Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

どうぞよろしく

#1
どうぞよろしく = " pleased to meet you, nice to make your acquaintance " .

Avertizare! Următorul post va avea un conţinut plictisitor aşa că nu citiţi dacă ştiţi că mai mult vă enervaţi ; )) Şi va fi luuuung.

În fine, eu sunt Annrédith, cred că s-a prins oricine... însă chiar nu vă lăsaţi păcăliţi de aparenţe.
Sunt un om normal, cât se poate de normal care suferă de o boala numită " plictiseală ". Posibil o fiinţă arogantă, doar uneori.
Îmi displac persoanele care vorbesc mult şi fără ştire, urăsc trezitul de dimineaţă şi sunt anti-perfecţiune, pentru că oricât de mult am căuta acest lucru tot nu l-am găsi. Omul se oboseşte degeaba căutând un asemenea defect.
Îmi plac foarte mult provocările, şi le accept mai pe toate.

Citesc. Cam orice prind la mână. Îmi plac cărţile şi uneori sunt în stare să stau chiar zile cu nişte cărţi groase, citindu-le. Uneori nici nu mă obosesc să le răsfoiesc. Câteva titluri? Dracula de Bram Stocker, Veronika se hotărăşte să moară de Paulo Coelho [ iniţial, îmi plac toate cărţile scrise de el însă consider această carte o creaţie superioară faţă de celelalte opere ale sale ], The right hand of Devil scrisă de John Saul [ printre toate acestea, îmi plac absolut toate cărţile autorului în egală măsură ], The Bartimaeus Trilogy de Jonathan Stroud şi ş.a.m.d.
Mai citesc şi manga, da, cam ca oricare persoană care e fan de ceva timp. Şi recunosc, uneori prefer manga-urile în locul anime-urilor. Să am o manga preferată mă îndoiesc însa recunosc că Dogs: Bullets and Carnage şi Doubt sunt manga-uri de nota 10. Citesc şi shoujo, yuri şi yaoi. Şi mai citesc şi gender bender. Trebuie menţionat că nu mă deranjează genul la o manga, prefer o grafică bună.

În materie de muzică ascult cam ce-mi place, de la rock la muzică care sună bine, deşi nu mă omor după pop şi trupe populare. Îmi place şi j-music/k-music.
Una din pasiunile mele sunt filmele. Nu că aş prezenta o obsesie pentru ele, însă au început să facă parte din existenţa mea. Însă puţine filme m-au împresionat cu adevarat, preferatul meu va rămâne ceva timp Orphan care l-am vazut recent. Vizionez şi j-drama.
La anime-uri m-am cam lasat, au început să mă plictisească şi în plus nu mai am nici timpul şi nervii necesari pentru a viziona o serie. Singurele anime-uri care m-au impresionat sunt Death Note şi Higurashi [ all series ].

Cam atatea, dacă sunt întrebări, răspund cu plăcere la ele.

#2
Bine ai venit pe Animezup, Annrédith!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Ho, ho, ho. Welcome! ^^ Bine ai venit! Sper să te integrezi uşor :3 [spun asta pentru că dacă ştii să le închizi gura când trebuie, nu mulţi te vor plăcea :3]

Ahem, îmi place că scrii cu diacritice, dar ceva-mi spune că nu scrii chiar de mult cu ele o_o ["si ş.a.m.d. " & "ănsa au ănceput să facă" >:3] Dacă greşesc, slap me, desho~. D:

Well, da, aş cam avea unele întrebări:
* Ai cont de mal? [my anime list]
* How old are you?
* You're a guy, right? o_o

Hmm~ Welcome again şi... nu, nu voi spune spor la postat, dar îţi voi ura noroc. You'll soon realize why. :3

#4
Thanks yulobo a lot :3 .
O să ţin cont de spusele tale şi o să încerc să mă integrez uşor şi repede : ))
Won't slap you, cause you are right, nu scriu prea mult cu diatrice, aşa că până mă obişnuiesc mai mult cu ele, vor mai fi greşeli în posturi, but i'm trying my best. Lul.

Să-ţi răspund la întrebări, oricum e o plăcere să fac acest lucru.

Citat:* Ai cont de mal? [my anime list]
Da, am cont pe MAL, sau mai bine zis am cont pe MMA = )) Dar e under construction, pur şi simplu am şters totul de pe el [ inclusiv listele ] şi sper ca în câteva zile să îl termin, dacă nu sunt lazy...

Citat:* How old are you?
I won't tell you =]] Să zicem că sunt îndeajuns de old, hehe... XD

Citat:* You're a guy, right? o_o

Actually not. Ops... se pare că am uitat să precizez că sunt fată, greşeala mea T___T Şi asta mi se întâmplă de fiecare dată.

Dacă e vorba de probleme pe care le are zup la server atunci ştiu de ele dar dacă sunt alte probleme... atunci o să încerc =]]]

#5
Citat:Actually not. Ops... se pare că am uitat să precizez că sunt fată, greşeala mea T___T Şi asta mi se întâmplă de fiecare dată.

Calm, calm, că şi mie mi se întâmplă la fel. 24

Citat:Dacă e vorba de probleme pe care le are zup la server atunci ştiu de ele dar dacă sunt alte probleme... atunci o să încerc =]]]

Nope, nu server stuff. :3 @users *whistle*

#6
yulobo o să am grijă până atunci, promit. Nu poate fi chiar aşa de rău = ))

Teh *big !!! but big hug *
Mulţumesc de welcome, şi da, m-am ţinut de cuvânt, cum încerc să fac de obicei chiar dacă mai întârzii T___T Şi scriu cu diatrice, lul.
And I missed ya, again hugs!!!
See ya on forum! :3




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)