Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ten-ten sau Ino?

#1
Nu ma pot decide! Chiar nu pot , si as vrea sa ma ajutati voi . Cine va place mai mult dintre Ino si Ten-ten? Daca ati putea sa scrieti si de ce va place mai mult X decat Y ar fi grozav.

Mie momentan imi place Ino pentru ca e ninja medic si are parul mai lung,e frumoasa, dar si Ten-ten e frumoasa si puternica ... La caracter chair nu imi dau seama . Va rog ajutati-ma : o 3

Astept raspunsuri. Bye
[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33

#2
Stiu ca toata lumea ar zice Ino pentru ca e mai frumoasa, chestii -blah-blah..
Dar eu stiu prin ce ai trecut tu sa alegi din ele. =]] . Ei bine, daca ar fi din pct. meu de vedere, as alege Ino. Dar, pntru tine as alege Ten-Ten pentru ca pe ea ai vazut-o prima oara si de ea te-ai atasat cat e cat.
Dar, ai ales deja Ino [ mai stii? Vorbeam acu' cateva minute de cosplay la Otaku si ai ales din prima pe Ino] , deci depinde de tine.
Totusi, fara alte explicatii eu aleg Ino. :3.
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#3
Asa, deci din mai multe puncte de vedere ca si caracter as alege`o pe Ten`Ten pentru ca e asa sweet si puternica <33, dar ca Miss Frumusete *putin sarcasm aici* pe Ino : - ? dar nu stiu, nu prea imi plac mie blondele gen ea *nu intelegeti ceva gresit, mama e blonda -.-*. Desi TenTen este cu mult mai puternica decat Ino, iar in Naruto ea nu e dupa coada lui Neji *desi ii place de tipu: >*, adica Ino e dupa Sasuke. Desi in Shiupppuden Ino nu mai e asa....Deci, ca si o concluzie....Pentru ca....Deoarece fiindca....Aaaa.... Asa ca sa nu ma mai lungesc cu blah blah blah`uri o aleg pe TenTen
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#4
Eu o aleg tot pe Ino. Este frumoasa si ador parul ei.
Insa oricum si Ten Ten este cute insa, tot mai mult imi place Ino. Pe langa asta Ino este si foarte puternica insa, imi plac mai mult abilitatile lui Ten Ten. Ino este pusa in valoare si de felul cum se imbraca, cum se aranjeaza. Este 'fashion'!
Oricum totul depinde de tine nu de noi!! Bye!!

My dream never ends...
[Imagine: 10pvn8y.jpg]
[Imagine: 5504958.gif]
Pls, da un click! 108 pupic

#5
Deci, e cam greu sa aleg, insa daca stau sa ma gandesc o aleg pe TenTen pentru ca mi se pare mult mai dinamica, activa, puternica decat Ino. De fapt, Ino este si ea foarte puternica in felul ei, dar imi place mai mult stilul abordat de TenTen, e mai baietoaica, asa, cum imi place mie. Frumoase sunt amandoua, insa Ino stie sa-si puna mai mult asta in valoare prin eleganta, haine si etc.


#6
O aleg pe Ten-Ten.
E baietoasa, e frumoasa, are un caracter puternic. Este una dintre cele mai baietoase (nu spun ca prima, ca mai e si sora lui Gaara -asa mi se pare mie) dintre personajele feminine din Naruto. Pe langa asta, are o tinta buna si este foarte motivata pentru a arata ca si fetele pot sa fie la fel de bune ca baietii. Si imi aduc aminte cand visa cu ochii deschisi uitandu-se la Rock Lee cand se antrena. *rolling*
Fetele nu se schimba...
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
♥Ten Ten - deoarece în comparaţie cu restul fetelor este foarte hotărâtă, foarte bună ca persoană, băieţoasă (îmi place asta la fete în general, fiindcă cu adevărat ştiu să se impună în faţa băieţilor) şi ca ninja este o fată de nota 10. Ca orice om şi ea are greşelile ei dar din punctul meu de vedere dă tot ce poate din ea.
Ca frumuseţe eu consider că este foarte naturală şi spontană în felul ei. Chiar dacă Ino are părul blond sau mai ştiu eu ce chestiii... care îţi sar în ochi ca şi sclipiriciurile. -.-
Dar Ten Ten întruchipează o frumuseţe aparte, este şi fată isteaţă şi pricepută la ceea ce face, dă tot ce poate şi reuşeşte, chiar dacă să spunem este înfrântă.
Ştiu cum să arate din ce este făcută, cu adevărat.

-->Ino - mai mereu mă sâcâie. După fundul lui Sasuke, care nu o bagă în seamă şi mai mereu preocupată de nimicuri.
Puternică şi ea este, pot spune că la egalitate cu Ten Ten. Însă Ino nu mă faşcinează, iar ca frumuseţe - consider doar că este drăguţă, nu superbă.

The end.

#8
Dintre Ino si TenTen, mie imi place TenTen. Adevarat, Ino e foarte frumoasa, insa nu asta conteaza cel mai mult. Ea e frumoasa si... atat. In timp ce TenTen, e frumoasamsi e si foarte puternica, iar eu ii ador caracterul, la fel de puternic precum forta fizica.
Ce imi place cel mai mult la TenTen e ca este baietoasa[la fel ca mine] si naturala.
In concluzie, preferata mea e TenTen, fara doar si poate. Imi place mult mai mult decat de Ino.

#9
Ten-Ten: fata este foarte frumoasa si simpatica. Inca din prima serie am indragit-o, cred ca singura fata care nu era innebunita de Sasuke - bine, mai era si Temari -. Gandea inainte de a actiona si e destul de puternica. Cu toate ca e cam baietoasa. Mie asa mi s-a parut. Un ninja foarte bun si curajos, fata de multi alti. Chiar si in Shippuden se vede o evolutie a ei, mult mai frumoasa si mai puternica, insa si-a pastrat acel aer simpatic.

Ino: Mama cat am putut sa o detest eu pe fata asta inca de la inceput. In prima serie avea aerul de "eu sunt cea mai tare" si ma ducea cu gandul la o pitipoanca. Acum nu pot sa dau vina in intregime pe ea ca a rupt prietenia cu Sakura, prietenie ce nu merita rupta mai ales din cauza unui baiat pe care ea nu l-a iubit cu adevarat - mie asa mi s-a parut - era mai mult o obsesie. Transforma totul intr-o competitie, dar si Sakura facea asta - uneori -.
In prima serie slaba si deloc frumoasa [ sau mi se puse mie pata si nu am mai vazut frumusetea]. Plus de astea, nu era deloc curajoasa si nici foarte puternica desi se credea.
In a doua serie lucrurile s-au cam schimbat si ea a evoluat. Am observat ca si-a reluat prietenia cu Sakura - poate i-a venit mintea la cap -. E mai frumoasa, dar la putere... are cam aceleasi tehnici ca si in prima serie [ asa tin eu minte].

Sa aleg, ar fi... Ten-ten.

off topic: Sasha editeaza postul si scrie minim 4 randuri.
[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Probabil aleg Tenten. E puternică, independentă, nu aleargă după băieţi, se ţine de muncă, plus că mă identific cu ea în mod fizic. E imaginea preciziei, calmului şi naturaleţei. Şi ador ochii ei. Ino dintodeauna m-a sâcâit pe ureche, mă rog, cea care o dublează are o voce, mai ales când e enervată şi ţipă, are prea multă passion for fashion, e nespus de enervantă când se agaţă de Sas'kay şi când aruncă cu insulte în Sakura de parcă ar fi săgeţi.
"Whatever you are, be a good one." (A. Lincoln)

[Imagine: Autumn_by_Vibeviant.gif] [Imagine: Stamp__English1_by_zoro4me3.png] [Imagine: a50c4ce0c22b4f7153a1dde14de77f4a.png]
Mă găsiţi acişilea.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)