29-07-2011, 10:33 PM
Mood: Tristă.... iubireee, vreau la tineeee : |.
Status: Bored.
Locaţie: Aici.
Mănânc: Am mâncat pizza Quatro Stagioni de la Sabroso o,o. Ce ne-a mai rămas..
Beau: Cola rece şi răcoritoare... îmi este atât de cald.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi în carouri mov, chiloţi (normal) şi sutien negru. E prea cald aici.
Ascult: Dev feat.Cataracs - Bass Down Low. O ador <33333.
Privesc: Tastatura..
Status mess: \" BaSs DoWn LoW !~ + link \"
Vorbesc pe mess cu: Răzvan, Pookie, Harulici şi Miţi.
Citesc: O conversaţie între Reby şi Miţi..... sunt total confuză.
Mă gândesc la: Răzvan.... iubiree, te vreau : - <.
Dating: Am fost azi afară cu: Răzvan, Dany, ZuZu, Bia, Melli, Sorin, Alex, Cătă, Codruţ şi Emre.
Doresc: Să fiu la el acasă acum. I feel like a s**t.
Iubesc pe: Răzvan, Dany, Melli şi restu\' ce mă iubesc.
Nervoasă pe: Ea.. Nu o să scapi fără să te zgârii puţin cu câteva cuţite.... hai că se face de-o bătaie cum n-a mai fost de mult timp, mâine. (Nyaa, nu vă miraţi sau altceva, dar bătăile la mine sunt un hobby. N-ar fi prima \"prietenă\" pe care aş bate-o de aş băga-o în spital . Să nu aveţi impresia că eu sunt o fată cuminte =]]. I\'m not ^^. )
Urăsc pe: ZuZu (Merci, Mirela, că m-ai făcut să te urăsc aşa de tare încât să te desfigurez ;x), Reby (u fake......) şi restul de \'doritoare\'.
Îmi lipseşte: Răzvan
.
Abia aştept să: Vorbesc diseară la telefon..
Status: Bored.
Locaţie: Aici.
Mănânc: Am mâncat pizza Quatro Stagioni de la Sabroso o,o. Ce ne-a mai rămas..
Beau: Cola rece şi răcoritoare... îmi este atât de cald.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi în carouri mov, chiloţi (normal) şi sutien negru. E prea cald aici.
Ascult: Dev feat.Cataracs - Bass Down Low. O ador <33333.
Privesc: Tastatura..
Status mess: \" BaSs DoWn LoW !~ + link \"
Vorbesc pe mess cu: Răzvan, Pookie, Harulici şi Miţi.
Citesc: O conversaţie între Reby şi Miţi..... sunt total confuză.
Mă gândesc la: Răzvan.... iubiree, te vreau : - <.
Dating: Am fost azi afară cu: Răzvan, Dany, ZuZu, Bia, Melli, Sorin, Alex, Cătă, Codruţ şi Emre.
Doresc: Să fiu la el acasă acum. I feel like a s**t.
Iubesc pe: Răzvan, Dany, Melli şi restu\' ce mă iubesc.
Nervoasă pe: Ea.. Nu o să scapi fără să te zgârii puţin cu câteva cuţite.... hai că se face de-o bătaie cum n-a mai fost de mult timp, mâine. (Nyaa, nu vă miraţi sau altceva, dar bătăile la mine sunt un hobby. N-ar fi prima \"prietenă\" pe care aş bate-o de aş băga-o în spital . Să nu aveţi impresia că eu sunt o fată cuminte =]]. I\'m not ^^. )
Urăsc pe: ZuZu (Merci, Mirela, că m-ai făcut să te urăsc aşa de tare încât să te desfigurez ;x), Reby (u fake......) şi restul de \'doritoare\'.
Îmi lipseşte: Răzvan

Abia aştept să: Vorbesc diseară la telefon..
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.