10 fetuşi, pe care putea să-i cumpere şi cu 10 dolari bucata. Ce nu se vindea, era luat de medici.

Situatii asemanatoare au fost ulterior semnalate şi de revista Next Magazine, din China, iar în 2006, un material amplu a fost publicat de cotidianul german Spiegel.
Un alt caz macabru a fost prezentat de ziarul Eastweek, în 2001, când au fost publicate poze cu un taiwanez care se hranea cu un fetus prajit, aşezat pe un platou, ca un pui.
Zilele trecute, au aparut alte poveşti, preluate imediat de publicatii din întreaga lume. Mai ales că au apartu şi filmulete mai mult decât şocante, pe YouTube. Despre ce e vorba? Potrivit The Seoul Times, chinezii bogati manâncă o delicatesă... supă de fetuşi. O farfurie din această mâncare costă 4.000 de dolari şi se spune că face bine la potenţă, sanatate în general şi la un aspect luminos al pielii.

Link sters de mod, a.k.a DiZ.

Nu stiu ce parere aveti voi,dar mie mi se pare groaznic. Chinezii sunt niste nenorociti.Criminali care trebuie sa moara. Nu numai ca ucid catei,pisici etc. Pentru ca se omoara intre ei.

#2
Oribil...asta e canibalism,Nu inteleg,de ce este permisa o asemenea grozavie...cica sunt cea mai veche civilizatie...pai de veche ce e cred ca s-a cam sclerozat.Ecea mai oribila chestie pe care am auzit-o bleah
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta

#3
Lol,nu mi se pare cine stie ce. Aia sunt deja avortati asa ca nu este nimic in neregula. Da intradevar este scarbos,dar nu este imoral.
Daca le place sa manance sa manance, oricum acele corpuri sunt lipsite de viata.
@Pro Gay Forever Yaoi Uite in legatura cu ultima fraza mai ales " Chinezii sunt niste nenorociti.Criminali care trebuie sa moara' generalizezi prea mult si mananca ceva deja mort. Deci insusirile care le-ai dat sunt invalide.
Ganditiva ca si voi mancati gaini,porci,carnati,pateu etc.etc.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#4
@ Azazel -Mancam gaini,porci etc dar nu avortoni.E diferenta mare. Sunt animale lasate de natura pentru a fi consumate.
Si nu generalizez,chinezii toti sunt asa.Si degeaba nu recunoasteti...
''Mananca ceva deja mort'' -Doamne,kum poti gandi asa? Era totusi un suflet akolo.Dah....
Si cel mai mare pacat e avortu. Nah,ca am inceput ca idiotu ala obsedat de religie,insa asa e.Avortu e un pacat. Dar nu despre asta e vorba.
Cat de scarbos....Yak.

#5
(21-04-2012, 06:38 PM)Pro Gay Forever Yaoi A scris: @ Azazel -Mancam gaini,porci etc dar nu avortoni.E diferenta mare. Sunt animale lasate de natura pentru a fi consumate.
Si nu generalizez,chinezii toti sunt asa.Si degeaba nu recunoasteti...
''Mananca ceva deja mort'' -Doamne,kum poti gandi asa? Era totusi un suflet akolo.Dah....
Si cel mai mare pacat e avortu. Nah,ca am inceput ca idiotu ala obsedat de religie,insa asa e.Avortu e un pacat. Dar nu despre asta e vorba.
Cat de scarbos....Yak.

Deja deviezi si ai pornit de la o idee gresita. Generalizezi si dupa nume si felu' in care scrii cred ca stiu ce gen de persoana esti. 'Idiotu' ala de care vorbesti chiar daca parea fanatic stia sa argumenteze.
Cum pot gandi asa? Ce sunteti asa socati nu toti suntem la fel. Si daca e so luat dupa varianta religioasa,sufletele copiilor ajung deja in rai,adevarata viata.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#6
Unu' la mana nu sti tu cum sunt eu. Si Doi hai lasa-ma ca deja m-am plictisit de discutia cu tine si trei,aici e vorba despre cruzime,asa cum sunt nenorocitii aia pe care ii aperi tu: niste bestii lisite de suflet. Bye.

#7
I'm curious daca e ok sa incepi dezbaterea unui astfel de subiect pe forum, e un forum de anime si manga :\. Bineinteles ca nu-i normala chestia asta cu mancatul de avortoni, dar ce putem face noi si, ce-am putea discuta in asa fel incat sa rezolvam problema asta ? Cred ca nimic, am incepe sa ne luam la cearta degeaba. Banuiesc ca nimeni nu-i de acord cu acest fel de canibalism, so.

Citat:Unu' la mana nu sti tu cum sunt eu. Si Doi hai lasa-ma ca deja m-am plictisit de discutia cu tine si trei,aici e vorba despre cruzime,asa cum sunt nenorocitii aia pe care ii aperi tu: niste bestii lisite de suflet. Bye.
Lol. Tu ai deschis subiectul ; am zis deja ca vor incepe certuri in acest topic.

#8
(21-04-2012, 06:38 PM)Yaoi A scris: Si cel mai mare pacat e avortu. Nah,ca am inceput ca idiotu ala obsedat de religie,insa asa e.

Stii tu, discutii discutii, dezbateri dezbateri, dar deja o dam pe alta latura. Atata timp cat nimeni nu te-a jignit, tine-ti rautatile gratuite pentru cei ce le suporta, capisci?
Si cum a zis Adina, e un forum manga si anime, stiu ca deja s-a deviat mult de la asta dar totusi sa vorbim despre cum chinezii mananca fetusi umani este aiurea.
Nu stiu cui ii face placere acest subiect.

[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
(21-04-2012, 04:31 PM)Yaoi A scris: Chinezii sunt niste nenorociti.Criminali care trebuie sa moara. Nu numai ca ucid catei,pisici etc. Pentru ca se omoara intre ei.
Aici ai fost cam dura...
Ei sunt invatati de mici sa manance toate chestile alea ce noua ni se par scarboase. Stiu, nu sunt de acord cu a manca copii avortati, asta e canibalism, insa fiecare tara are 'delicatesele' ei.[Doamne nu pot crede ca spun asta]
Ai spus la inceput: asiaticii. Nu ii baga pe toti ca nu sunt chiar asa.
Nu stiu toata povestea, nu stiu daca s-a actionat in vreun fel, insa daca nu, inseamna ca e acceptat asa ceva, chiar daca nu e ceva normal...


I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#10
Thread closed and soon to be deleted >.<
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)