Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Am venit si eu acum cu capitolul 48. Tin sa mentionez ca, nu stiu cand ve-ti avea un alt capitol din partea mea, sper sa il pot scrie. Am niste probleme, mai delicate sa spun asa. Imi pare rau, si multumesc ca cititi !


Enjoy !

Capitolul 48

Azi, era una dintre zilele in care eram nervos de-a binelea. Orice greseala facuta de cineva m-ar si facut sa o iau razna. M-a enervat la culme, George cap de masa. Am oftat. Mi-am ridicat lenes trupul de pe patul din camera mea si m-am dus spre usa. Inainte sa pot iesi mi-am auzit telefonul sunand. Am fugit catre pat si m-am uitat cine era. Am raspuns destul de plictisit.

- Da, Caroline ?
- Jayson, in cat timp poti ajunge la parcul de langa liceu ? m-a intrebat gafaind, semn ca se plimba, sau ceva in genul.
- 10 minute, sau chiar mai putin.
- Prea mult ! Incearca in 5. a raspuns parca scuipand acele cuvinte.
- Motivul pot sa-l intreb ?
- Cred ca Amber vrea sa faca o prostie. mi-a spus repede.

Am tresarit.

- Ce prostie ? am intrebat rapid.
- Sa vorbeasca cu Katherine, si cred ca o sa iasa urat.

Am tremurat. Daca roscata aia se atingea de ea nu stiu ce as fi in stare sa-i fac.

- Ne vedem acolo. am spus si am inchis telefonul.

Mi-am luat geaca pe mine si cheile de la masina. Am coborat scarile in graba, nu a trebuit sa dau nimanui explicatii deoarece parintii mei nu erau acasa. Am urcat in Mercedes si am pornit rapid. Dupa cum am prevazut, in cinci minute am fost acolo. Am intrat in parc si brusc am vazut-o pe Kate stand la o distanta considerabila de mine, noroc ca nu m-a observat. Atunci m-am uitat in stanga si am observat-o pe Caroline impreuna cu Josh. La scurt timp a aparut si Amber. Au vorbit ceva amandoua. Kate a pleznit-o si apoi a trantit-o la pamant. Corpul mi s-a miscat instinctiv pentru a merge acolo dar Caroline m-a prins de mana. Am privit-o urat. Dupa aceea am vazut-o pe Amber ca a sarit pe ea, exact ca si o tigroaica. I se potrivea porecla. Am vazut ca s-au palmuit reciprosc. Auch ! Palmele acelea le-am putut simti si eu ! Dupa tura cu palmuitul, Amber a apucat-o de par pe Kate si a tras, si inca cum a tras ! Cred ca a ramas cu jumatate din parul roscatei in mana. Fata aia o sa aiba nevoie de extensii. Dupa asta mica mea blondina s-a ridicat de pe ea. Tarfa de Kate, a inceput sa dea cu picioarele apoi i-a dat un pumn in stomac. Aia a durut ! Din nou am vrut sa ma duc sa ma bag intre ele si sa ii dau o lectie lui Kate, dar Caroline m-a impiedicat, din nou. Roscata a mai spus ceva care a enervat-o rau de tot pe Amber. A inceput sa planga, imi era mila de ea. Dar totusi, plansul nu a durat prea mult, a sarit iarasi pe ea. Mama ! Fata asta chiar poate fi salbatica cand vrea. Ma intreb ... aaa sau mai bine sa nu o fac. Au inceput sa se rostogoleasca prin zapada si se loveau intr-una. Nu stiu daca am vazut bine, dar cred ca Amber a muscat-o de o mana. Cat de tare ! Adica, stai, nu, saraca Kate ! Adica, stai, nici asta nu-i bine. Mai da-i Amber !! Da, asta era perfect ! Caroline care era langa mine a pufnit in ras. Am vazut-o pe Amber ca s-a ridicat si i-a spus ceva lui Kate, ceva ce nu am auzit dar clar ca nu era de bine.

- E gata ! Mergeti de aici ! Dispareti ! a spus Caroline.
- Nici gand, o sa facem in asa fel incat sa nu stie ca am fost, dar totusi o sa vorbim cu ea dupa. i-am spus facandu-i semn lui Josh sa facem un ocol rapid pe langa locul unde s-au batut.

Am mers de acolo si apoi am vazut-o pe Amber cum se indrepta spre Caroline, bruneta mai ca se prapadea de ras. Dupa ce am facut acel mic ocol, am mers spre locul unde erau cele doua. Maream pasul pe masura ce inaintam. Abia asteptam sa o iau in brate ! Josh era si el fericit, adica fericit pe naiba, radea ca un prost. Pe cand sa ajungem chiar langa ea am auzit-o vorbind, clar.

Nu sunt prea sigură de vorbele mele, dar din moment ce Jayson este cu mine.. Ar trebui să muncesc pentru relaţia asta şi să apăr ceea ce avem. Nu ştiu dacă mă iubeşte cu adevărat. Dar sunt destul de naivă cât să îl iubesc eu şi să cred că şi el o face. În plus, ştiu că dacă nu o să fiu dedicată complet, o să regret mai târziu.

Asta a durut ! Cum putea sa creada ca nu o iubesc. M-am strambat.

- Nu am fost singura care a asistat la „ spectacol” . a zis Caroline dandu-ne de gol pe jumatate.
- Nu am inclus şi pe altcineva în mesaj Caro. am ras, era amuzanta cand se enerva.
- Îmi pare rău. Le-am zis să dispară ca să nu îi vezi ,şi totuşi. . . Sunt prietena ta cea mai bună, trebuia să îţi zic. a continuat bruneta.

Totusi , pe cand a vrut sa mai vorbeasca eu am luat-o de talie si am ridicat-o in aer. Am inceput sa rad, Josh si Caroline la fel.

- Deci, piticania s-a transformat intr-o tigroaica. Mi-e cam frica, poti sa nu ma musti ? am intrebat-o in timp ce am lasat-o jos.
- Jayson ! a exclamat ea uimita.
- Da, eu sunt ala, cred. am spus zambind.
- Sper ca nu ai vazut ...
- Sa vad ce ? Cum m-a "aparai" ? am vorbit eu intrerupand-o.

Apoi mi-am aplecat captul si am sarutat-o. Din cauza sangelui care ii curgea din buza i-am simtit gustul. Am continuat acel sarut si dupa m-am despartit de ea exclamant uimit.

- Pana si sangele tau are gust bun !

A ras. Si eu la fel. Am luat-o in brate, stragand-o la piept.

- Sa nu te indoiesti niciodata ca eu nu te iubesc. O fac cu toata fiintta si cu toata ratiunea mea. Daca nu as faceo crezi ca as fi aici, acum ? am intrebat-o.
- Nu ... dar totusi ... a incercat sa spuna.
- Dar totusi nimic ! Domnisoara, Settle, trebuie sa-ti curatam ranile acelea. Asa ca mergem toti patru la mine acasa, noroc ca nu e mama sau tata, daca te-ar fi vazut asa, cu siguranta ca ar chema salvarea.

Am ras. Am luat-o de dupa cap si am mers spre iesire, Josh si Caro erau in spatele nostru. Am ajutat-o sa se urce in masina, pe bancheta din spate, asa putea sa stea cat de cat mai comoda. Josh era in fata cu mine. Am pornit masina rapid si am dat drumul la aer cald. Am condus destul de repede, grabindu-ma ca nu cumva sa raceasca dupa aceea bataie care mare parte a fost jos, pe zapada. Cand am ajuns am parcat rapid si facand un zgomot destul de mare, si urat. M-am coborat rapid din masina si am luat-o pe Amber in brate sa o duc in casa. Cei doi indragostiti ne urmau si ei. Le-am spus sa se faca comozi in timp ce eu aveam grija de printesa mea. Am dus-o sus, in baie ca sa-i curat ranile. Am intrat in incapere, ce minune ! Nu stiam cum, si cand era pusa apa in jacuzii, atunci mi-am amintit ca inainte sa ma duc la locul bataii am vrut sa fac o baie lunga. Am chicotit. Am pus-o pe Amber jos, pe propiile ei picioare si i-am spus sa se dezbrace. Am privit-o ciudat dar apoi mi-am dat seama ce o retinea. M-am intors cu spatele si m-am facut ca nu ma uit. Am inchis usa cu cheia, asa nimeni nu avea sa ne deranjeze iar apoi am asteptat sa se dezbrace. Eu mi-am dat geaca jos si flanela la fel. Asa ramaneam doar intr-un tricou.

- Gata ? am intrebat eu inca cu spatele la ea.
- Cam da ... a spus nesigura.
- Intra in jacuzii. Stai linistita are spuma, deci nu o sa vad nimic. am spus razand.

A chicotit si ea, am auzit sunetul apei cand a intrat inautru. Apoi m-am intors. Am luat hainele de pe jos si le-am aruncat in cosul cu rufe. M-am dus langa marginea cazii si i-am zambit. M-a privea oarecum rusinata, iar eu o adoram ! Mi-am intins mana dupa burete si l-am bagat in apa ca sa-l umezesc. Am inceput sa-i curat urmele de sange de langa gura si de langa nas. Ea tresarea la fiecare miscare brusca pe care o faceam. Brusc am auzit-o stranutand. M-am incruntat. I-am spus sa stea si sa se incalzeasca in timp ce eu ma duceam sa-i aduc ceva cu care sa se imbrace. Am mers pana la mama in camera si am intrat in garderoba uriasa pe care o avea. Sigur era ceva care sa-i vina lui Amber. Am gasit intr-un sfarsit niste pantaloni si o bluza groasa pentru ea. A da, si i-am luat si o pereche de chilotei, pentru ea. Sunt sigur ca mama nu avea sa le duca lipsa. M-am reintors in baie cu hainele in mana. Le-am pus pe scaun si i-am intins blondinei un prosop ca sa se stearga pe corp. M-am intors din nou pentru a-i da ocazia sa se schimbe. Dupa vreo cinci minute a fost gata. M-am reintors si i-am zambit. Am fost sigur ca hainele aveau sa-i vina foarte bine. I-am zis sa se aseze pe scaun in timp ce eu m-am dus si am cautat trusa de prin ajutor. Cand am gasit-o m-am dus la ea sa o 'curat'. Am scos spirtul si ceva vata. Am inceput sa trec acel lichid peste ranile ei. Tresarea usor la contactul vatei cu zgarieturile ei. Dupa ce am terminat cu ea, i-am pus un bandaj la nas, care era cel mai afectat, am pus trusa inapoi la loc si am iesit afara din baie. In timp ce mergeam spre sufragerie, din cand in cand o mai sarutam. Am coborat scarile tinandu-ne de mana. Josh si Caroline erau unul peste altul pe canapea.

- Mai usor, nu vreau scene deastea in fata lui Amber ! am spus pe un ton ironic.

Amber a ras, la fel au facut si cei doi care s-au ridicat rapid. Am inaintat spre a doua canapea care statea fata in fata cu prima. Era ciudat caum a pozitionat mama mobila in sufragerie, cu o precizie exacta. Mi-am dat ochii peste cap, doar eu stiam ce gandesc. M-am asezat pe suprafata moale si iubita mea a facut la fel cuibarinduse la pieptul meu. Eu ii treceam mana din cand in cand prin parul auriu si buclat. La scurt timp a aparut Maria, servitoarea noastra, si ne-a adus ciocolata calda. Am luat una dintre cesti si i-am dat-o lui Amber iar alta pentru mine. Prima data cand am gustat m-am ars la limba, am scapat cateva injuraturi printre dinti. Josh si Caroline se bucurau de tot timpul pe care il petreceau impreuna. Cred ca asta se datora faptului ca ... cam au aruncat patul pe geam. In fine. Evitam subiectul acesta cand blondul dadea pe acolo. Inca regret faptul ca nu am facut-o cu Amber. Desi, era pe jumatate sigur ca am facut decizia corecta. Am stat, am mai vorbit si ne-am mai tachinat la greu. Am luat singur decizia ca Amber sa stea la mine in seara asta, asigurandu-l pe Josh ca avea sa doarma in alta camera, cea care a fost decorata special pentru ea. Da, sigur ! Sa o creada el ! Ce noroc aveam ca parintii mei erau plecati. Nu stiu cand naiba au luat decizia sa fuga pentru doua zile in L.A. , totusi eu ma puteam bucura de decizia pe care o luasera. Dupa ce au plecat porumbeii, am ramas singur cu blondina mea. Aceasta se uita jucaus la mine si pentru un moment nu mi-am dat seama de intentiile ei. Intr-o clipa a fost langa mine si m-a sarutat iar apoi a fugit, facand in asa fel ca eu sa-i urmaresc jocul. Am urcat pe scari spre camera mea, unde presupusem ca s-a dus. Am intrat inauntru si nu era nicio miscare. Apoi am auzit usa inchizandu-se, am simtit cum cineva a sarit la mine in carca. Am inceput sa rad. M-am dus cu spatele pana la pat si am trantit-o pe el. Apoi m-am intors si m-m pus peste ea. Am inceput sa o sarut din ce in ce mai tare, imi plimbam o mana pe picioarele ei in timp ce ea facea la fel cu ambele maini doar ca pe spate. Totusi dintr-o data m-am ridicat, nu voiam sa fac asta, adica voiam, dar nu acum. Desi, stiam ca aveam sa regret acest lucru. M-am ridicat de pe ea, si pot sa jur ca am auzit-o oftand. Am chicotit. Chiar si ea avea ganduri perverse. Am luat telefonul si am sunat la pizzerie, nu aveam chef de mancarea gatita acasa. Am cerut felul ei de pizza preferat si pe al meu desigur. M-am asezat din nou pe pat si am msucat-o de lobul urechii. Ea m-a piscat de brat, semn ca a durut-o. Dupa ceva timp, in care am continuat sa ne 'jucam', a sosit si cina noastra. Am fugit pana jos la usa sa deschid, i-am dat baiatului o bacnota de douazeci de douazeci de dolari si i-am zis sa patreze restul. Am fugit pana in bucatarie si i-am spus menajerei sa-si ia liber, in fond nu avea rost sa mai stea. Am luat o tava si am pus doua pahare si am luat o sticla de Cola din frigider. Am urcat cu tava si cu cele doua cutii de pizza. Am intrat in camera avand grija sa inchid usa, cu piciorul ce-i drept. A scos un tipat slab de entuziasmare. Ii era foame. Am ras. Am dus cutiile si tava pe masa care se afla in camera, a venit mult prea repede si si-a deschis cutia care ii 'apartinea' ei. A inceput sa manance etuziasmata, eu nu mai puteam de fericire. Orice o facea pe ea fericita, pe mine ma innebunea si mai tare, tot de fericire. Am inceput sa mananc si eu, dar nu imi era prea foame. Mestecam lenes a doua felie de pizza pe cand ea aproape a terminat-o pe a patra. Avea un apetit destul de mare. Dupa ce am mancat ( mai mult ea ) ne-am pus sa ne uitam la film. Eu dupa primele zece minute am adormit, nu stiu ea daca a facut acelasi lucru. Dar am simtit-o la pieptul meu tot timpul.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 17-12-2009, 12:27 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.545 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.671 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.398 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)