Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dark Blue Drawnings

#1
Hello! Am gasit un nou mod de a-mi pune sentimentele pe o hartie, insa de data asta nu prin cuvinte. Imi place foarte mult sa desenez. Nu sunt foarte buna, insa ma bucur de ceea ce pot sa fac acum si de faptul ca reusesc sa evoluez de la o zi la alta, fara prea mare efort, si ca pot sa vad si rezultatele. O sa postez pentru inceput numai cateva desene, preferatele mele, si mai tarziu o sa pun si niste dezastre mai vechi 4 . Astept critici, dure, sau mai putin dure. Sper sa va placa!
1.Fallen Angel Imi place ingerul, imi plac versurile, imi place cum l-am desenat, imi place totul.
2. Cry L-am facut la ora doua noaptea. Nu stiu cum mi-a iesit, sau de ce l-am facut asa, dar imi place.
3. Rose Este destul de vechi, insa a ramas printre primele, si isi va pastra locul pentru mult timp.
4. Blue Fairy L-am facut recent, cred ca saptamana trecuta.
5.Dark Blue Voiam sa fie semnatura mea, dar nu am mai reusit sa mi-o pun pe toate desenele.

Imi cer scuze daca unele nu sunt fotografiate prea bine, unele nu sunt fotografiate de mine, dar sper ca o sa va placa la fel de mult ca si mie.
Buh bye!hug

#2
Vad ca nu a venit nimeni sa iti comenteze desenele...asa ca sunt prima! xD

Primul desen


Este foarte interesanta ideea ta. Imi place foarte mult, aici desenul este dragut. Nu prea am ce comenta, pentru ca nu ii vad fata ...
Vezi ca aripa dreapta este mai in lateral decat cealalta aripa. Ai grija.
Picioarele trebuiau mai lungi...
P.s: Ai grija a nu se vede prea frumos...la aripa dreapta, deoarece stanga este mai bine lucrata..

Al doilea desen

Fata aceasta...este cam prea mare.
Ochiul stang trebuia sa fie putin mai mic, si nasul trebuie mai lucrat. Buzele mai lungi. Este draguta lacrima. Gatul este prea mare si farul trebuia mai voluminos, putin. Smile Este draguta ideea si cum desenezi numai ai grija la anatomie.

Al treilea

Ii lipsesc ghimpii, dar nu este o problema. Trandafirul este chiar foarte frumos. 3

Al patrulea

xD Ai mult de lucrat la anatomie mai ales la partea mijlocului, sanii si mainele.
uite un tutorial care te va putea ajuta...
http://deamond89.deviantart.com/art/Mang...rial&qo=16
Ai sa vezi acolo mai multe stiluri de ochii, gura, nas si corpul. ^^ priveste Smile

Al cincilea

OChiul, poza nu este prea clara, este prea aproape.. ochiul e dragut dar ar trebui sa mai exersezi. in rest este dragut 3

Atat am avut de spus si sper sa nu te fi suparat. succes in continuare si sper sa mai aduci desene 3

P.S: have fun here! Smile

#3
Hello!
Iti multumesc foarte mult Nady. , pentru sfaturi, si iti promit ca voi incerca sa le urmez.
Nu am prea avut timp in ultima vreme sa desenez (doar in ora de engleza 21), dar am incercat sa lucrez la anatomie, dupa modelul dat de tine. Am inceput vreo trei desene, dar inca nu le-am terminat pe niciunul. Am adus niste desene mai vechi, probabil o sa gasesti aceleasi greseli ca si la primele, daca nu mai rau 21

1. Portret
2.Seven (7) Din cauza ca in generala desenam continuu la ora de matematica, profesorul m-a "pedepsit" punandu-ma sa-i desenez o cifra la alegere. Desenul original a ramas la profesor, dar l-am refacut in vacanta21.
3.Sleeping Angel
4.Shadow of the Elves(Thalia) Poate ca nu mi-a iesit prea bine..dar am incercat. Imi pare rau pentru ochi speram sa nu se observe atat de tare, dar dupa ce l-am colorat a devenit chiar groaznic.
5.Sunset
6.Hinata
7.Sakura
8.Ino
Ultimele trei sunt destul de vechi, si fac parte din categoria "dezastre" :d
Cam atat deocamdata. Buh bye!

#4
Fallen angel - conceptul e intr-adevar interesant,dar realizarea nu e tocmai cea mai fericita. Puteai sa mai lucrezi la aripi,V-urile alea facute acolo nu prea arata a pene 4 Corpul cred ca e prea subtire,mai mergea un pic lucrat,ca arata ciudat doar picioarele acolo,de la genunchi in jos.Un pic de perspectiva,poate 4

Cry
- well, ochii sunt prea lungi,daca intelegi ce zic,cel putin in comparatie cu nasul si gura.De asemenea sunt si subtiri,arata ciudat. Desi ai facut fata vazuta undeva la un unghi de 45, parul in spate l-ai desenat ca atunci cand ar fi stat cu fata si asta ii da o forma neregulata a capului.Din acest unghi,gatul pare weird si lung.Cat despre hasura,mai ai de lucrat 4 Imi place ca lacrima+urma ei urmeaza liniile fetei in general si nu cad drept

Rose- aici nu prea am ce zice,dar e o problema cu perspectiva

Blue fairy - Capul e prea mare pentru mijlocul ala, umerii prea lati si mainile prea subtiri. de asemenea,ochiul e prea mare si parul arata dubios, iar rochia pare facuta din hartie or smth, ca nu se vede nicio cuta :p Mai aide lucrat si la modul in care colorezi,in special la aripi,unde e dat in toate directiile.

Dark blue - hehe,ochisor. e destul de dragut
-------------------
Portret - se vede ca ai incercat sa iasa mai realist,dar ochii si gatul nu respecta forma,respectiv proportia. Gatul e prea arcuit si prea lung,iar parul e desenat ciudat, ca o margine zimtata.

Seven
- asta-i ciudatel, nu prea comentez din moment ce a vrut sa fie o cifra4

Sleeping angel - trunchiul e prea scurt.Cum ai desenat tu,mana ii ajunge la genunchi. Pe langa asta, mana dreapta e mul mai lunga decat stanga,cu aia se prinde de glezne 4

Thalia- nu prea arata a thalia ;_; ochii ei nu sunt asa, iar cum i-ai desenat tu, dreptul e mult mai mare decat stangul,e creepy 4

Sunset - awch @ perspectiva. mai ai de lucrat cu linia orizontului si perspectiva in general. Cat despre tipa, ea pare ca urmeaza sa cada. Daca ai facut-o asa inclinata,trebuia sa aibe un picior mai in spate,sa-ti tina echilibrul. Mana aia e prea rigida pentru atmosfera pe care ai incercat sa o creezi.

Hinata - nu inteleg perspectiva o.o umerii sunt un pic prea mari, la fel si sanii ^^" [ma rog,conturul lor, ca bluza nu arata nicio forma dedesubt,parca e o scandura taiata asa si imbracata] Fii mai atenta la colorat, de cele mai multe ori poate masca si imperfectiunile anatomiei and co.

Sakura- umeri lati, picioare groase si scurte, maini groase si un pic prea departe de corp.De perspectiva nu mai zic.

Inno - umeri uriasi, maini/picioare groase, forma ciudata a capului,gat un pic prea scurt.

Per total ai idei destul de faine,dar mai ai de lucrat la partea tehnica, gen perspectiva,proportii, hasurat/colorat.

Gata,am terminat 4

#5
Hi there :3
Văd că îţi place să desenezi, ai dreptate, este un mod de a-ţi pune sentimentele pe hârtie. (ceea ce este ciudat pt că majoritatea desenelor mele sunt cu fete plângând o_o"")
Nu voi comenta pe larg, nu sunt cine-ştie-ce critică, dar îţi voi da câteva sfaturi, de care am văzut că ai nevoie, reieşind din desenele postate până acum. :3
1. Pentru o siluetă feminină armonioasă, egalează lăţimea umerilor cu cea bazinului.
2. Distanţa normală dintre ochii unei persoane într-un desen realist este egală cu lungimea ochiului persoanei respective, ceea ce nu este valabil în desenele în stil anime.
3. Văd că încerci să desenezi cât mai realist, sau aşa mi se pare, deci îţi recomand ca fruntea să intre de trei ori în lungimea feţei, dacă înţelegi ce vreau să zic.
4. Palma este la fel de mare ca faţa.
5. Capul intră de 7 ori în înălţimea corpului.
Sper că te-am ajutat cât de cât. 10Smile
Ne mai vedem pe aici pe forum, treci şi pe la thread-ul meu :X când ai timp.
Cya!! 4hug

#6
Nope, nu m`am lasat nici de desenat. Imi cer scuze pentru intarzierea exagerata, si multumesc mult Makii si Jigoku pentru comentarii. Desi nu am mai postat am tinut cont de parerile voastre si sper ca am reusit sa evoluez macar putin fata de data trecuta.
Am adus niste desene noi, nu stiu cat de des o sa reusesc sa postez, deoarece desenez numai atunci cand ma satur de citit, si asta nu se intampla prea des, dar sper sa nu neglijez din nou acest thread.

1. Border line
2. Portrait
3. Graveyard Angel
4. Sweet Sunset
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

#7
Hi!
O.O Ai mult de lucru la portrete, ochii prea lungi, nici chinezii sau japonezii sau cine o avea ochii lungi nu ii are cum iai facut tu, sunt enormi, sprancenele sunt prea mici. Pornind de jos de la nas unindu-se cu coltul ochiului si dupa uninduse cu spranceana, trebuie sa fie unite cum ar veni cand pui linia. Buzele sunt bunicele. App un sfat, unde e irisul trebuie sa fie mijlocul sprancenei. (Asta o stiu de la sormea). Ureche nare? Bine ca nu trebuie sa poarte ochelari. Si ai zice ca e acoperita cu par, dar ar fi trebuit sa se vada macar cercelul. La degete nu ai facut \"ridurile\" alea cand tii degetul intins. Intinde un deget si pune-l in pozitia aia, nu ar fi trebuit ceva? Parul e prea rar, asa mi se pare mie, e prea lipit de cap. Umbre? Ai auzit de ele? Un portret ar trebui sa aiba mii de umbre, spre exemplu cearcanele le poti reprezenta printr-o umbra.


Boarder Line ti-a iesit bine, desi ai uitat sa faci un picior. Cerul ala e vai de capul lui, nu se da cu creionul in toate directiile si liniile nu trebuie sa se vada. Ce nori, aproape rotunzi, defapt chiar e unul rotund. Prima data am crezut ca apa aia sunt niste fire de par aruncate pe jos. (fara suparare) Incearca sa faci in asa fel incat sa nu se vada liniile de la creion. Daca nu poti freaca degetul de hartie sau cu un servetel ceva ca vine tare urat.


Al treilea e mai reusit, aceeasi treaba si cu liniile.Aripile alea sunt prost facute, incearca sa cauti un tuturial ca sa vezi cum poti face aripile.

Al patrulea e mai frumos, liniile alea grr Aripile nu sunt in regula, ar fi trebuit sa fie \"cracanate\" nu lipite una de alta.

Cam atat, Succesc cu desenatul si sper ca nu te-am suparat 2 ti-am zis adevarul ca sa stii cum sa faci 4
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#8
Ook, I`m back.

@RouXiss Đx : hug In primul si primul rand iti multumesc mult pentru sfaturi si ca ai vrut sa`ti pierzi timpul cu mine, sper doar sa nu o consideri o adevarata pierdere de vreme, am incercat pe cat posibil sa iti urmez sfaturile, si daca acum poate nu am avut destul timp sa le aplic, promit ca pe viitor o sa incerc sa o fac si sa`mi imbunatatesc desenele. Acum, hai sa le luam pe rand. Mi s`a mai spus de zeci de ori ca fac ochii prea mici, si habar nu am de ce nu ma invat minte. Faza cu sprancenele chiar nu am observat`o, mai tarziu am inceput sa privesc mai atent si am observat ca e chiar foarte adevarat. Cat despre umbre...intr`o vreme chiar ma ocupam de ele...adica, aveam grija ca toate sa fie la locul lor, dar apoi am vazut ca nu arata chiar groaznic si fara si am renuntat la ele. Parul? Oh, shit, chiar ca toate tipele din portete par chele...17 .
La border line norul ala rotund e o tentativa de luna 24 piciorul era pus in spatele celuilalt, nu se prea vede, adica nu e desenat aproape nimic din el. Cat despre linii...sunt pur si simplu o cauza pierduta, la fel ca si in cazul mainilor. Nu am rabdare sa le corectez, si...sa fie sincera, nici macar eu nu stiu ce e pana la urma chestia aia, pentru ca a apa nu seamana in veci 21

Acum, am adus niste desene mai vechi, de aceea probabil o sa gasiti aceleasi greseli si aici, sau poate chiar si unele noi:

1. Something
2. Guardian Angel
3. Transforming
4. Music World

Si, acesta este desenul cel mai recent. Surprinzator e faptul ca (dupa parea mea) am reusit sa tin cont intr`o oarecare masura de sfaturile tale, dar: umbrele sunt facute aiurea, eram foarte obosita, nasul e un dezastru total, l`am sters si apoi redesenat de zeci de ori, apoi, m`am dat batuta, l`am lasat asa, si aripile sunt facute dupa acel tutorial. Bine, nu mi`au iesit deloc, dar am incercat pe cat posibil sa urmez pasii.

Another Angel

I hope u like them, even though they kinda suck 4
I`ll be back hug
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

#9
Well, i`m back again. And I`ve got some new craps:

Image 1. - Tentativa de fotomodel, cred 39
Image 2 - ...freedom, I guess
Image 3 - Nu chiar cea mai originala chestie...
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)