Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aremele Zeilor – Cap. 1 : Alea iacta est !

#1
Ţârâitul deranjant al ceasului său îl trezi pe Max din somn. În graba lui de a-l opri, acesta reuşi să-l dea jos. Ceasul, fiind încadrat într-o ramă de sticlă se facu ţăndări la contactul cu podeaua camerei sale.

Enervat, Max se dadu jos din pat şi căută mătura şi făraşul pentru a elimina pagubele. Ştia că trebuia să nu întârzie la prima întâlnire cu cei care veneau la Empire State Building de pe Fifth Avenue.

Înlătură pagubele făcute încă de dimineaţă, trase o pereche de blugi pe el şi o cămaşă albă pe care o lăsă deschisă la primii doi nasturi, o vesta cu multe buzunare în care se aflau diverse “nimicuri” folositoare, mâncă ceva în grabă şi părăsi apartamentul.

Fluieră după un taxi, iar când acesta opri, se urcă, spunând şoferului adresa unde dorea să ajungă. Când în sfârşit intră în sala unde avea loc întâlnirea, răsuflă uşurat, când văzu că încă nu sosise nimeni. Alese un loc destul de retras şi se aşeză în aşteptarea celorlaţi.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Stau linistit pe un scaun din bucatarie si-mi beau cafeaua fierbinte.
In timp ce rasfoiesc cateva reviste, alarma ceasului ma anunta ca trebuie sa ajung la o intalnire importanta. Este prima data cand particip la asa ceva, insa eu sper ca totul sa fie bine, poate nu strica daca voi capata mai multa experienta si cine stie?... Poate chiar putin respect in societate.

Imi aranjez mai bine cravata de culoare neagra, imi iau rapid sacoul si ajustez cele finale. Doar nu vreau sa intarzii la prima intalnire cu oameni importanti, nu doresc sa ma considere un pusti ce nu se poate descurca in astfel de domenii.
Imi iau cheile de pe masa si in final, ies afara. Ma indrept catre masina mea, pornind motorul si gonind pe strazile ce parca colcaie de diverse persoane. Ajungand, mare imi este mirarea sa vad doar un om, un barbat, asteptand si el. Uhhf, deci nu am intarziat.

Occ - Cine vrea. ^^ [ Sper ca nu este nicio problema daca am narat la persoana I, daca vrei, Aveqetura, pot nara la persoana a III - a. Smile

#3
Off...Iar suna ceasul...E ora noua!!!Shit Reira! Sper sa nu intarzii la intalnire! Imi iau o pereche de blugi negri,un tricou cu emblema germaniei, o jacheta si perechea de skateri in picioare.Ies pe usa alergand catre masina.Trafic infernal, claxoane peste claxoane...Acesta este New York -ul in splendoarea lui!Ajung la destinatie si vad doi barbati stand la o masa, discutand.Cei doi ma privesc foarte ciudat (datorita imbracamintei presupun) apoi ma saluta si imi propun sa stau jos fiindca v-a fi o discutie lunga.

Occ:Aveqetura
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
ooc : De obicei, într-un rpg se narează la persoana a III-a, deoarece nu tu ca user faci acţiunile, ci personajul pe care-l interpretezi. Tu ca user, “vezi” lumea prin ochii personajului tău, care povesteşte, de fapt, de aceea e indicată persoana a III-a.

dar dacă vă e mai uşor să vă exprimaţi la persoana I, scrieţi cum vă este mai uşor.

bic :

Lumea începea să se strângă. Deja alte două persoane intraseră în sala de şedinţe. Ridicase din sprâncene instinctiv, când văzu o domnişoară că intră. Probabil reacţionase aşa pentru că nu se aşteptase ca acolo să fie şi femei.

'La ce m-am gândit oare ? Că o să fie o adunătură de bărbaţi, unii care fac parte din grupul ce se autointitulează Căutătorii de comori, unii care făceau parte din grupul Fără nume şi alţii care nu aparţineau niciunui grup ? Probabil că da.’ gândi el.

Ridică din umeri plictisit, dar nu se mişcă de la locul său pentru că dorea să mai aştepte să vadă cine avea să mai intre în acea sală.

'Mai bine zis, Max, aştepţi să mai intre femei în sală să vezi pe care o abordezi ! Spune aşa, mai bine !’[/color] gândi el, în timp ce-şi fixă privirea pe uşa de intrare în sală.

Următorul : Nu am o preferinţă anume. Cine doreşte.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#5
Off Doamne!Nu e nici o fata aici? Parca as fi pe alta planeta. Gandi Reira in timp ce se aseza pe scaun.Acum e acum,s-ar putea sa aflu care e faza cu sabia fratelui meu. Fata incepe sa priveasca in jur,cautand ,parca, pe cineva sau ceva, cu privirea.Buna! Se aude un glas iar baiatul de langa ea ii zambise prieteneste. Buna! Raspunse Reira plictisita.Cei doi au inceput sa vorbeasca despre diverse lucruri,apoi m-ai veni inca un baiat.


Occ:Reed.

(Va rog sa puneti "occ: si cine urmeaza" pentru ca nu e chiar "cul" sa te trezesti cu un alt user deasupra21 stiu din proprie experienta65
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Josh ramase placut uimit, totusi, sa vada ca si femeile se pot ocupa cu asa ceva, el nu se astepta la asta, cu atat mai putin din partea unei persoane de sex feminin.
Cei doi schimbasera cateva vorbe, si desigur, aflase fiecare despre celalalt informatii cu privire la aceasta sedinta.
Hmm.. Si totusi, nu suntem cam putini? gandi tanarul, aruncandu-si mai apoi privirea prin sala in care urma sa se desfasoare intrunirea.

Occ - Aveqetura

#7
]'Jalnic ! Asta numesc “ei” întrunire ? O fată un băiat şi eu ?’ gândi Max. ]'Se pare că băiatul deja a intrat în vorbă cu fata !’[/color] îşi sfârşi el gândul.

Până la urmă, se ridică de la locul său, aşezându-se în spatele celor doi ce păreau antrenaţi într-o conversaţie politicoasă. Tuşi şi adresându-se celor doi spuse :

"Stimate domn, stimată domnişoară aveţi idee ce se petrece aici ? Era vorba că e o întrunire de o importanţă vitală sau cel puţin aşa scria pe scrisoarea prin care eram anunţat să mă prezint aici. Dumneata, domnule ce părere ai ?” adresă el întrebarea bărbatului.

ooc : Reed
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#8
Josh, ramase uimit, totusi, sa vada ca si barbatul numit Max a fost anuntat, intr-un fel de aceasta intrunire, dar printr-o scrisoare. Exact ca si el.
Incepu o conversatie cu cel caruia i se adresase.
Ei bine, sa inteleg ca si dumneavoastra, domnule, ati fost anuntat printr-o scrisoare? Josh scotoci prin buzunare, dupa care ii arata asa-zisa scrisoare lui Max, apoi continua:Va rog, aruncati o privire. Astfel, poate ajungem la o intelegere, mai bine zis, am putea afla ce-i cu aceasta sedinta. Eu sunt ... nou in domeniul acesta, si...
El se prezenta atat barbatului, cat si femeii, fiind Josh Aarons.

Ooc - Aveqetura

#9
Luă scrisoarea întinsă de Josh şi aruncă o privire peste ea. În cele din urmă răspunse :

"Desigur. Acelaşi scris, acelaşi text misterios. Exact ca şi a mea.”
Deschise un fermoar de la vesta sa şi scoase scrisoarea pe care o primise. O deschise, punând-o lângă cea a lui Josh şi spuse :

"Exact la fel. Uitaţi-vă şi dumneavoastră domnişoară şi spuneţi dacă nu este aşa cum cred eu.” i se adresă el domnişoarei.


ooc : .::Saya::.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#10
Si a mea este la fel! Spuse Reira si scoase dintr-un buzunar o scrisoare cam mototolita.Scuze,e cam sifonata din cauza drumului... continuase ea, rosiind toata.

Nu nimic, si totusi, ce vrea sa insemne toatea acestea?Intreba unul dintre domni putin confuz.

Occ: Max
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Armele Zeilor – ÃŽnscriere personaje Aveqetura 4 2.594 01-04-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Kenky.
  Armele Zeilor Aveqetura 3 3.203 28-03-2011, 04:02 PM
Ultimul răspuns: Rain


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)