Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ang vs. Aynoia

#1
Cine se oferă ?
Tema o stabilim împreună.
AÅŸtept doritori.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Hey, eu mă ofer.
Deci, cum stabilim tema?

#3
Aşa, bun. Lasă-mi un pm cu id-ul. ^^
Stabilim detaliile pe mess.


Edit.

Am stabilit, tema e animale. Mno, n-am avut alte idei. Postam lucrările imediat. Baftă.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Tema: Animale.
Am hotărât să nu postăm sub anonimat. Postez lucrarea mea şi după mine postează Ang.

I miss you

#5
'Kay.

Lucky

Perioada de votare, astăzi 19 august până vineri, 26 august.

START VOT! ^^

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#6
Voiam sa commentez si eu ieri, insa nu eram sigura daca vreau sa fiu prima, si aparent...tot prima sunt chiar daca a trecut o zi. Aw, dunno simplitatea temei are un farmec aparte. E vasta si totusi va limiteaza, deci imi place...So, ca idee generala si mod tehnic de realizare a fotografiilor, sincer, imi plac amandoua. Congrats, girls.

Prima poza
Unghiul in care e surprins catelul, or better said, catelusul, imi place si nu prea. I mean ii surprinde adorabilitatea exact cat trebuie, insa fiind situiat intr-un colt putin cam inconfortabil il face sa para chinuit, si stirbeste din personalitatea pozei. Imi place efectul (I'm not reallt sure if there actually is one, dar asa arata) pentru simplul fapt ca accentueaza si aduce in prim plan ceea ce e important (aka le puppy), insa sterge absolut tot ce e imprejur. E putin inestetic totusi ca partea stanga e mai consistenta decat partea in care e situata tema pozei,astfel automat estetica plesneste putin.

Poza nr. 2
Habar nu am cum sa incep, pentru ca HEll if I don't like the picture. Imi place ca ai dat temei align=almost center, intelegi tu ce vreau sa zic, si ca e in prim plan, pentru ca, in fact asta trebuia sa vad- tema exploatata la extrem si tu asta ai facut. Nu ma leg de caine, care e absolut adorabil (oh! I just did it), ci de poza per se. E atat de simpla si atat de efect incat nici nu cred ca ma pot lua de ceva, pentru ca your dog iubeste camera, si aparent si camera il iubeste pe el. E ca si cum ar spune "I'm giving you agony, baby! Take a photo of it while I still feel like!" E un adevarat div. In fact sunt sigura ca pana si Don Corleone ar fi fost mandru sa aiba un asemenea div.

So, in concluzie si prin urmare, ca realizare tehnica imi plac amandoua, gradul de dificultate de realizarii pozei, well sunt cam unable sa ma exprim aici, ideea generala aka reprezentarea temei, ambele au fost bune, insa, as said, placerea de a vedea tema exploatata la extrem mi-a fost adusa de a doua poza, therefore votul meu merge la ea.
Oricum as said earlier Congrats, the pics were awesome!

I'm out now.Good luck kiddos!

[Later edit: Just to make myself clear, am comentat pozele in ordinea postarii lor. Tineam sa mentionez pentru a nu fi nici un fel de neintelegeri...^^]
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#7
Nu le comentez in parte ca nu pot. Spun doar ca votul meu merge la a doua fotografie, adica Ang. are votul meu pentru ca fotografia ei pare asa de relaxata, adica catelusul. Prima nu stiu, este la fel de buna din punct de vedere tehnic ca si a doua, doar ca catelusul pare asa chinuit si fortat sa stea la fotografie, parca imi inspira mila dar in acelasi timp teama la cum se uita la mine. In schimb a doua fotografie, catelusul din ea este atat de cute si sweety cu limbuta aia pe afara si ochisorii aia parca inlacrimati, zau asa. Poate putea fi luat putin sa fie mai in centru pentru ca langa el in stanga este cam gol, dar tot ador poza, fata de prima care doar imi place. Oricum, este parerea mea cam deplasata si inutila T_T.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#8
Prima.

Doamne cât de reuşită e. E tare haios căţelul cu bereta. Unghiul este foarte bun, nu trebuie MUSAI să fie obiectul în centrul paginii. Ai folosit Macro, inteligent, sincer! Nu cred că mai am ceva de spus, este plăcută poza... cumva energizantă.

A doua.

Hmm.. Dacă stau bine să mă chiorăsc, cu ochelarii desigur, se vede că ai mişcat poza. E tare drăguţ căţeluşul. Unghiul nu e bun, d'abia dacă i-am văzut urechiuşele.

Nu mai contează. Votul meu merge către prima poză.
Lawl.

#9
A trecut de mult ziua care anunţa sfârşitul perioadei de votare, deci, cu întârziere, o să spun STOP VOT.

Deci, voi anunţa câştigătorul. Lucky a primit mai multe voturi deci, prin urmare, este fotografia câştigătoare.

Mulţumesc pentru duel şi baftă în continuare! ^^

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)