Spre surprinderea mea în Londra era frumos ?i soare. În urma cu doar o s?pt?mân? plecasem pe o furtun? de zile mari înapoi în ?ar?, iar acum erau cam 30°C.
Alan a r?mas posomorât ?i nu mi-a adresat prea multe cuvinte.
…nesociabil…
Coborând din avion, am fost întâmpina?i de un b?iat cam de 20 de ani, ro?cat ?i cu pistrui. Era îmbr?cat la costum ?i am presupus c? e ceva angajat de-al lui Alan.
-Am adus Porche-ul, cum a?i cerut, st?pâne Leonard! spuse ro?catul (pe englez?, bineîn?eles) de cum d?du cu ochii de noi. M? bucur c? v-a?i întors!
De?i se purta la fel de respectuos ca ?i Carl cu ‘st?pânul’, tipul acesta nu era la fel. Avea ceva mai special decât majordomul, ?i totu?i, cam la fel.
-Excelent, Brian!aprob? Alan zâmbind ?i luând cheile. Mai am o singur? sarcin? pentru tine pe ziua de azi. Urc?!
Alan i-a ordonat lui Brian, într-adev?r un singur lucru: s? fac? o vizit? unui anumit Sir Walter ?i s? îl anun?e c? am sosit.
N-am avut idee cine ar putea fi acest Sir ?i de ce trebuie el s? ?tie de prezen?a noastr?. Mi-am zis c? nu e important ?i am ignorat întâmplarea.
În apropiere de British Museum l-am l?sat pe Brian ?i noi ne-am continuat drumul pân? în Mayfair, unde Alan închiriase o cas?. Nu era chiar palatul de acas?, dar nici de lep?dat nu era, cu patru camere la etaj ?i înc? trei la parter. De?inea o buc?t?rie înc?p?toare si o curte spa?ioas?.
-Frumos...am îngânat la vederea spa?iilor largi ?i a boltelor înalte.
-Va trebui s? r?mâi singur? o vreme, dar Brian va venii curând. Crezi c? te descurci?
L-am privit încurcat? ?i oarecum jignit? de întrebare.
-Mi-am petrecut aproape jum?tate din via?? la studii aici. M? crezi proast??
M-am întors pe c?lcâie lovindu-l peste fa?? cu p?rul, vroind s? plec. M-a prins dintr-o dat? de mân? ?i m-a trântit în perete, apropiindu-?i fa?a de chipul meu alb. ?i-a lipit brutal trupul de al meu ?i mi-a s?rutat gâtul, încet ?i fl?mând.
Corpul lui masiv îmi presau sânii, iar atingerile lui,din ce în ce mai dese ?i mai înfiebântate m? f?ceau s? tremur de pl?cere. Nu-mi doream acele sentimente! Întreaga mea via?? am fugit de ele, iar el mi le d?ruia cu for?a.
-D?-mi drumul!i-am ?ipat sufocat? aproape de valul de emo?ie ce m? cuprinse, lovindu-l cu mâinile peste piept, într-o încercare disperat? ?i inutil? de eliberare.
Dintr-o smucitur? mi-a ridicat pumnii mici deasupra capului ?i m-a luat în bra?e, ?inându-mi picioarele înf??urate în jurul trupului s?u masiv. Nu-mi mai puteam controla propriile dorin?e, vroiam s?-l ?in aproape de mine,s? nu-l mai las s? plece, s?nu mai existe spa?iu între noi, s? fim unul ?i acela?i.
Îmi prinse gura într-un s?rut p?tima?, nel?sându-m? pân? nu sim?ii gustul metalic al sângelui. Am scâncit de durere, iar el s-a dep?rtat pu?in pentru a m? privi. M? studia atent, dar nu mai era încruntat.
R?suflam greu, ca dup? un mare efort, el nel?sându-se atins de niciun fel de sl?biciune.
-?i-am spus o dat? c? nu sunt sfânt. Nu te mai juca, pu?toaico! Data viitoare, cine ?tie? Poate fecioria ta nu m? va mai împiedica s? m? duc pân? la cap?t...
M? l?s? jos ?i plec?.
Ca ?i cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
Am r?mas perplex?. De ce a f?cut asta? A vrut s?-mi dea o lec?ie sau chiar...?
...prostule!!...
Am z?cut pe covor cred c? ore în ?ir. Nu m-am mi?cat, n-am scos o vorb?. Anor?isem de-a binelea când ajunse Brian ?i m? întreb? ce-i cu mine.
-V? e r?u? S? chem un doctor?
M-am ridicat cu greu, azvârlindu-m? pe pat, îngropat? în perne.
-Doar dac? e psihiatru...Am înebunit!
Brian st?tu câteva minute cu mine în sufragerie,pân? se decise c? într-adev?r mi-ar folosi un psiholog, sau, de ce nu, chiar un psihiatru c?ci nu ar?tam întreag? la cap.
Nu mai puteam sta în halul acel a?a c? m-am hot?rât s? fac singurul lucru care m-ar fi putut înviora cât de cât. Nu, nu shopping (de?i ar fi fost o alternativ?).
-Trebuie s? plec!îl anun? pe ro?cat trecând ca vântul pe lâng? el.
-Nu se poate s?...
I-am pierdut cuvintele prin aer c?ci ie?isem în strad?. Am luat un taxi, deoarece pân? în Bloomsbury era drum lung, ?i am dat comanda:
-La Universitate!
Slav? cerului, nimic nu se schimbase! Aveam impresia c? lipsisem ani de zile, ?i trecuser? doar câteva zile de când veneam zilnic la ore. Ar?ta destul de pustiu totul, dar ?tiam c? în câteva minute campusul va roii de studen?i dornici s? schimbe orele.
Curând ap?ru ?i motivul vizitei mele:
-Coris!strig? o brunet? cu ochelari îmbr?cat? teribil de conservator.
-Pentru numele reginei, Alice! Ce naiba por?i?
Brune?ica mea prieten? purta un costum în genul anilor ’20, deloc potrivit ?i deloc la mod?. Fusta, un roz pal, îi trecea de genunchi, iar bluza groas? ?i bej îi d?dea un aer de alt? epoc?.
-Tata...oft? ea. Las? asta! Ai disp?rut pur ?i simplu ?i n-ai zis la nimeni nimic! O s?pt?mân?! Nici m?car un mesaj!
M-a prins de ureche ?i m? tr?gea în jos, dojenitor.
De asta aveam nevoie s?-mi revin?! Gata! Sunt în regul?!
-Domni?oar? Corisandra! spuse un glas apropiindu-se. V? rog, s? ne întoarcem! St?pânul nu va fi mul?umit dac? nu ne va g?si acas?.
Alice miji ochii spre noul venit.
-Ce dr?gu? e! ?opti ea. Dac?-mi faci cuno?tin??, te iert!
Am ignorat cererea ei pentru moment întorcându-m? nervoas? spre Brian:
-Nu-mi pas? ce crede sau zice Alan! Amvenit s?-mi v?d prietenii ?i pace! Dac? nu-i convine…
-Regret, domni??, dar ordinele mele sunt clare!
Mi-a t?iat-o scurt f?r? s? am ocazia s? protestez. A ridicat un pistol uria? ?i m-a împu?cat în um?r.
Ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost ?ip?tul disperat al lui Alice ?i bordura rece.
Câteva ore mai târziu m-am trezit în casa din Mayfair. M? durea ca naiba um?rul drept ?i l-am înjurat pe Brian în toate limbile. El n-a auzit de diploma?ie sau discu?ii în contradictoriu?
M? preg?team s?-i trag o sp?l?tur? de zile mari când am realizat c? plecase.
N-am avut timp s? m? gândesc prea mult la problema mea cu el, c?ci cineva b?tu în u?? puternic. Am deschis f?r? s? clipesc, iar imaginea m-a izbit îngrozitor: Alan era plin de sânge, cu hainele sfâ?iate, ?i cu privirea goal?. Ar?ta ca trecut printr-un r?zboi, zgârieturi pe tot trupul ?i t?ieturi adânci în carne când ?i când. Um?rul stâng îi sângera abundent ?i curând am realizat de ce: fusese împu?cat.
?inea în mân? ceva... ceva mic ?i bl?nos ce tremura...
-Nu ?i-a zis nimeni s? nu deschizi u?a la str?ini...?
Alan se pr?bu?i peste mine sfâr?it,f?r? putere.
...f? cuno?tin?? cu fiul t?u...
multumesc pentru comenturi!
stai linistita, sadic_soul, atata vreme cat am cel putin un coment intre posturi o sa-l continui
sper sa-ti placa primele aventuri din Londra