Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura)

#39
Heeeeeei! V-a fost dor de mine? ;;) Presupun ca nu :))
Acum, dupa o absenta mai indelungata decat de obicei (mai mult da o sapt :9 ) eu s-a intors! Sa le spunem ceva si cititoarelor, saracele, care ma suporta :)) :

vanilla.kymi -> dap, m-ai innebunit, dar ai dreptate sa faci asta ^^ oricum nu m-ai omorat in halu' in care a facut-o sys >.>

anim3_girl -> I will try TT.TT

angelinozupxxx -> Kill me TT^TT I don't have romance TT.TT Just a scream ^^" and a saving wish :-"

Angel of darkness -> aoleu, mai vrei si sarut? lumea se plange ca nu bag romantism si tu pretinzi un sarut? :)) o sa ai de asteptat -_- sorry

miss_sakura_uchiha -> Za next is here ^^ The romance isn't here -_-'

Axxa.no.angel -> bun venit pe-aici! ^^ yeah, am bucur ca iti place, si o sa incerc sa leg continutul de titlu...


Acum, ca am terminat, tin sa va informez ca nu o sa pun acum poza cu tipu' cel rau :-" Vi-l arat la sfarsit ^^ Am eu motivele mele


Acum, serviti un next fara romance (kill me) si cam fara descriere (kill me again) Daca nu va da romantism macar va tine in suspans :))
So - Enjoy!


Cap X – Misiunea in Satul Ghetii – Partea I




O noua zi se instala in Konoha. Soarele se ridica alene pe cer, luminand natura si incalzind-o cu razele sale de aur. Incet, petalele florilor se deschideau, in timp ce vantul se insarcina sa le duca parfumul prin aer, rasfatand satenii. Deasupra delicatelor petale stateau pasarelele, ce isi incepura trilul vrajit, dupa ce baura din roua proaspata de pe frunzele de un verde crud. Cantecele lor si parfumul florilor reuseau sa calmeze toti satenii…sau aproape.
Intr-una din casele din Satul Frunzei, o adolescenta se pregatea pentru o noua misiune, aproape nedandu-si seama de ce face. Privind in gol, impacheta diferite lucruri intr-un rucsac. In prgul usii, o fetita o privea ingrijorata. Facandu-si curaj, pasi timida in camera si intreba:
- Te-am suparat cu ceva?
Glasul micutei o aduse pe adolescenta cu picioarele pe pamant, ce isi intoarse surprinsa privirea catre fetitia. Se ridica, pentru ca mai apoi sa ingenuncheze in fata blondinei, incercand sa fie cat de cat la inaltimea acesteia. O privi in ochi, spunandu-i:
- Nu, Haru. Doar ca nu stiu cum sa fac. Nu pot sa te las aici, nu te-ai descurca singura, insa nici cu mine nu pot sa te iau. Kakashi-sensei nu ar fi de acord, nici eu nu sunt.
- Nu poti sa ma duci inapoi la mami? sugera fetita.
Rozalia se bloca, apoi isi intoarse privirea, evitand-o pe cea a verisoarei sale. Daca ar fi privit-o in ochi s-ar fi simtit obligata sa ii marturiseasca adevarul, asa ca cea mai buna solutie era sa incerce sa o evite. Se ridica de jos si ii raspunse cu un sec „nu”. Insa Haru ii adresa intrebarea pe care adolescenta o ura cel mai mult:
- De ce?
Sakura nu ii mai raspunse, intorcandu-se la pregatirea bagajului. Cand termina, constata ca verisoara sa inca mai sta in fata usii. Trecu pa langa eu fara a-i adresa vreun cuvant, coborand treptele ce duceau la parter. Merse in bucatarie pentru a lua un mar, insa isi dadu seama ca micuta se luase dupa ea. Ofta in sinea ei, apoi se apropie de fetita.
- Uite, Haru…Crezi ca te descurci cateva zile fara mine?
Micuta o privi nedumerita si speriata, insa dadu din cap afirmativ.
Inainte sa plece, rozalia se asigura ca verisoara ei se va descurca cat de cat, apoi o saruta pe frunte. Pe drum mergea ingandurata, strangand din pumni. Nu ar fi suportat ca lui Haru sa i se intample ceva, plus ca mai era si Mara-san, pentru care fetita era totul. Daca i s-ar fi intamplat ceva, ar fi fost numai vina adolescentei.
Cand ajunse in padure, la locul de intalnire, constata cu stupoare ca senseiul sau venise deja. Naruto o saluta ca de obicei, fiind urmat de Kakashi, in timp ce brunetul statea cu mainile incrucisate, privindin alta parte. Rozalia ii saluta si ea, nemaiobosindu-se sa faca acelasi lucru si cu Sasuke. Plecara in graba, sarind de pe o craca pe alta a copacilor. Deodata, Sakura isi dadu seama ca nu stie despre ce e vorba in misiune. Il intreba pe Kakashi-sensei, insa acesta ii raspunse ca pur si simplu are el o treaba in Satul Ghetii. Rozalia dadu din cap, chiar daca nu intelegea cum se poate numi aceea o misiune, daca era doar in folosul senseiului. Si atunci isi dadu brusc seama ca o lasase singura pe Haru doar pentru mofturile lui Kakashi. Se infurie, insa isi musca buza inferioara incercand sa se calmeze. Brunetul o observa, insa nu spuse nimic.
Dupa alte cateva ore de drum, cei patru se oprira, deoarece era periculor sa mai sara prin copaci. De acolo uncepea Satul Ghetii, si totul devenea inghetat. Exista riscul sa alunece in timp ce sareau, asa ca hotarari sa mearga pe jos. Kakashi cotrobai prin rucsacul sau si scoase 4 perechi de patine.
- Ce-i cu astea? intreba Naruto nedumerit.
- Trebuie sa ne miscam repede, ii raspunse Kakashi, asa ca puneti-va patinele si sa mergem.
Sakura si Sasuke se incaltara cu usurinta, insa lui Naruto ii trebui ceva mai mult. Dupa asta, reusi in cinci minute sa se ridice de pe jos, insa cand incerca sa patineze…Foarte gratios, reusi sa se dezechilibreze si sa cada cu nasu-n gheata. Coechipierii lui se uitara uimiti la el, in timp ce brunetul schita un zambet batjocoritor. Rozalia se duse la blond si il ajuta sa se ridice.
- Naruto, tu nu stii sa patinezi?
Jenat, adolescentul dadu negativ din cap, facand-usi colega sa scape un oftat.
- Cred ca va trebui sa il ajuti, ii spuse Kakashi elevei sale.
- Nu pot sa ma descurc singura, ar trebui sa ma ajute si Sasuke, incerca rozalia sa-si convinga senseiul.
- Mdah, s-ar putea sa ai dreptate, raspunse Kakashi ganditor. Bine, atunci ajutati-l amandoi. Eu o iau inainte.
Spunand acestea, barbatul incepu sa patineze rapid, iesind imediat din raza vizuala a elevilor sai.
Brunetul injura nemultumit, in timp ce se indrepta spre colegul sau. Dar se opri cand vazut ca rozalia deja se ocupa de el. Ii explica pozitiile in care ar trebui sa stea si cele in care sa petineze, apoi patinara incet impreuna. Brunetul se simtea putin iritat din cauza apropierii celor doi. Deodata, rozalia se opri, avand un presentiment sumbru. Naruto o afisa o privire intrebatoare, in timp ce Sasuke se indrepta repede catre coechipierii sai.
- Simti ce simt si eu? il intreba Sakura.
- O imensa cantitate de chakra? intreba brunetul.
Rozalia dadu din cap afirmativ, in timp ce lua pozitie de lupta, la fel ca Sasuke. Un vant aspru incepu sa bata dinspre nord, in timp ce aerul se racea, devenind mai greu de respirat. Incet-incet, posesorul chakrei se apropia, si odata cu el un adevarat taifun. Sakura incerca sa isi stapaneasca tremuratul, in timp ce frica din interiorul ei crestea. In cele din urma, in fata lor incepu sa se materializeze o forma, ce emana frig. Forma se contura incetul cu incetul, pana cand ajunse un adolescent de vreo 19 ani, cu parul alb precum neaua, lung, prins intr-o coada, si ochi sticlosi si reci precum gheata. Zambetul lui ii dadu rozaliei fiori reci. In timp ce ochii lui de gheata o fixau, acesta spuse:
- Se pare ca esti chiar tu, Haruno Sakura!
Brunetul isi privi uimit colega, neintelegand ce se intampla. Aceasta, incercand sa nu arate ca e inspaimantata, spuse:
- Se pare ca ai o memorie foarte buna, Kori!
Cel numit Kori zambi, apoi pocni din degete. In spatele lui aparu un baiat ce avea in jur de 17 ani, cu parul scurt si negru, ochii-i infatisand pana corbului.
- El este „prietenul” meu, il prezenta Kori.
- Vai, Kori, ma faci geloasa, spuse ironica Sakura.
Adolescentul afisa un zambet crud, in timp ce ochii ii sticleau de nerabdare.
- Ne, Sakura-chan, interveni blondul, de unde te cunoaste tipu’?
„Tipu’” izbucni in ras, apoi zise:
- Copile, n-ai cum sa stii! Si nici nu vrei sti vreodata, pentru ca esti nesemnificativ.
Blondul se infurie, si vru sa sara la bataie, insa rozalia il opri, tinandu-l strans de brat. Naruto se uita uimit la colega sa, neintelegand ce se petrece. Aceasta era foarte serioasa, surprinzandu-si colegii cu gravitatea cu care trata situatia. Deodata, pe buzele rozaliei se contura un zambet mai mult fortat, in timp ce pasea in fata coechipierilor sai.
- Baieti, mai bine ati sta in spate. Kori e prea puternic pentru voi. Nu aveti nicio sansa cu el.
- Si tu de ce ai avea? intreba Sasuke.
- Pentru ca sunt mai puternica decat voi, desi nu vreti sa acceptati asta, in special tu. Si, in plus, el pe mine ma vrea, asa ca va trebui sa ii indeplinesc dorinta.
- Nici vorba! tipara blondul si brunetul in acelasi timp. Nu te las sa faci asta!
Rozalia se intoarse uimita, privind cand spre Naruto cand spre Sasuke. Nu avu timp sa ii refuze, pentru ca satenul se indrepta deja spre ei, cu un kunai in mana. Fara nici un efort, adolescenta bloca atacul, apoi facu un pas in spate pentru a-i da un pumn in stomac baiatului. Acesta fu azvarlit cativa metri in spate, unde se lovi de trunchiul unui copac, ceea ce il facu sa scuipe sange. Rozalia pasi in fata, infruntadu-l pe Kori din priviri. Acesta zambea in continuare.
- Deci vreti sa jucati toti? Atunci asa sa fie!
Adolescentul se arunca in fata cu toata puterea, alergand de parca ar fi zburat. Il lovi pe blond cu genunchiul in stomac, apoi ridica piciorul si, lovindu-l, ii dadu capu pe spate. Apoi se repezi spre brunet, cu gand sa il doboare si pe el, insa rozalia se puse repede in fata lui, parand atacul. Brunetul profita de ocazie si se teleporta in spatele dusmanului, incercand sa ii infinga kunaiul in spate. Insa Kori se intoarse rapid, prinzandu-i mana brunetului, apoi rasucindui-o la spate, facandu-l pe acesta sa scoata un geamat de durere. Il impinse apoi cu piciorul in spate, aruncandu-l cativa metri mai incolo. Furioasa, rozalia incerca sa il atace cu pumnul, insa adolescentul i-l prinse, incercand sa ii faca acelasi lucru precum si ii facuse si lui Sasuke. Insa in spatele lui aparu brunetul cu un shuiken in mana, pentru a o salva pe rozalie. Kori il simti, si ii dadu drumul rozaliei, aparand in spatele lui Sasuke si lovindu-l cu piciorul in spate. Brunetul fu azvarlit departe, unde se prabusi pe gheata. Insa acolo gheata era subtire, iar datorita cazaturii puternice aceasta s-a spart, brunetul cazand in apa rece ca gheata.
- Sasuke!! tipara coechipierii sai.
<Ce sa fac? Naruto nu stiu daca poate rezista in apa, insa nici cu Kori nu s-ar descurca. Fir-ar!>
Un ras strident ii intrerupse rozaliei sirul gandirii. Kori se distra de minune. Ii placea sa-si vada inamicii ingrijorati, ii placea sa-i puna la zid, sa-i vada suferind din cauza lui. Rozalia stia asta, si nu avea de gand sa il satisfaca. Ii facu semn lui Naruto, sperand ca acesta sa inteleaga mesajul ei. Din fericire, blondul isi dadu seama de ceea ce voia fata, si se indrepta cu viteza spre inamic, scotand un kunai. In acelasi timp, Sakura patina parca zburand catre lac, cu gand sa isi salveze coechipierul. Insa Kori isi dadu seama de planul fetei si, intr-o clipa, gheata pe care patina aceasta se destrama. Rozalia se sperie, insa isi aduna repede chakra, indreptand-o catre patine, reusind sa patineze pe apa pana in dreptul locuui unde credea ca se scufundase Sasuke. Atunci isi dizolva chakra in aer si plonja in apa. Imediat simti ca un fior groaznic de rece ii sageteaza pieptul si ca respiratia i se taie. Incepu sa se duca la fund, in timp ce constiinta ei ceda. Incet-incet ochii ei se inchideau, iar rozalia se apropia de pragul dintre viata si moarte.

La suprafata lucrurile nu stateau deloc bine. Naruto privea incontinuu lovituri din partea inamicului, fiind aruncat in toate partile. Un firicel de sange i se prelingea blondului din buza sparta, in timp ce altul curgea din nas. De altfel, fusese ranit la mana stanga care sangera grav, slabind puterile baiatuui.Un genunchi puternic in stomac il facu sa scuipe inca o parte din acel luchid rosu, din care pierdea din ce in ce mai mult. Era clar ca nu se putea pune cu tip. Singura persoana care avea vreo sansa in fata lui era rozalia, insa ea se scufunda inconstienta, sansele de supravietuire micsorandu-se cu fiecare secunda petrecuta sub apa. Atunci cum va fi Kori invins si misiunea dusa la capat? Trebuia sa rasara o salvare, macar o raza mica de lumina…nu putea sa se termine asa!
[Imagine: thekillers.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de sakura_alexutza - 18-02-2009, 06:41 PM
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de Ely-chin - 17-03-2009, 09:29 PM
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 10-04-2009, 01:44 PM
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de ProudlyObsessed - 22-05-2009, 11:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.108 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.198 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  [Yaoi] Inger cazut.. Rissu. 2 2.322 19-08-2012, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 13.852 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.452 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.370 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.267 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Demonul devine inger ohaio_angel 5 3.178 08-03-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 1.937 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.942 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)