Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

În primul rând îmi cer iertare pentru întârziere, nu este că '' nu am timp '' să scriu în timpul săptămânii , dar problema este alta. Eu nu am internet în timpul săptămânii [ unii ştiu motivul ] aşa că nu pot scrie decât în weekend şi vinerea, de aceea întârzi atât cu şcoala. Săptămâna trecută am stat acasă şi de aia am postat aşa repede. Enfin, îmi cer scuze încă odată ._.
Altceva : părinţii :
Eric şi Elisse -- părinţii lui Amber şi Joshua.
Angelique şi Takumi -- părinţii lui Jay
Bibi şi Jack -- părinţii lui Caroline.
= > ca să nu se mai existe confuzii D: pe parcurs, dacă e nevoie, adăugăm şi alte detalii ajutătoare.
@ Fatasy Eyes -- hm , chiar seamănă cu Angelique :]] , în fine, vei vedea şi tu totuşi ce şi cum se va întâmpla totul, trebuie doar să citeşti în continuare :]] îi vom dedica scene şi lui Kate, cea urâtă de toată lumea. :]]. Mulţumim de apreciere, sprijin şi comentariu.
@ Lady Eva -- Merci şi ţie de comentariu :]] . Vei vedea mai devreme sau mai târziu ce se va întâmpla cu Kate şi Jay, cine se merită pe cine şi cine nu :]].
@ Wildrose -- scuuuze că am întârziat atât cu capitolul. Merci de reply-ulzilla X: . Mereu aici :]] la comentarii, aprecieri and so on. Merci fooarte frumos şi sper să continui să citeşti şi să îmi ierţi cumplita întârziere, care din păcate nu va fi doar în această săptămână. Mulţumesc mult.


[center]Capitolul 5.[/center]


- Dragii mei prieteni, eu vă las, am o întâlnire cu zeiţa vieţii mele.
L-am auzit pe Jay zicând. Îmi părea rău că pleca, în sinea mea speram că poate puteam merge toţi patru undeva. Poate o plimbare, sau. . . Orice , pentru a readuce în peisaj vremurile vechi. Dar cred că visam la prea multe lucruri. M-am trezit la realitate atunci când a înjurat Caro.
- La dracu cu Kate asta. Mă , Josh, vărâ-meu e chiar chior. Nu ştiu ce vede la piţipoanca aia cu fulgi în cap, zău.
Fratele meu a început să râdă făcându-i semn prietenei mele să nu mai vorbească urât în prezenţa mea. Nu că nu aş fi fost obişnuită cu limbajul ei, dar nu era preferatul meu. Am chicotit şi am încercat să nu iau în seamă prea tare cât de mult o idolatriza Jay pe Kate... Eram , într-un fel bizar, geloasă.
I-am văzut privirea lui Josh aruncată asupra prietenei mele, şi am văzut ceva suspect în ea. Ochii lui străluceau ceva mai mult decât de obicei, şi l-am văzut privind şi alte fete. Hmm, Oare ce putea fi?
- Nu ştiu ce să zic. Jay e prietenu’ meu cel mai bun, e mai mult decât un frate. Normal că sunt de acord cu tipa cu care iese. În primul rând, arată bine şi după nu sunt eu cel să fie contra relaţiilor lui Jay. Nu îmi place prea tare de Kate pentru că e proastă, sincer. Adică, are în cap doar.. Nu ştiu ce are, în fine, ideea e că nu e nimic de bine. Nu cred că poţi vorbi despre ea alteceva decât pampoane şi jucători de baschet...
- Ba da, cred că poţi. A aruncat Caro răspunsul repede, cu un zâmbet triumfător pe faţă. Josh s-a uitat întrebător la aceasta.
- Ă? A scos cu puţin efort.
- Despre prietenele sale fără creier, oxigenatele. Ce naiba, Josh. Acesta a început să râdă, de fapt amândoi au făcut asta. Eu am tăcut, încercând să înţeleg de ce niciunul nu o plăcea . Cred că de aceea nu mi-o prezentase Jay încă pe Kate, probabil de frica că nici eu nu aş plăcea-o. Asta nu s-ar fi întâmplat niciodată, pentru că dacă acela o iubeşte e normal, pentru mine ca prietenă, să îl sprijin şi să fiu alături de el – în alegerea lui. De aceea, decisesem deja , ca atunci când urma să mă întâlnesc cu acesta aveam să îl rog să îmi facă cunoştinţă cu iubita lui. Realizam că de fapt mă purtam ca şi un copilaş care nu ştie ce vrea... Poate că eram într-adevăr îndrăgostită... Dar cu ce rost? Pentru suferinţă.. Îl iubeam , dar nu ştiam însă ce este această „ dragoste ” , poate mai mult decât amiciţie.. Sau poate că nu , dar prietenia lui nu vroiam nici gând s-o pierd. . . Aşa că nu mai conta, oricât de superioară ar fi fost această fată, urma să ne împrietenim şi să... Să ne înţelegem. Puteam face asta pentru el, pentru că trebuia să îi fiu alături. Ştiu că şi el ar fi fost.
- Eu plec să joc baschet, ne vedem mai târziu. A rostit Josh pe când deja se depărta de noi. Eu doar i-am făcut cu mâna şi Caroline a ţipat după el un „ Pa ! ” plin de viaţă.
- Ţie îţi place de fratele meu? Am întrebat-o fără prea multă ezitare pe când am început din nou să mergem.
- Hm... Nu ştiu ce să zic. E sexi, dar nu cred că aş vrea să îmi bat joc de el.
A chicotit.
- Nu în acel fel, pentru că aşa ţie îţi plac toţi , în sensul de...Adevărat plăcut!?
- Nu cred. A răspuns franc şi eu nu am mai continuat pe acest subiect. Aş fi vrut să îi spun despre „ licărirea ” pe care o avea el în ochi când o privea ,dar am zis că aş exagera. Oricum nu vroiam ca Josh să fie „ încă unul pe listă” la Caro şi nici aceasta să fie „ una din fetele ” cu care iese acela, nu ştiu cum aş putea să le numesc . Cuvintele sunt uneori prea vulgare.
- Şi, cum ţi se mai pare oraşu’ ? A trecut un car de vreme de când nu ai mai venit pe aici , deşi m-am rugat de tine la fiecare vacanţă să vii. Pf. A rostit oarecum nostalgic.
- Ştii doar că am avut alte lucruri de făcut... Plus că am avut atât de multe excursii, locuri de vizitat; cum visul meu a fost să văd „ întreaga lume” , nu puteam renunţa la jumătate de drum. . . Mă bucur să fiu aici , şi de abia aştept să văd cum este să fi o „ elevă obişnuită” .
- Asta a fost bine punctată. Toţi băieţii ăia sexi , ah şi toate conflictele între oxigenate. Eu una de abia aştept să le distrug liniştea majoretelor. Aşa mă răzbun pe Kate. Am văzut o urmă de ranchiună în privirea ei , dar nu am reuşit să zic ceva, culoarea semaforului făcându-se verde . Am traversat, aceasta făcându-mi semn să intrăm undeva să bem un suc. Nu am protestat.
- De ce vorbiţi toţi atât de urât despre ea? Eu nu cred că este aşa de rea; şi oricum.. Jay o iubeşte, dacă şi ea face acelaşi lucru, care este problema? Nu cred că tonul meu era iritat sau nervos. Am vrut totuşi să îl fac să pară aşa. Ne-am îndreptat spre o masă , după ce ne-am aşezat bruneta mi-a răspuns.
- Eram într-un club prin iulie aşa, şi eram cu gaşca lu’ David. În fine, distracţie, una alta. Şi era un tip care îmi plăcea mie. „ Încă unul pe listă ” , dar această Kate s-a dat la el şi au plecat împreună din club. Nu ştiu ce s-a întâmplat după dar pe vremea aia era cu văru-meu. A negat totul şi fraieru’ a crezut-o , pentru că fusese şi cu el în acea noapte. „ Ţi s-a părut că ar fi ea ” a fost replica pe care am primit-o. Oricum , o să mi-o plătească curva, mai devreme sau mai târziu. O să vezi.
Nu am putut protesta, ştiam că atunci când ea promitea sau spunea ceva, ducea la bun sfârşit. Nu era deloc bine să fi duşmanul ei. Acum realizam de ce niciodată nu fusesem într-un conflict. Eram cea mai bună prietenă a ei, cei ce se apropiau de mine pentru a mă răni , o păţeau. Mă mulţumeam cu ea aşa, pentru că o adoram. Nu ştiu cum aş fi trecut prin toţi aceşti ani fără ea..
Am revenit la realitate când a venit un chelner pentru a ne lua comanda. Am luat doar un suc de portocale , la fel şi amica mea.
- Åži apropo, Danny ce mai face?
- Bine, e plecat prin Anglia. Nu ştiu când vine, de-ale lui... Mi s-a adresat plictisită.
- Mi-e dor de el. Nu a mai venit de mult să te viziteze , ştiu că a fost acum multă vreme când eram la internat dar a stat puţin.
- Să ne viziteze. Oricum o să apară şi el în peisaj curând, o să te saturi de el. E la aceaşi şcoală la care vom fi şi noi. În fine. Faţa ei îmi spunea că ar trebui să schimbăm subiectul şi aşa am şi făcut, timp de aproximativ cinci minute, până ce în local a intrat un grup de câteva fete şi câţiva băieţi, despărţindu-se. Am dedus că nu erau împreună. Bruneta a mers spre fete, iar eu am rămas singură . S-a apropiat spre mine un tip dew statură mijlocie, cu un cercel în buză şi o privire.. Psihopată? Am înghiţit în sec când mi s-a adresat.
-Ce faci păpuşă ? Pot să mă aşez.
- Nu, e ocupat.. Am reuşit să scot din gură, ezitând. Nu avusesem de-a face cu „cineva” până acum şi îmi era teamă să îl rog să plece. Dacă reacţiona agresiv?
- Hei, haide... Nu ştiu ce a vrut să mai spună, dar a apărut acolo şi un băiat înalt , şaten, ochii căprui – îl mai văzusem. Avea o faţă drăguţă şi o privire cuceritoare, cred.
- Hai dispari, nu vezi că îmi deranjezi prietena? A ţipat la el , acesta înjurând şi plecând în altă parte. Am răsuflat uşurată, dar înainte să pot spune un „ mulţumesc ” adegvat, acela a dispărut , aşezându-se la o altă masă. Mi-a zâmbit doar, iar eu nu am reuşit să răspund corespunzător. Probabil îi păream nepoliticoasă.
- Hei, hei, Amber! Amber! Tot ţipa Caroline lângă mine. Târziu am realizat că vorbea cu mine.
- Ă..ă..Dd.Da? M-am bâlbâit.
- Uite-l pe David! Mi-a făcut semn în spate, făcându-i cu mâna aceluia. Rămăsese singur, grupul cu care intrase fiind deja despărţit
Era un băiat frumos, înăltuţ, roşcat şi nişte ochi superbi verzi. Îl ştiam, şi nu îl recunoscusem. M-am ridicat instictiv de pe scaun. Acesta, văzându-mă, s-a apropiat cu paşi repezi. Ţinea o chitară în spate. M-a îmbrăţişat, acum observând că şi el era mai înalt decât mine.
- Amber! Nu te-am mai văzut de ani de zile. Ce faci?
- B..Bună Dave, ce faci? Cât ai crescut! Nici nu îmi vine să cred, plus că... De ce sunt mai mică decât tine? Nu e corect! Am încercat să par supărată. M-a luat încă odată în braţe ataşându-mi un pupic pe obraz.
A salutat-o ÅŸi pe Caro.
- Nu pot sta acum la vorbă, că mă aşteaptă gaşca. Dar vorbim noi altădată. O să trec pe la tine pe acasă, sau poţi să treci tu pe la mine. Sau putem să mergem undeva, sau.. Nu contează. Mi-a fost al naibii de dor de tine. Mă crezi? Pf, dar stăm la poveşti altă dată.
- Ok... Dar să treci. Mi-a mai dat un pupic şi făcându-ne amândurora cu mâna, a dispărut.

- Vai, dar cât a crescut! Am exclamat în timp ce ne îndreptam spre casă. Prietenei mele i-a sunat telefonul.
- Da? Aha... Da, da . Da , tată. Îhî.. Sunt cu Amber... Da, ea. O să îi transmit. Poate. Ăha.. Ok, vin acum. Da, da. Şi eu.
A închis telefonul uitându-se dezamăgită la mine.
- Tre’ să dispar, am treabă cu Jack.
- Adică tatăl tău . Am chicotit. Ok, vorbim mai târziu. Să le transmiţi toate cele bune din partea mea . Vorbim. Am sărutat-o pe obraz şi am plecat făcându-i cu mâna.
Odată ajunsă acasă am intrat în dormitor, şi am mai ieşit doar la masă – aveam nevoie să îmi pun toate lucrurile în ordine.
Singurul lucru care mi-a atras atenţia a fost chipu furios , sau aşa îmi părea mie, al lui Jay intrând în casă alături de Josh. Am încercat să nu îi dau atenţie sau să stau în calea lui, aşa că am mers la culcare. Şi totuşi, nu înţelegeam de ce părea atât de „ supărat ”. Am adormit cu acest gând . . .



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 20-11-2009, 10:32 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.549 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.676 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.416 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect: